Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Pojawił sie film Price of Tennis. Czy będzie go ktos tłumaczył?
Poniżej podaje link to torrenta.
http://www.mininova.org/tor/482566
Pozdrawiam
Pojawił sie film Price of Tennis. Czy będzie go ktos tłumaczył?
Poniżej podaje link to torrenta.
http://www.mininova.org/tor/482566Pozdrawiam
Ja tylko chciałbym zauważyć, że jest to forum i serwis z napisami do anime, a nie do Live Action. Choć oparte na anime, filmy to filmy.
Czy to znaczy, że jeżeli ktoś zrobi suby i zamieści tutaj, to moderatorzy je usuną?
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
nie, bo np. są napisy do GTO Live Action, czy Boys Be
nie, bo np. są napisy do GTO Live Action, czy Boys Be
Są?... Dzięki za zgłoszenie.
O rany ale nawet jesli to jest forum o anime to chyba mozna zapytać sie o film zrobiony na podstawie anime, co za problem??
jkak widac gracol problemy ma ... chcoiasz powiem tak gracol ten serwis jest nastawiony o anime ale tez na japonie ...
Tu nie chodzi o moje problemy tylko o REGULAMIN, który obowiązuje w tym serwisie, a który powinniście oczywiście znać. Zacytuję:
Zabronione jest umieszczanie napisów do innych filmów niż azjatyckie filmy z gatunku anime; jak i napisów, których treści przesycone są nadmiarem wulgaryzmów lub w jakikolwiek inny sposób uwłaczają samą swoją treścią.
O rany ale nawet jesli to jest forum o anime to chyba mozna zapytać sie o film zrobiony na podstawie anime, co za problem??
Oczywiście, że można zapytać, podyskutować, powymieniać się poglądami, ale... nie dodawać do niego napisów. To jest chyba jasne
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-11-14 23:28:22)
Gdzieś widziałem nawet DVDiso tego filmu z ang. subem i dość sporą liczbą seedów...
Tylko rozmiar mnie przeraził prawie 5GB... (wiem, wiem, że to normalne przy DVDiso... )
Gdzieś widziałem nawet DVDiso tego filmu z ang. subem i dość sporą liczbą seedów...
Tylko rozmiar mnie przeraził prawie 5GB... (wiem, wiem, że to normalne przy DVDiso... )
Zajrzyj na ADC - przerazi Cię nie rozmiar, a ilość filmów do wyboru (oczywiście DVDISO).
Przeraził cię rozmiar ?
Ja ściągam własnie Rurouni Kenshin (TV) 95 ep, 21,12 GB
W formacie avi bo z ogm miałem problemy :/
A napisy zawsze można umieścić na NAPISY.ORG i po problemie...
Ostatnio edytowany przez RoninR (2006-11-15 08:57:44)
Przeraził cię rozmiar ?
A napisy zawsze można umieścić na NAPISY.ORG i po problemie...
hehe no , tam #gracol nie obowiązuje
RoninR napisał:Przeraził cię rozmiar ?
A napisy zawsze można umieścić na NAPISY.ORG i po problemie...hehe no , tam #gracol nie obowiązuje
HAHAHA - Sprawdź mój profil na napisy.org XD HAHAHA
Atem napisał:RoninR napisał:Przeraził cię rozmiar ?
A napisy zawsze można umieścić na NAPISY.ORG i po problemie...hehe no , tam #gracol nie obowiązuje
HAHAHA - Sprawdź mój profil na napisy.org XD HAHAHA
NIEEEEE zna niedługo bedę się bał otworzyć konserwe...
to ma ktoś do tego filmu napisy pl?
Strony 1