Nie jesteś zalogowany.
Witam, pilnie potrzebuje Anime pt. "Slayers", poszukuje wszystkie 3 serie TV + Oavki, zalezy mi na szybkiej wymiance wiec mam nadzieje, ze ktos sie znajdzie. I odrazu pisze, że nie szukam linków do sciagniecia poniewaz mam limity i nie mam jak sciagnąc.
Slayer - Zhentarim DivX
Slayers Next - Anime-Xtreme
Slayers Try - Anime-Xtreme
Slayers Special - OVA - Zhentarim DivX
Slayers Excelent - OVA - Anime 4ever
Ostatnio edytowany przez mari0 (2006-11-16 20:48:33)
po 1) nazwij temat jakoś normalnie np.: "Poszukuję Slayers" etc., co zaoszczędzi bałaganu.
po 2) naprawdę na AniDB nie ma linków do ed2k lub linków do poszczególnych grup, gdzie można to ściągnąć?
po 1) czepiasz się szczegółów
po 2) jak bym chciał sciagac to bym sciągnał a nie pisał o tym na forum wiec chyba proste ze nie chce mi sie sciagac a chce wymienic lub dokonac jakiejś tranzakcji!!
transakcji*, a nie tranzakcji
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-16 00:34:28)
Tak sobie czasem czytam niekture posty i nierozómiem dla czego coponiektuży trzepiają siem takih piertuł jak jakieś literufki ^^ :*
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Strusic, może nie czytaj tylko pierwszego posta... bo wyraźnie napisał, że nie da rady ściągnąć dlatego chce się wymienić. Więc po jakiego Ch*ja pisać wejdź sobie na google itd. nie rozumiem co daje robiąc głupka z człowieka.
Ps. Mari0 te co grupy wybrałes... no mozna wybrac lepiej:) załatw sobie od:
Slayer - Zhentarim DivX
Slayers Next - Anime-Xtreme
Slayers Try - Anime-Xtreme
Slayers Special - OVA - Zhentarim DivX
Slayers Excelent - OVA - Anime 4ever
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Przy okazji takiego tematu : ostatnio znalazłem ciekawy imejdż! :-)
dla poszukiwaczy :-)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
1# To nie szczegóły, bo kolejna osoba już po temacie nie znajdzie.
2# Jakbyś nie chciał ściągnąć, to dałbyś temat w dziale wymiana.
3# Transakcji nie dokonasz, bo tutaj to zabronione.
po 1) czepiasz się szczegółów
po 2) jak bym chciał sciagac to bym sciągnał a nie pisał o tym na forum wiec chyba proste ze nie chce mi sie sciagac a chce wymienic lub dokonac jakiejś tranzakcji!!
więc ani nie potrafisz nazwać tematu, ani w swym poście napisać,
że chcesz się wymienić, a nie ściągnąć.
a reszta ma się domyślać o co łaskawcy chodziło...
niech żyje lenistwo
Ostatnio edytowany przez fuchikoma (2006-11-16 12:46:15)
jakiej tranzakcji chcesz dokonac ???
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2006-11-16 14:29:51)
ara ara...
"dobra juz zmienione, mama nadzieje, ze juz wszystko dobrze.."
Mam całego Slayersa ale nie wiem od jakich grup bo pochodził z wymiany, a teraz nie mam mozliwości sprawdzić bo plyty leżą u dziewczyny w domu ale jak będe u niej i nie zapomne:) to sprawdze i napisze ci na priva oczywiście jesli jesteś zainteresowana wymianą:)
jasne ze jestem, wiec jak nie zapomnisz to sprawdź i napisz mi. Dzięx
Ja mam wszystkich Slayersów ale nie bardzo kojarzę grupy. Anime pochodziło z wymiany, nie było podpisane a w czasie epków nie jest napisane czyjej są grupy
"Skazany na zajebistość"
no to szkoda, bo bardzo mi zalezy na tych grupach co wypisalem ale pomyslimy i dam znac jak coś
no panowie, nie wierze ze nikt wiecej nie ma "Slayers" poratujcie mnie i odezwijcie cie
w Anime za free masz całych slayersów do A-X... a jak chcesz super duper jakość, to se instalnij eMule i tam są dostępne rawki dvdrip w wmv9.
DOPISUJE SIE DO TEM.
Równiez poszukuje Slayersow. Dwa warunki:
1. zalezy mi na dobrej jakości stad *.rm-podobne shity odpadają
2. p2p no function -> potrzebuje cos na http, ftp, ttp, itp
Witam
Ja posiadam to anime:
Slayers tv - Zhentarim DivX ogm
Slayers Next - Anime-Xtreme mkv
Slayers Try - Anime-Xtreme mkv
Jeśli dalej go szukasz to moge sie wymienić :)pisz mimiru3@wp.pl lub gg 4184329
Pozdrawiam.