Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jest to bardzo fajne anime.
Tylko mam pytanie czy wymagane jest obejrzenie poprzednich części czyli Urotsukidoji , Urotsukidoji 2,Urotsukidoji 3,Urotsukidoji 4 żeby w pełni rozumieć co tu się dzieje ?
Czy to jest raczej alternatywa i w ogóle nie potrzeba oglądać tamtych wersji ?
A tak w ogóle to tamto były antyki bo z początku lat 90 a ta produkcja jest z 2002 r.
Według AniDB to jest alternatywna wersja
chociaż nigdy nie czułem potrzeby szukania fabuły w hentaiach
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
To dobrze bo w poprzednim wersjach jest byle jaka kreska bo są stare.
Jeśli fabuła jest dobra to każde anime zyskuje na wartości.
A w tym anime fabuła jest bardzo dobra.
I nie chce mówić co sądzę o ludziach którzy oglądają hentai i mówią że mają gdzieś fabułe albo że to ich nie interesuje.
Bo to nie są miłe słowa.
To dobrze bo w poprzednim wersjach jest byle jaka kreska bo są stare.
nie byle jaka kreska ale stara kreska. kiedyś po prostu się mniej komputerów używało.
[cytuj]
I nie chce mówić co sądzę o ludziach którzy oglądają hentai i mówią że mają gdzieś fabułe albo że to ich nie interesuje.
o lol, a po co się ogląda hentajce? dla fabuły?
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-11-10 20:35:30)
o lol, a po co się ogląda hentajce? dla fabuły?
...dla kreski [roftl]
Bo to nie są miłe słowa.
Szczerze mówiąc to wiem co sądzisz o takich ludziach, inaczej nie podejmowałbym tego tematu
Co nie zmienia faktu że hentaie ogladam nie dla fabuły... troche dla kreski, troche dla innych wrażeń
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-11-10 20:52:46)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
[cytuj][cytuj]
[/quote]
o lol, a po co się ogląda hentajce? dla fabuły? [/quote]
A reka na to...niemozliwe.
Ale swoja droga jakbym mial juz obejrzec jakiegos hentajca, to raczej jakiegos ciekawego (fabula) niz faceta z interesem dluzszym od reki czy tam panne po podwojnym silikonie
Rasumujac po co sie odywam jak nic nie wiem .
Prawda jest taka ze wiekszosc ludzi nie wytrzymuje do konca hentaja
Dlaczego zawsze dyskusja schodzi nie na temat.
I co najciekawsze większość osób która się tu odzywa jest kompletnymi laikami w tej kwestii.
Ma stereotypowe podejście do hentai.Czyli krótko mówiąc gówno o nich wie i jest uczulona podobnie jak wiele społeczeństwa na wszystkie anime.
Po licho mi opinia osób które tego nie oglądały ?
Przy następnych tematach wyraźnie zaznaczę że mogą się wypowiadać tylko osoby które oglądały.
Dlaczego zawsze dyskusja schodzi nie na temat.
...bo go sam zacząłeś? :DD
[cytuj]
I co najciekawsze większość osób która się tu odzywa jest kompletnymi laikami w tej kwestii.
wooow
[cytuj]
Ma stereotypowe podejście do hentai.Czyli krótko mówiąc gówno o nich wie i jest uczulona podobnie jak wiele społeczeństwa na wszystkie anime.
oh, jestem uczulony na hentajce xD nie wiedziałem... idę do łazienki zobaczyć, czy już mi zeszła wysypka po night shift nurses
[cytuj]
Po licho mi opinia osób które tego nie oglądały ?
po licho ten temat? tak trudno zrozumieć, że KAŻDEGO hentajca możesz oglądać bez innych filmów?
[cytuj]
Przy następnych tematach wyraźnie zaznaczę że mogą się wypowiadać tylko osoby które oglądały.
ok.
A może nie słyszałeś o kontynuacjach ?
Ja sam znam tytuły których nie należy oglądać od kontynuacji.
Np Magical Kanan ma 4 odc i potem 2 kontynuacji.
Tak się zastanawiam czy ktokolwiek kto odwiedził ten temat oglądał to anime ?
Bo jest to niekwestionowane najlepsze anime z gatunku hentai jakie widziałem.
Doskonała animacja wspomagana komputerowo z bardzo ciekawą fabułą która każdego zaskoczy.
Tylko miałem wrażenie jakby to anime nie było dokończone.
Strony 1