Nie jesteś zalogowany.
Tutaj możecie pisać swoje relacje z gry dawać screeny etc
Ja mam małego problema mam 65% no i tu pojawia się problem, ponieważ nie moge zadnego wyscigu przejsc na szybkość... Mam Mercedesa SL no i jak narazie wydaje mi sie najlepszy z tych których tam mam ale moge się mylić prosze o szybką pomoc.
Najprosciej to ujmujac, jestes za slaby
No nie wiem Wszystko bez problemu przechodziłem a tu naprawde jest zonk jestem przy jakimś czerwonym. Wszystkie Checkpointy przeszedłem bo mi sie udalo ale reszta to trudno moze polecicie jakis wóz co moge jeździć nim ?
Lompija jezdze muskle gdyz sa najbardziej wymagajace. Ustawisz takiego odpowiednio i gra nigdy ci sie nie znudzi xD
to forum anime a nie jakis gier;]... Ta gra jest ulotna jak smród z gaci... nie wiem po co piszecie wogole cos na temat tego shisu podobnego do fify albo nfs mw... wole pograc w warcaby niz w ta wychodząca bokiem gre. Gra lipa przereklamowana i tyle... EA G' Lipna wytwurnia gier lepsze sa male firmy do robienia gier bo maja inspiracje a nie tylko jakas licencje na wozy... pozatym ta gra jest warta max 45 zl jak juz na mediamart z padem kosztuje 99 zl. wiec juz musi byc jakis zonk... Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-11 12:27:54)
To ja jeszcze nie dostałem Carbona:) na razie pykamsobie w Empire Earth:P
to forum anime a nie jakis gier;]
w tej grze można sobie stworzyć klimat wspaniałego anime Initial D tylko, że jest jeden problem... Czy komuś udało się odblokować AE86 ?? jesli tak to powiedzcie, w którym momencie się ją dostaje lub co trzeba wykonać, bo jazda FD już mnie powoli nudzi i chciałbym się pościgać kanionie 86.
Poza tym gra jak gra, są symulatory i arcade'ówki, czasem warto trochę się odmużdżyć przy bezmyślnej nawalance.
Ostatnio edytowany przez Cain (2006-11-11 12:36:47)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Gra mnie znudzila po 2h tj. - ok. 31%.
Zepsuli wszystko co mozna bylo jeszcze zepsuc. A zeby nie bylo jezdzilem tylko Muscle.
BTW. Gra jest na niecale 2 dni - 100% kariera i 100% wyzwania czy jak temu tam bylo.
@ Cain AE86? zapomnij. Mialo byc, ale jak zwykle wykastrowali liste, a z tej lepsze przeniesli do wersji kolekcjonerskiej. (A Zonde to jak sciagniesz gre ze stronki EA)
Jak dla mnie NFS osiagnol dno i kopie glebiej.
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2006-11-11 20:29:15)
zawsze uważałem że nfs staczał się w dół i z każdą następną częścią było to widać( więc czemu w nie grałem to sam nie wiem) no możę po za 1 ug, który wniósł coś nowego(chyba)
co do carbona, grałem tyklo w demo na ps2 i średnio mi sie podobało. wolałbym już sobie sprawić XO i kupic nowego burnout niż załatwić pełną wersje carbona, takie moje zdanie
Cain jesli miał byc i go skasowali byc moze jeszcze jakis fan go dorzuci. Nie ma tez takiej tragedii gdyz wciaz jest Nissan_240. Przypomnijcie mi noo kto w I.D nim jezdził.. czyzby te dwie dziewczyny z.. Akagi?
EDIT:
No co wy mówicie. Przecież jest na liście:
AE86
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-11-11 14:58:35)
zawsze uważałem że nfs staczał się w dół i z każdą następną częścią było to widać
"Kazda potwora znajdzie swego amatora" Jak widac panom z EA wyczerpuja sie pomysly. O ile Underground wnosil wiele innowacji w rozgrywce tak Carbon rozszeza je do mozliwosci wypadniecia z trasy oraz modyfikacji wygladu zderzakow, progow etc. Dodatkowym atutem carbona jest rewelacyjna muzyka(ktora i tak, zawsze stala na wysokim poziomie). Poza tym nic nowego. Grafika na PC nie specjalnie mnie nie zachwycila. Plastikowy wyglad samochodu kloci sie z otoczeniem. Pamietam jak zacieralem rece z kazda nastepna czescia nfs'a poczawszy od Underground'a. Tym razem wole poogladac anime. Prosty i tym razem krotki nfs:c jest jednak skazany na sukces ktory zapewnia mu poprzednie czesci.
Plastikowy samochod? Musisz miec starego kompa xD
Nikt nie pisze nic o sterowaniu, które fajniscie przygotowano ^^
Gra stoji na dużo wyzszym poziomie od poprzednika.
Na mojej liscie gier z tej serii siadła w czułówce obok NFS 1 i NFS:Porsche - a wiec obok symulacji! Pozostałe wypadki serii nie mają niczego wyjątkowego i są conajwyzej b.db.
NFS i symulacja? Pierwsze słyszę...
burnout też ma coś w sobie z symulacji:) ale to nie o tym wątek:)
właśnie jedyne ci mi się podobało w nfs to była muzyka, która zawsze była na wyskoim poziomie:)
Underground jest wieśniacki. Umowność za duża, jak dla mnie. Wolę wieśniaczyć w Vice City, niż w tej grze. W MW mało grałem, ale bardzo podoba mi się grafika. Niebanalna, gustowna itp. Dla takiej grafiki chce się podpakować kompa.
Problem miałem z NFS 2000 Porsche Unleashed. Pod XP strasznie muli (na kompie, jakich w 2000 jeszcze nie było).
NFS i symulacja? Pierwsze słyszę...
baaka! przyznawanie się do głupoty jest gorsze od jej ukrywania
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-11-11 17:00:59)
@Obi: jest do Porsche patch, który usuwa problemy z Porsche na XP, sprawdzałem, działa.
@Yaku: sterowanie: zepsuli mi drift, kaniony mogły być przygotowane bardziej "initialowo".
idąc dalej
Mako i Sayuki były z Usui, nie jeździły 240SX tylko Sil-80, czyli 180SX z przodem S13, więc 240SX jest bardziej podobna do samochodu Kenjiego. Mamy jeszce LanEvo, Impreze, FD, 86(podobno), Lexusa, MR2, GTR.
Więc 8 furek to niezły wynik.
@s0n1c: AE86 jest lynk, cholera wie jak ją odblokować, ale jest bo w plikach na dysku w Cars pliczki są!! (to sprawdziłem na dzień dobry)
Ostatnio edytowany przez Cain (2006-11-11 22:48:57)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Co wy się czepiacie NFSa? Gram na PS2, mam ok. 30% i nie narzekam. Ĺwietny tryb jazdy w kanionach. W ogóle jest klimat!
Gran Turismo 4 jest okropnie nudne wg. mnie. Grając pod wieczór po 3 wyścigach prawie śpię...
Ktoś wspomniał Burnouta. Taa jest super, ale jakby nie patrzeć to kompletnie inna gra.
I tak moim zdaniem najlepszym NFS jest i bedzie na wieki NFS 4: HS.
Głównie za muzykę ale nie tylko. Klimacik jest po prostu niepowtarzalny
Szkoda, że pod XP gra chrupie ale jak ktoś ma 2 systemy to wtedy nie ma problemu (ja mam) bo na 98 działa miodnie.
Wszyscy co nie grali w tę część gorąco zachęcam do podróży w przeszłość i nawet jeśli się nie spodoba to chociaż porównanie do tego "Carbona" i sprawdzenie jakie dobre pomysły już mieli ludzie gdy stworzyli nfs4 i jak je przenieśli na następne gry z tej serii