Nie jesteś zalogowany.
Gdzie moge znalesc fajne avatary m&a?? Proszę o linki
jak najdalej od nas
chyba ze nie zalezy ci na niezwykłych rzeczach
Najprosciej zrobic sobie. Jesli jestes jednak leniwy czy cos... pacnij kursorem .
A moze jakas stronka, na której mozna sobie zrobic jak np. http://www.animegalleries.net/
osobiscie jesli czegoś potrzebuje przeszukuje daleko wschodnie i zachodnie forka
Czasem zaszaleje i stworze coś samodzielnie (patrz obecny)
Wiesz, najlepiej to sobie skolowac jakis progs do grafiki np. Pain Shop pro, badz Photoshop, czy nawet bidny Paint w windzie i sobie pokombinowac. Wbrew pozorom jest to banalnie proste i w zasadzie po zwyklym zmniejszeniu rozmiarow obrazka mozna cieszyc sie jakims tam avkiem.
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-11-11 19:23:12)
Gimpa polecam. Do grafiki. Jak ktoś nie używa Corela.
W gimpie da sie obrabiac grafike rastowaną na wektorową zachowujac jak najwiekszą jakość kiepskiej bitmapy w niezbyt skomplikowany sposob?
Ja sam sobie robie avatary i sygnaturki. Niestety - wiedziałem o tym i spodziewałem się tego - moja ostatnia sygnaturka ważyła z deczka za dużo i musiałem wywalić z profilu. Muszę wymyśleć cos innego. A zrobiłem ją w... Paint-cie
W ogóle robiłem sobie dużo dziwadeł z animacjami... ale uznałem, ze ta, którą teraz mam jest najlepsza - po prostu podoba mi się najbardziej
To jeden avatar z moich poprzednich:
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-11 21:31:24)
ja mam kozacki avatarek zresztą sam robiłem ;p i wcale nie jest z m&a a tez wymiata ;]
przed tym tez mialem fajny ale jakis ...... mnie sprzedal
Ostatnio edytowany przez szefu (2006-11-11 21:41:43)
Twój avatar rządzi ~SZ3FU
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-11 21:49:56)
Ja lubie proste avatary.
MistrzSztuki, ten avatar co teraz masz, to jest pierwszy, ktory mi sie podoba.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-11-11 22:15:29)
:PCjeshu sje...
Wiesz? Mnie teĹź.
W ogĂłle, to nie podobajÄ
mi siÄ te wielkie avatary na innnych stronach, tzn. umieszczanie bigaĹskich avatarĂłw. It looks dziwnie and not it's cool at all.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-12 02:05:13)
Ja sam sobie robie avatary i sygnaturki...W ogóle robiłem sobie dużo dziwadeł z animacjami...
To pewnie stad ten nick ~Mistrzu[kombinuje]
btw. Jestem swierzo po zmianie avatara oraz sygnatury, co sadzicie? [sam zrobilem, nie ma to jak kreatywnosc[okej]]
Ja od początku swojej obecności na forum ten sam... ale może czas na zmianę? Jak tak patrze na niektórych zmieniających avki to aż mi szkoda się robi... pomyśle coś w najbliższym czasie, a co do pytania - to uważam że najbardziej oryginalne są te zrobione własnoręcznie i tak też powinieneś go wykombinować
~Turquoise NIE!!! Twój avatarek jest najoryginalniejszym ze wszystkich
Jeśli już zmieniasz, to żeby był chociaż tak samo fajny, jak ten obecny
Twój avatar zawsze podobał mi się najbardziej ze wszystkich.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-12 03:02:40)
~Turquoise avatar masz bardzo fajny, a twoja sygnaturka jest the best
Laska - w przypływie dobrej woli i samouwielbienia zanuzyłem sie w dalekowschodnie strony XD
Wydaje mi sie ze chociaz jeden z trzech avkow jakie na pierwszych trzech znalazłem moze ci spasic jednak chce bys zobaczył je pierwszy wiec..