Nie jesteś zalogowany.
Chrno Crusade oglądało sie bardzo przyjemnie, ale tylko do połowy:( Później juz nie było takie ciekawe(poza ostatnim odcinkiem, który był niesamowity)
ocena 8/10
Dla mnie wymiata Anime! moja ocena 910
to jest 2 anime przy ktorym lezka sobie poleciala ;x wczesniej tak nie mialem nawet PRZy NGE KGNE czy EL ... saikano i Chrono crusade maja to co mnie przyciaga a koniec jest poprostu smutny i piekny ... ;_; a ze wlasnie dzis skonczylem to anime to bede to pameitam minimum z meisiac ... ta pozycja ma u mnie 3 miejsce w top 10 anime ;_;
chrono crusade było moim pierwszym z nielicznych anime gdzie fabuła była niezła ocena 10/10
teraz se tak mysle ze aion zyje w ludziach tych zlych i czerpie z nich energie a chrno raczej odkupil swe winy...
teraz se nawet wyciolem kawalek z ostatniego odcinka gdy chrono i rosetto sami wiecie..
Moim zdaniem to anime jest wręcz świetne... No i zwłaszcza ta końcówka
PS. Myśle, że Japończycy lubią takie zakończenia, niby wszystko dobrze się kończy a tu ciach prach i ktoś ginie lub coś w tym stylu (patrz J-dramy)
No ja jeszcze nie oglądałem, niby zabieram się za ściąganie tego od kilku miesięcy, ale ten limit , zawsze mi go nie starcza na to co sobie zaplanowałem
wez se rozplanuj np w grudniu Chrno crusaders itd itp
no anime bardzo ciekawe ale wątek miłosny mógł być bardziej rozwinięty a zankńczenie po prostu płakałem na ostatnim epie....
wez se rozplanuj np w grudniu Chrno crusaders itd itp
Mam taki plan właśnie, ściągnąć w grudniu Chrno Chrusade, ciekawe czy go zrealizuje
9/10 ten jeden pkt za zakonczenie :d ci co ogladali wiedza
ciekawe czy jak by zrobili kontynuacje tytulu co wy na to ? xp
Nie ma głównych bohaterów, więc kontynuacja była by kiepskim pomysłem
np Azmaria teraz by byla glowna ... ^_^
Nie, to nie jest dobry pomysł z tą kontynuajcą. Np. ja nie chiałbym oglądać Azmarii w głównej roli. Ale przecież Chrono był demonem, więc czy nie mógłby się odrodzić??
hmm odrodzenie chrno byloby nawet do przyjecia ale co z główną bohaterką bez niej te anime nie trzyma sie kupy....
a zauwazcie ze by mogła stac sie aniołem
Kontynuacja by tylko zepsuła te anime.
Trzeba wiedzieć kiedy skończyć. Piękne zakończenie czego chcieć więcej.
8.5/10
tego ze niektore zwalone anime maja po 5 sezonow a nie sa warte 1 grosza ;x a takie piekne tytuly jak Chrno Crusade ma tylko 24 epow ....
piękne anime jak dla mnie klasyk ;]9/10 końcówka wymiatała. Choć ja mógłbym zrobić alternatywne oav pare odc. dużo osub by sie ucieszyło. Ale moim zdaniem nie powinno sie wydłużać o wiencej sezonów to nie moralne i powoduje tak samo jak skracanie czy rozciąganie na siłe że bardzo fajne produkcje idą do pichu;]
słuchawki: AKG 550 /superluxy mk2 EVO/pchełki od s2 samsunga [lepsze od aurora^^]
;] serie 1300+ na liczniku