Nie jesteś zalogowany.
[APeopleRaw] Death Note
06. Open SeamJak widać po linku to setny raw od APeopleRaw.
Sto lat, sto lat ... niech żyją rawy od APeople nam...
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
siema bedzie ktos robil napisy do Death Note Movie ?
jak by co tu macie wersje rmvb: [PSS][Death_Note][Movie_2006].rmvb
Ostatnio edytowany przez skubii (2006-11-15 16:42:51)
jak umiesz japoński?
jedyne na co możemy czekać, to wydanie dvd w ameryce...
no to czekamy ;]
Wiecie co?:) Ściągnąłem sobie Death Note Movie (.avi) i czekając jak ktoś to przetłumaczy na ang. a potem na pl. przeglądałem sobie film nic nie rozumiejąc co tam gadają:]i tam są sceny w scene wzięte z anime, wszystko to samo (jak na razie bo mangi nie czytałem) może jeszcze dialogi są te same . Wiem że film jest na podst mangi ale zeby była scena w scene? Przeważnie coś od siebie dodają.
A tak swoją drogą Death Note to jest skończona manga czy jeszcze to robią?
jakiegos zes spoileraa walnol ;x
no nie wiem czy to jest spoiler przynajmniej dla mnie, bo ten co czytał mange wie co sie stanie w anime ten co oglądał anime wie co sie stanie w filmie, a ten co nie czytał ani nie oglądał DN to nic nie wie co sie stanie. Ja nic nie napisałem co sie stanie w filmie.
Wole scena w scene z orginalem, niz radosna tworczosc rezysera. (Hmm jak by usa robilo to z pewnie z 5 scen lozkowych by byo )
Manga jest juz zakonczona.
5 scen lozkowych L z Raito tyak? :> Masz na mysli YAOI?
ja znalazłem wersje z chińskimi napisami ale ang. jeszcze nie znalazłem
Wiem że zazwyczaj są różnice między anime a mangą ..ale w 5 odcinku żeby nie wyjaśnić skąd w laptopie Raya wziął się ten plik z agentami to troszkę przesada jako że to dosyć istotne było dla fabuły, jak myślicie?
było wyjaśnione skąd się wziął ten plik
SPOILER
cytat z odcinka 5
"Jego dowódca zmarł zaraz po przesłaniu danych wszystkim agentom."
Ostatnio edytowany przez Chaos (2006-11-16 00:32:14)
w anime? Light/Raito kazał mu zajrzeć do laptopa a Ray się dosyć zdziwił jak ujrzał ten plik
Taaak a dlaczego ten dowódca wysłał plik ..i skąd Light o tym wiedział ?:)
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-11-16 01:13:33)
w anime? Light/Raito kazał mu zajrzeć do laptopa a Ray się dosyć zdziwił jak ujrzał ten plik
Bo najpierw Ray musiał wpisać nazwisko dowódcy na kartkę z notesu. Obok niego była ukryta instrukcja, że ma przesłać wszystkie nazwiska i zdjęcia agentów pozostałym. Oglądałeś Azizen ten odcinek, czy nie?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Aizen napisał:w anime? Light/Raito kazał mu zajrzeć do laptopa a Ray się dosyć zdziwił jak ujrzał ten plik
Bo najpierw Ray musiał wpisać nazwisko dowódcy na kartkę z notesu. Obok niego była ukryta instrukcja, że ma przesłać wszystkie nazwiska i zdjęcia agentów pozostałym. Oglądałeś Azizen ten odcinek, czy nie?
Hmm...zaraz sprawdzę Ok to wytłumaczenie rzeczywiście ma sens , chyba za bardzo się zasugerowałem mangą gdzie było ciut inaczej
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-11-16 02:35:50)
Aizen a jak było w mandze ??
Właśnie obejrzałem 7 odcinek... poprostu masara! dawno niewidzialem takiego anime! poprostu miod cud i orzeszki! anime wgniata poprostu w fotel, a najleszpe to, ze akcja tak sie rozkreca, ze nigdy nie wiadomoco co bedzie w kolejnym epie... czekam na wiecej!
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
No Death Note jest naprawde dobre. tak jak jadak powiedział kryje ono tajemnice nastepnego epa. np. w bleachu idzie sie domyslic co bedzie dalej, gdy obejrze dzis 7 ep to go skomentuje. Myśle że będzie lajtowy i się ne zawiode