Nie jesteś zalogowany.
Mam pytanie czy ma ktos moze synchro Ergo Proxy grupy Shinsen-Subs ? Bede bardzo wdzieczny...
wydali jedynie 14 odcinkow i od paru miesiecy cisza
Mozesz sciagnac wersje Pino-no-Usagi, wcale nie gorsze niz S-S, poza tym mozesz scignac wersje napisow do wczesniej wymienionej grupy i machnac czasowke w subedit'cie pod odcinki S-S.
... wcale nie gorsze niz S-S ...
pozwol ze cie uswiadomie, ta grupa powstala bardzo niedawno i na pewno nie ma tak dobrych tlumaczen jak SHS nie wspominajac juz o jakosci, ja ze swojej strony proponuje wersje grupy Anime-Kraze mimo iz wydali dopiero 18 odcinkow, ale zawsze masz pewnosc iz beda szybciej niz SHS chyba ze SHS wyda pare odcinkow w ciagu dnia (czasami tak sie zdarzalo; sam na to licze).
Z tego co sie orientuje Shinsen-Subs porzucili wydawanie Ergo Proxy.
Tak tak wydali tylko 14 epkow ale chcialem je sobie sciagnac i sie pytam moze ktos sobie zrobil dla siebie synchro... jak nie to bede sam jakos kombinowal
Z tego co sie orientuje Shinsen-Subs porzucili wydawanie Ergo Proxy.
Nie, po prostu był zawieszony na jakiś czas. Można się spodziewać, że już niedługo będą kolejne odcinki. Zresztą na ich stronie Ergo Proxy jest w dziale "Active Projects"
Ja proponuje ściągać to anime od Ani-Kraze ostatnio wydali chyba w jednym tygodniu aż dwa odcinki, a na SHS raczej bym już nie liczył ;], a jakościowo są raczej identyczne.
Ergo Proxy dla SHS jest wciąż projektem aktywnym. Nie jest to ani projekt zawieszony, ani projekt porzucony.
Ja tam czekam uparcie aż wydadzą 15 odcinek. Czekam już ponad cztery miesiące i będę czekał dalej
Pytanie: czy jakaś inna grupa, która zajmuje się wydawaniem Ergo Proxy, też dodaje na końcu każdego odcinka tak przydatne komentarze jak robi to SHS?
No wlasnie wczoraj ogladajac 1 epka zauwazylem za na koncu sa swietne komentarze grupy na temat postaci historycznych i nazw wystepujacych w anime... naprawde super sprawa... masz moze noctis zsynchronowane napisy do shs?
Jezeli chodzi o mkv SHS, to tylko zmien fps na 23.976.
I napisy z ansi beda Ci dobrze smigac
Ostatnio edytowany przez Viader (2006-11-15 15:54:08)
No ja bym prosił czasówke do Shinsen Subs bo chciałem zrobić ale zawsze coś nie wychodziło :/ Tak jagbym musiał osobno edytować czasy a raczej każdy po koleji :/
A dokładniej to do odcinków: 1,3,4,5
Oczywiście gdyby ktoś był tak dobrotliwy i by zrobił tą czasówkę :] Bo z anime powiedzmy dopiero zaczynam przygodę. Zainteresowało mnie Ergo Proxy właśnie po tym jak poczytałem pare opisów i poszło na pierwszy ogień. Niestety taką wersję ściągałem z torrenta już mam 99% i nie opłaca mi się ściągać nowych wersji więc liczę na to że ktoś mi zrobi czasówkę a jak nie to trudno będzie trzeba samemu spędzić trochę czasu przy kompie i poprawić
Ostatnio edytowany przez TomAsh (2006-11-15 19:30:42)
juz sa dostepne napisy do 1 epa ergo proxy do wesji [Shinsen-Subs]
Pozdro
O dziękuje ziomalIDZ
Teraz jeszcze tylko odcinki 3,4,5
Edit:
Pościągałem napisy popatrzyłem na FPS i film i napisy zgadzają mi się z FPS i sprawdzalem i śmiga więc nie potrzebuje już czasówki do odcinków 3,4,5 :]
Ostatnio edytowany przez TomAsh (2006-11-16 07:25:24)
ZiomalLDZ z tego co patrzylem na ansi to nie ma do 1 epka synchro do shs... chyba ze cos przeoczylem. Tak czy siak mam zamiar sam sie pobawic z timingiem i sobie sam porobie synchro, jakos to bedzie
jesli potrzebuje ktos napisow do shs 1-14 niech pisze na pm to wysle jakos wszystkie
Są napisy do pierwszego epka ShS :] Sam ściągałem
jakby ktoś mógł mi podesłać synchro do wersji Shinsen subs dla odcinków 1 i 2 to byłbym bardzo wdzięczny. Mój mail; plecak777MAĹPKAyahoo.pl
odśwerze troche temat... czy ktos zrobły napisy pod grupe Shinsen subs np. te przypisy wyjasniajace niektore znaczenia i pojecia (ukazuja sie na koncu odcinaka) jezeli tak to niech mi podesle na e-colin@o2.pl lub powie gdzie moge je znalezc
A ja bym chcial odswiezyc z tej strony ze SHS wypuscili 15 odcinek Ergo Proxy Czyli projekt znowu ruszyl Szkoda tylko ze mam juz do konca od Pino No Usagi :/