Nie jesteś zalogowany.
O to masz jescze gorzej........To zasrana buda,28LO
Mam nadzieje że na następne spotkanie nie bede we środe;)Pozdrawiam i ide do budy
ciam cia ram cia ciam
To, że akurat dziś jest spotkanie, nie oznacza, że będzie w środy co tydzień, nie wiem jeszcze czy ustalimy jakiś konkretny dzień itp ;-)
Wszystko wyjdzie w praniu Ja dziś serdecznie zapraszam! od 20 do poźna siedzimy w piwnicy, no chyba, że gdzieś się przeniesiemy to moge podac numer mojego koma w celach kontaktowych xDDD (przez gygy) bede w domq miedzy 17.30 a 19.30 jak co - pisać ...
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2006-10-25 13:17:26)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Ja nie idę, bo nie chce mi się wieczorem jechać do centrum, poza tym dopiero co wyzdrowiałem i mam codziennie sprawdziany, więc dzisiaj nie mam czasu.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2006-10-25 15:31:49)
jak zawsze sie ostatnia dowiaduje_-_
I po spotkaniu , kila osób było, to się liczy, niedługo będzie następne , tylko że następnym razem będzie lepiej . Więc jak ktoś był i nie mógł nas znaleśc przepraszam za to[wstyd], ale była tez karteczka wywieszona, z miejscem gdzie sie znajdujemy i numerem telefonu jak co :D, nastepne spotkanie bedzie po bace
I znowu na ostatnia chwile, sam się zaledwie kilka minut temu dowiedziałem .
Jutro kolejne spotkanie w piwnica 21 na starym (31.10.06r):D , tym razem troszkę lepsza organizacja. Jak co to proszę czytać kartkę na drzwiach. ;] spotkanie odbędzie się o 19.00.
Proszę o kontakt na gg tam podam numer komórki do kontaktu na zapas.
Proszę nie bić posłańca.
Ostatnio edytowany przez Bankaii (2006-10-31 00:11:51)
Ja tez wpadne na pół setki ok?? bedzie tam pół setka??:) albo ćwiartka??:) jak tak to na 100% przyjde:)
-----------------------------------
Mała korekta:)Bez urazy ale dzis jestem Naje**ny:[cenzura][respekt][bzdura]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-10-31 00:34:27)
ta bedzie coś z tego rodzaju:d
korekta:
tkie cos to nie raczej, o co ci chodzi:([cenzura]
Ostatnio edytowany przez Bankaii (2006-10-31 00:31:12)
Kurna że też dopiero teraz Bankaii mi o tym powiedział fuck, a do poznanai mam "rzut kamieniem.."
Ostatnio edytowany przez Kopek (2006-10-31 17:23:51)
I po kolejnym spotkaniu było wesoło. Niedługo nastepne
Nie długo kolejne spotkanie w piwnica 21 na starym w Poznaniu(17.11.06r)(piątek)
, tym razem troszkę lepsza organizacja. Jak co to proszę czytać kartkę na drzwiach. ;] spotkanie odbędzie się o 19.00.
Proszę o kontakt na gg tam podam numer komórki do kontaktu lub prosze się deklarować na forum, to dzien przed będę kontaktował się w sprawie spotkania.
Pozdrawiam bankaii
Ostatnio edytowany przez Bankaii (2006-11-13 09:24:23)
ja nie bede w piatek ([cenzura] praca) ja mogę być tylko w sobotę lub niedziele reszte dnii pracuje!!!! a szkoda bo może być ciekawie!
Mod edit:
Następnym, razem za przeklinanie będzie warn :/
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-11-10 21:36:16)
kuźwa ja nie bede w piatek (jebana praca) ja mogę być tylko w sobotę lub niedziele reszte dnii pracuje!!!! a szkoda bo może być ciekawie!
Napisz podanie może zmienią termin na sobotę:D
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
a tak w ogóle kto jest głównym organizatorem tej imprezy?
Tak w ogóle to nie ma, ale jak co to pisz do Bankaia albo do mnie:) no i jeszcze możesz Tomeku pomęczyć:D
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
z Bankaiem gadałem i on mówił że nie będzie go w piątek, hmm ja może dam rade w ten piatek zależy jak bedą kursować pociagi tylko to tez przerąbane bo Bankai miał mnie odebrać z dworca bo ja mogę nie trafić do tej całej piwnicy 21
Ĺšle się dogadałeś. Bankai bierze wolne w piątek i będzie. A jak on nie będzie Cię mógł odebrać to daj znać na PM lub gg to ja Cię odbiorę:) albo ktoś inny:D
ooo to bardzo mnie to cieszy, jutro naginam zobaczyc jak kursuja pociagi do poznania i z powrotem bo ja moge byc do ok polnocy bo w sobote rano trzeba isc znowu do pracy a wolnego nei dostane bo urlop cały wykorzystałem w wakacje (fuck)
Lol a to dlaczego już jutro chcesz iść patrzyć? przecież masz jeszcze cały tydzień.
hehe w sumie racja w poniedziałek podskocze na stację jutro i tak jest święto więc pewnie u nas stacja będzie zamknięta