Nie jesteś zalogowany.
Witam. Natknełem się dziś na wzmianke o czymś co nosi nazwe Slayers Future. Opowiada to podobno o wydarzenaich po TRY. Nie wiem co to jest, ale chciałbym wiedzieć
Proszę o pomoc i naprowadzenie mnie na temat ;]]]]
Znalazłem też coś o części Slayers zwanej Capitol. Istnieje ? ;]]
Proszę o pomoc xD
tylko to jest
Hm... jak widze to najpewniej kolejna część mangi ;]
Coś w roadzju co było po The End ;]
tylko jakby dokładniej.......
No bo przeczytałem na którejś polskiej stornie o tym, że Filia zalożyła sklep z antykami i pomaga jej "ktoś" kto wykluł się z jajeczka Valgava ;](czyli Valgav.. ). I nei jestem pewnien czy to jest nowa część czy tylko jak "jak to było potem". Tak czy inaczej chętnie bym sie dowiedzial )) Jestem swieżutko po obejrzeniu Całej Serji Slayers, Slayers Next, Slayers Try Ovakach i kinówkach.. i jak sie dowiedziałem że są jakieś info o tym co sie działo potem... postanowiłem sie dowiedzieć ^^
No bo przeczytałem na którejś polskiej stornie o tym, że Filia zalożyła sklep z antykami i pomaga jej "ktoś" kto wykluł się z jajeczka Valgava ;](czyli Valgav.. ).
O tym jest w endingu ostatniego epizodu serii, innych źródeł (poza twórczością fanowską) raczej nie ma.
Hm... jak widze to najpewniej kolejna część mangi ;]
To NIE jest kolejna część mangi (autorzy: Rui Araizumi i Hajime Kanzaka), ale po prostu jakieś opowiadania tworzone przez fanów!
Swoją drogą, niektóre są nawet interesujące
ta coś na styl DBGT, albo nieistniejący AF:P nie ma co robić szumu...
Kurde, a już miałem nadzieje...[baka]