Nie jesteś zalogowany.
no z mojej strony absolutnie zero zagrozenia:) jestem nieszkodliwym erotomanem gawedziarzem:) a tak w ogole to o co chodzi??:)
Chodzi o to, żeby było miło
Zjazd? A czemu po prostu nie wybrać się na konwent? Pewnie na reanimce będzie sporo osób, to zawsze można by się spotkać w jakimś konkretnym miejscu o umówionej porze. Dzięki temu łatwiej by było się zlokalizować. No i zawsze bardziej się chce jechać na konwent z mnustwem atrakcji, niż na jednodniowy zjazd luda z całej polski, by pogadać sobie przy pifku.
Mi np się nie chce jechać na konwent, przyznaję się bez bicia
A na zjazd by ci się chciało?
BTW Gdyby nie kendo to pewnie bym nie miał tego dodatkowego bodźca by pojechać do Bydgoszczy.
Prędzej bym pojechał na "zjazd Animesub" (tzn gdyby był, i nie w wakacje, to napewno bym przyjechał niż normalny konwent m&a.
mysle ze konwent a zlot animesub to dwie rozne sprawy no i z tego wynika ze zlot trzeba zrobic:) wiecej osob chyba bedzie chetnych na zlot:) no i w ogole to wypadaloby:)
no pewnie, że są i to dużo na przykład... ja co mnie kręci w anime.... hm... może to że są naprawde wciągające... ja tak przynajmniej myśle ;)
SĄ TU PANIENKI !! Ze mną włąćznie . Chciałam jednak skromnie zauważyć że ten temat to jakoś tak dla mężczyzn bo co to za odniesiania do biblii ?! Co do pytania co mnie kręci w anime i jakie to odpowiadam iż muzyka i umiejętne przedstawianie sytuacji które niemiały by miejsca w świecie żeczywistym, lubie oglądać marzenia innych Uwielbiam anime o wampirach takie wyrafinowane z dobrym smaczkiem ale niepogardze jakąś komedyjką czy jakimś romansikiem choć i "mordobicie" czasem też można pooglądać HEHE :p A PANOWIE TO CO OGLĄDAJĄ?? :>
Dobrze widziec ze tyle dziewczyn odwiedza animesub.info
Ja ogladam: Naruto, Bleach, Trinity Blood (szkoda ze juz nie wychodzi), Speed Grapher
No i widzialem: Elfen Lied, Evangelion, Green Green, X
Czy są tu jakieś dziewczyny??? Eee, z tego co zauważyłAM... mało. Co z wami, kobity, przecież prędzej oglądacie anime, co nie??? W końcu oglądamy je dla tych ślicznyh bishounenków i wspaniałych romansideł. (;) (Eee.... no powiedzmy tak pół żartem, pół serio, bo wyjdzie na telenowele:D) A myślałam, że więcej jest mangomaniaczek, a z animesub wynika, że jednak... nie bardzo...;)
Niom może niewiele nas... a ja zawsze myślałam że to kobiet więcej się tym interesuje ale obciach dla rodu damskiego Trinity blood skończone to 10 ep jest ostatni ??
No właśnie, gdzie nie spojrzę, sami faceci urządzają sobie pogawędki na forum. Może teraz na nas kolej???;)
My tu jesteśmy i żyjemy^^
Po prostu mniej piszemy i wolimy sie przyglądać;)
Co mnie kręci w anime?
Fabuła, szybka akcja, ciekawe postacie i wątki. No i oczywiscie bishoneni^^
Popieram Ariel-chan. Teraz nasz kolej:P
No to może zaatakujmy w końcu to forum? Pogadajmy o czymś, babki O naszych ulubionych anime???;)
Ja... pierw nas wyśpiegowały a teraz atakują... kryć się
A tak na poważnie, to nie dzielę wielbicieli na dziewczny i chłopaków. Najważniejsza jest osobowość.
Podobnie z anime.. lubię zarówno te bardziej typowe dla facetów (i nie koniecznie mi chodzi o hentai czy echci) jak i te bardziej dla kobiet.
Hmmm, popatrzmy na ten temat. Jak nic jest pozbawiony taktu i subtelności, więc nie ma się co dziwić że wielu użytkowników omija go szerokim łukiem. Jednak wydaje mi się że z tym podziałem na płeć też ciężko wyczuć. Bo np nigdy w życiu bym nie zgadł po nicku że "Mors" jest przedstawicielem płci pięknej . Zresztą i avatarki są często mylące. Ile to facetów ma babskie avki? A na odwrót też często jest.
A odnośnie tego ataku, to bardzo proszę żeby to był przemyślany i zapalnowany strategicznie wyczyn. Bo trochę szkoda by było kasować całe tematy z powodu jego miałkości .
"babskie avki" - cześć Suchy
Lol, nie mogłem się powstrzymać, nie to żebym miał coś przeciwko
Imperare sibi maximum est imperium
Ariel-chan trzeba zebrac większ ekipe ^^ I mocna zatakowaćXD
A co do mojego nicu to sie ludzie czasami mylą ale ja też często zmieniam ludzią płeć;)
Z tymi avatarami to jest różnie. Ja tam jako dziewczyna wole mieć faceta na avatarze( albo dwóch ^^ )
Naliczyłam w temacie aż 6 dziewczyn( ze mną) więc jest nas troche. Jestem zdziwona że tak mało bo przeważnie zawsze spotykam ze to kobiety dominują ^^
Kane:
No i się wydało Wyłapaliście szpiega
A tak serio, to jestem facetem i wsio mam tam gdzie trzeba (np szczoteczkę do zębów w łazience )