Nie jesteś zalogowany.
yyyyy... ja tam prucz ciagu znakow ktorych nie rozumiem to nic innego nie widze
~mbell czy moglbys podac inna stronke ( dzialajaca ) ktora zawieralaby ten programik spolszczony lub przynajmniej samo spolszczenie do tego programiku ??
Ja ściągam takim sposobem:
Wystarczy zainstalować toolbar Alexa (jest do ściagnięcia pod napisem ze nie ma wolnych slotów)(mozna sobie wyłączyć ten pasek), i ściągamy w przeglądarce Internet Explorer.
Ja ściągam takim sposobem:
Wystarczy zainstalować toolbar Alexa (jest do ściagnięcia pod napisem ze nie ma wolnych slotów)(mozna sobie wyłączyć ten pasek), i ściągamy w przeglądarce Internet Explorer.
Tak i oprocz plikow z mu lapiesz tez zarazem wszelki syf, ktory dostarcza Ci alexia
Ostatnio edytowany przez K9999 (2006-10-20 19:00:34)
Ja mam windowsa viste i mi tego nowy Internet Explorer nawet nie włańcza bo jest niezgodne
taaa... vista... ja mam wersje bete ale go nie chce bo 5 giga nie chce mi sie marnowac na sam system
taaa... vista... ja mam wersje bete ale go nie chce bo 5 giga nie chce mi sie marnowac na sam system
No fajnie, tylko co to kogo obchodzi i co ma do tematu? Co do twojego poprzedniego wpisu, to litosci, czy tak trudno wcisnac ppm i wybrac "zapisz element doeclowy jako..." badz wpisac glupie haslo w google?
http://www.dimonius.ru/dusd.php
To link do strony domowej tego programu można z tamtont pobrać ten program i Langs pack by program był po polsku i najnowsze Plugins.
Dzięki mbell... programik śmiga, aż miło
GetLink5 działał jeszcze parę dni temu a dziś już nie działa nawet GetLink6 , USD też nie działa i to po aktualizacji , cudowanie w rejestrze też bez efektu.
Natomiast co działa ? Działa RapGet
teraz z megaupload mozna spokojnie przez ie sciagac, tylko wystarczy zainstalowac do ie megaupload search czy cos takeigo:)
teraz z megaupload mozna spokojnie przez ie sciagac, tylko wystarczy zainstalowac do ie megaupload search czy cos takeigo:)
A co to takiego ?
Megaupload Toolbar chyba . Tak można spokojnie ściągać prze IE nie martwiąc się o sloty, pozatym jest możliwość stworzenia darmowego konta na MU, przez co czas czekania skraca się do 25 sekund.
Alexa? blee spaj , pozostanę przy rapgecie
RapGet znów działa? Wielkie dzięki Aizen, że podzieliłeś się tym z nami bo już porzuciłem nadzieję, że zostanie zaktualizowany w końcu na nowe MU i RS.
no problemo brachu
http://forum.anfo.pl/viewtopic.php?t=2345
tomeku zaktualizował pierwszy sposób, u mnie jak na razie działa
Jaką masz przeglądarkę ?:)
Imo najlepszy sposób: ściągacie toolbar z MU, instalujecie go... potem odpalacie link w IE, następnie wpisujecie kod, czekacie... prawy przycisk myszy, download using Flashget... Dzięki temu ściaga sie tylko to co chcecie ściągnąć. I działa...
PS. Zdziwiło mnie jedno w MU... że jest po naszemu... Moze to i lepiej
Aizen: FF 2.0 tylko ja nie robie dokladnie tak jak opisal Tomeku tylko uzywam wtyczki User Agent Switcher.
O maaaan! teraz nie można już nawet w FF 2.0
Eee tam! Ja ściągnąłem sobie ten Toolbar i mój komputer żyje! I tak mam go tylko w IE, którego i tak nie używam, jedynie do ściągania właśnie z MU(od teraz). Pozdro.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-12 18:50:28)