Nie jesteś zalogowany.
siemka z jakiej stronki sciagliscie bo na DB jeszcze nie ma??
e, lol
torrent i wersja [S^M]
e, lol
![]()
hahaha Kisiel omg, jaka reakcja:D sory dzisiaj mam powalony dzień, i dużo mnie śmieszy xD
DO LUDZI OGLĄDAJĄCYCH NARUTO!!!
Dattebayo wydaje takie coś jak TV Show o nazwie Pythagoras coś tam, niedawno wydali odcinek 0624 i napisali, że z tego powodu wydanie Naruto 209 opóźni się. Ale co to ma z tym wspólnego? A no to, iż podali argument, że jeśli liczba ściągnięć tego Pythagorasa nie osiągnie 50 tysięcy, to Naruto 209 będzie albo jutro, albo za tydzień... Nie rozumiem ich, po co im to, no ale taka jest prawda, no chyba, że w bambuko lecą.
Fajnie sie bawimy a swoja droga za pare % bede mial 209 epka Naruto.. a tłumaczen jak makiem zasiał.. ^^
Prosba do mistrza ~Hatake i ~Bodzio zeby sie zajeli tym jesli znajda chwilke czasu ^^ moze tym razem ~Hatake bedzie pierwszy xD
Nie wiedzialem ze oni umieja nawet z japonskiego tlumaczyc ....
Amon323 napisał:Fajnie sie bawimy a swoja droga za pare % bede mial 209 epka Naruto.. a tłumaczen jak makiem zasiał.. ^^
Prosba do mistrza ~Hatake i ~Bodzio zeby sie zajeli tym jesli znajda chwilke czasu ^^ moze tym razem ~Hatake bedzie pierwszy xDNie wiedzialem ze oni umieja nawet z japonskiego tlumaczyc ....
a powiem ci, że ten 209 odcinek, w 75% zrozumiałem, xDDD
Tkaczu napisał:Amon323 napisał:Fajnie sie bawimy a swoja droga za pare % bede mial 209 epka Naruto.. a tłumaczen jak makiem zasiał.. ^^
Prosba do mistrza ~Hatake i ~Bodzio zeby sie zajeli tym jesli znajda chwilke czasu ^^ moze tym razem ~Hatake bedzie pierwszy xDNie wiedzialem ze oni umieja nawet z japonskiego tlumaczyc ....
a powiem ci, że ten 209 odcinek, w 75% zrozumiałem, xDDD
Ja niestety taki dobry nie jestem, co najwyżej 30%, które bynajmniej nie uzupełnia tej liczby i nie daje 100%
A tak apropos, to ja nie tłumaczę teraz, mam inne projekty i wogóle.
Porobiły mi się małe zaległości z oglądaniem Naruto i postanowiłem je nadrobić.
Odcinki przedstawiające historię Kurenai i Yakumo dosłownie wbiły mnie w krzesło i mogę tylko stwierdzić że to jedna z najlepszych historii nie tylko w zapychaczach ale nawet w całej serii Naruto
Ja chcę więcej takich odcinków
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-11-11 14:01:32)
Błagam o pomoc w znalezieniu napisów do Naruto The Movie 3.
A jak jest ktos chetny to prosze o zrobienie
Błagam o pomoc w znalezieniu napisów do Naruto The Movie 3.
A jak jest ktos chetny to prosze o zrobienie
A wyszła wersja anglojęzyczna?
Laska napisał:Błagam o pomoc w znalezieniu napisów do Naruto The Movie 3.
A jak jest ktos chetny to prosze o zrobienieA wyszła wersja anglojęzyczna?
Tak, własnie sciagnolem przez eMule.
Aizen napisał:Laska napisał:Błagam o pomoc w znalezieniu napisów do Naruto The Movie 3.
A jak jest ktos chetny to prosze o zrobienieA wyszła wersja anglojęzyczna?
Tak, własnie sciagnolem przez eMule.
jaka jakość?
Dobra, a nawet bardzo dobra.
kto to przetłumaczył? chyba nie DB ?;)
PS: DB wydało właśnie 209 odcinek
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-11-11 17:02:23)
kto to przetłumaczył? chyba nie DB ?;)
PS: DB wydało właśnie 209 odcinek
Zero info :/
Zrób screena z tej swojej kopii wtedy ewentualni tłumacze zobaczą czy im ta jakość odpowiada i może ktoś zrobi napisy
Aizen, zapodaj mi na mail torrenta do naruto 209 od DB, bo mi stronka wejsć, nie chce ;/ w ogóle jakoś tak wybiórczo mi się wgrywają stronki ;/ mail: straylife@o2.pl musze korekte zrobić nie?:D
Aizen, zapodaj mi na mail torrenta do naruto 209 od DB, bo mi stronka wejsć, nie chce ;/ w ogóle jakoś tak wybiórczo mi się wgrywają stronki ;/ mail: straylife@o2.pl musze korekte zrobić nie?:D
wysłany
Czy mógł by ktoś podać stronke do Naruto w wersji S^M?? Z góry dziękuję
Czy mógł by ktoś podać stronke do Naruto w wersji S^M?? Z góry dziękuję