Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
To dopiero nic ja czytalem gdzies ze maja krecic film dragon balla a kakarotto zagra brat pit
to nie tak.... brad pit miał grać Vegete^^ wpisz se w googlach 'dragon ball live action' a goku miał grać jackie chan
O rany, ktoś się nabrał na moją ścieme? A starałem się zapodać ją jak najbardziej infantylną, pozbawioną wszelakiego uzasadnienia i generalnie mniej wiarygodną niż zwykła plota.
O AF było głośno pare lat temu. Potem wszystko przycichło gdy wyjaśniło się co to tak naprawde jest (czyli zwykłe marzenia pozbawione możłiwości realizacji).
A co do filmu live, to sam jestem ciekaw co im wyjdzie. Lecz na to to bym z chęcią poszedł do kina .
To że AF to fikcja to każdy wie i nikt sie nie nabrał Poprostu na sieci dalej jest pełno informacji o tym i zabawiamy sie teraz w wygrzebywanie ich
Czytałem chyba z 2 miechy temu na oficjalnej stronie, że miał niby być Dragon Ball live action, ale jednak nic z tego nie będzie... Może i dobrze Bo DB z żywymi aktorami to mogłoby już nie być to samo...
a ja kiedyś u kumpla na kompie <swojego jeszcze nie miałem> widziałem niby dragon balla live action <japońskiego> i nawet falami sie nawalali<nie było widać promienia ale latające kulki KI:P>no i nie było przemian w ssj... nie wiem skond on to miał ale przydało by sie gdzieś znaleść i ściągnąć <wogóle miało inny tytuł...>
Japoński dragon Ball to jest (chyba), ja widziałem zdjęcia Boskiego Miszcza. Co do w ogóle AF, jeśli serio jako źródło potraktujemy Kawaii, to oni kiedyś napisali tam, ze Dragon Ball AF (aftrer future, czy coś takiego) jest mangą fanowską, a nie anime. Ile w tym prawdy, .... go wie. Co do Krillana kumpel mi kiedys wkręcał, że se transfuzję krwi zrobił, no i mógł:D, pomijając taki drobny fakt, że przy mieszaniu różnych grup krwi może dojść do różnorakich powikłań, a nawet śmierci, a co mówić przy mieszaniu krwi różnych kosmicznych ras, ale Kuririn to był twardziel jakich mało:D. No i Goku ssj10 z seri V, która ma nastąpić zaraz po AF, cudo hehe. Normalnie to, co się wydarzyło w tym temacie przerosło moje najśmielsze wyobrażenia, ale całkiem fajny.:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Zobaczcie to http://www.badmovies.org/movies/dragonball/ Poprostu tak jak bym widział power rangers a pod tym linkiem macie cały film w jakości rm niestety lepszej nie znalazłem ;/
Ale ten film to pewni prawdziwy hicior w swoim czasie był
Właśnie powyżej dodałem linkt do tego filmu i ciekawe info wraz z paroma screenami
Ja jush nawet widziałem trailera i tam goku i kameseninem walczył z jakąś babką... tandeta...
Aha, made in Taiwan, ja to sobie go ściagnę.:D
[edit} nie mogę wejść, później spróbuję:(
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
stary spuzniles sie , af juz dawno przelecialo po serii gt, mialo chyba 45 odcinkow czy cos takiego, songa juz nie bylo bo sie zrobil dziadek, jego wnuk onimusha byl glowna postacia i mial 12 transformacji
dragon ball af[wstyd]:D:D:D:D:D jak wiadomo powszechnie Akira Toryjame (nigdy nie moge zapamietac jak sie to pisze ) juz nie twozy dalszych tomow mangi a co zatym idzie af moze byc twozone tylko przez fanow (ale nie istnieje:P) ...
ps. a tak wogole to Akira Toryjame (jak sie piszalo Jego nazwisko!!) nie pomagal w twozeniu gt (mangi o gt nie ma) dlatego ta seria posiada wiele bledow
> (jak sie piszalo Jego nazwisko!!)
Pisze sie TORIYAMA co znaczy Ptasia Góra (Tori - Ptak, Yama - Góra).
To wszystko jest ściemą NIGDY DB AF niewyjdzie czytałem na jakieś stronce że TORIYAMA odpowiedział ostatecznie że nigdy już żadne Dragon Ball'e niewyjdą najwyżej pełnometrażowe filmy [kinówki] !!! Więc tym którzy mówią że wyjdzie lub jest DB AF nie słuchajcie bo to jest KPINA !!!
Oj nie zgodzie sie z toba, ze nigdy nie wyszedl. Otoz wyszedl 1 (slownie: jeden) tom doujina (mangi robionej przez fanow), a potem sluch o tym zaginal.
A na tej stronce przeczytałeś, że wyjdą. Czemu wierzysz tamtej "jakiejś" stronce, a nie nam?
DBAF to bujda nad bujdami... dziwie sie ludzią któzy w to uwierzyli...
a co do zaba87 to jest manga gt. Widziałęm ją na własne oczy (w poslkeij wersji), z tym że chyba najpierw robili anime, a dopiero potem mange, ale nei wiem.
Jak juz to to nie jest manga tylko filmbook, czyli komiks z kadrow z filmu/serii.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna