Nie jesteś zalogowany.
no widzisz, ja mam 100% w karierze i 100% w grze (ukonczone wyzwania) i wciąż nie ma hachiroku...
mam pojazdy policyjne, wozy strazackie i inne duperele a AE86 nie ma...
żeby sobie zobaczyć jak wykonali AE86 sięgnąłem po trainera i... stwierdziłem, że w sumie nie ma po co grać. Trueno występuje tylko w szybkim wyścigu, jako samochod dodatkowy, nie można go sobie wstawić do garażu ani kupić...
Co do jazdy, ma świetne przyspieszenie, ale trzyma się drogi jakby jechał na szynach, a tego nie oczekiwałem od tej gabloty...
Już Carbona odinstalowałem
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
przejrzałem listę wymagań z Xboxa i wymagany poziom XP Online jest przerażający bo aż 13, można się spodziewać podobnych wymagań na PC. Do tego AE86 nie wygra w kanionie ani w wyścigach, można nią jedynie walczyć w drifcie.
no czyli AE86 w Carbonie to tylko chwyt reklamowy :/
Ten pierwszy mnie zabił @@ btw. Carbon po japońsku?
gracz ten jest chińczykiem, a i czcionka zdawała mi się bardziej chińska niż japońska,
więc chyba wersja chińska, zresztą co w tym dziwnego skoro i polska wersja jest/będzie zapewne
strusic napisał:Ten pierwszy mnie zabił @@ btw. Carbon po japońsku?
gracz ten jest chińczykiem, a i czcionka zdawała mi się bardziej chińska niż japońska,
więc chyba wersja chińska, zresztą co w tym dziwnego skoro i polska wersja jest/będzie zapewne
Wg. mnie on na 99% gra na PC EA nie robi gier po chińsku/japońsku, przynajmniej ja się z tym nie spotkałem
Sobie chinole przetłumaczyli Skubańce hmmm.....
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-11-16 23:59:53)
strusic robi ale tylko japonskie (a przynajmniej tylko o takich wiem)
Cain co to za trailer?
Poza tym:
Z tego co sie dowiedziałem AE86 dostepne jest tylko (i tu dwie wersji info):
1. w wersji U.S. na 360 -< odblokowuje sie (tak jak napisano wyzej) w trybie online
2. w wersji japońskiej - tak jak w amerykańskiej ukazały się jedno czy dwa autka pasujace do tego kraju tak w japoni AE86 i cos tam jeszcze (RM2.. nie pamietam za dobrze ^^" )
Ile samochodow jest na PC? Podobno wraz zablokowanymi powinno byc 63 pojazdy.
fuchikoma napisał:no czyli AE86 w Carbonie to tylko chwyt reklamowy :/
strusic napisał:Ten pierwszy mnie zabił @@ btw. Carbon po japońsku?
więc chyba wersja chińska, zresztą co w tym dziwnego skoro i polska wersja jest/będzie zapewneWg. mnie on na 99% gra na PC EA nie robi gier po chińsku/japońsku, przynajmniej ja się z tym nie spotkałem
Sobie chinole przetłumaczyli Skubańce hmmm.....
nie napisałem, na jakim sprzęcie gra...
a poza tym chyba nikt z tego forum nie spotkał się z chińską wersją
jakiejś gry studia EA, bo po jaką cholerę i skąd by miał takową wziąć?
co nie znaczy, że takie wersje nie powstają.
imo rynek chiński jest bardziej chłonny od choćby polskiego,
więc wersja zlokalizowana tylko zwiększa popularność tytułu.
2. w wersji japońskiej - tak jak w amerykańskiej ukazały się jedno czy dwa autka pasujace do tego kraju tak w japoni AE86 i cos tam jeszcze (RM2.. nie pamietam za dobrze ^^" )
może chodzi o Toyotke MR2?
auto mało znane w polsce, a i jego wygląd imo nie zachwyca
http://motor.tuportada.com/img/wp/toyota-mr2-12.jpg
skrzyżowanie Celicy z Porsche?
Cain co to za trailer?
TRAINER, nie trailer!
trailer -> zwiastun -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Zwiastun
trainer -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Trainer
Ostatnio edytowany przez fuchikoma (2006-11-17 00:49:59)
Carbon na PC jest multilanguage, w tym jezyk polski.
Przejrzalem instrukcje, i w zastrzerzonych nazwach/znakach wystepuje wspomniana Toyota.
Jak mi sie bedzie chcialo (i znajda sie osoby, co bardzo chca tej informacji) to sie zarejestruje i zasiegne "pomocy technicznej". Ale to najwczesniej w poniedzialek.
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2006-11-17 01:15:39)
A tam gadacie Carbon gra na góra 2 dni :] Najlepszy był NFS Underground 2 Miał jakiś tam swój klimat I BYło więcej normalnych co można było spotkać na ulicach bo w sumie co to za frajda tuningować wozy co już fabrycznie mogą wyciagnąć 300KM/h hmm...?
A tam gadacie Carbon gra na góra 2 dni :] Najlepszy był NFS Underground 2 Miał jakiś tam swój klimat I BYło więcej normalnych co można było spotkać na ulicach bo w sumie co to za frajda tuningować wozy co już fabrycznie mogą wyciagnąć 300KM/h hmm...?
Ano prawda Ja widziałem Mercedesla SLK 500 u kumpla pod blokiem
NFSU2 też jest wg. mnie najlepszy (i jest online na PS2 btw. gra ktoś z Was na PS2 online w NFSU2?)
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-11-17 08:10:53)
Wy się nie znacie. Najlepszy to był Need For Speed Porsche. Nic nie przebije tej części.
Ano prawda Ja widziałem Mercedesla SLK 500 u kumpla pod blokiem
NFSU2 też jest wg. mnie najlepszy (i jest online na PS2 btw. gra ktoś z Was na PS2 online w NFSU2?)
Akurat dla mnie NFS:U2 to najgorsza z czesci (no moze na rowni z carbonem) - kto to widzial ze z samochodu musze zrobic choinke (i to z czesci ktore mi sie nie podobaja, no ale daja wiecej "respecta") zeby odblokowac wyscigi...
[cytuj]no czyli AE86 w Carbonie to tylko chwyt reklamowy :/[/quote]
nie, nie chwyt, TRAINER +6 ją odblokowuje, więc ona musi tam być, nie ma siły. Ja się nią przejechałem i zwątpiłem w EA.
[cytuj]2. w wersji japońskiej - tak jak w amerykańskiej ukazały się jedno czy dwa autka pasujace do tego kraju tak w japoni AE86 i cos tam jeszcze (RM2.. nie pamietam za dobrze ^^" )[/quote]
MR2 mozna tez odblokowac u nas na kartach nagród. IMHO świetny samochód z silnikiem ułożonym centralnie, prowadzi się cudownie.
[cytuj]jego wygląd imo nie zachwyca [/quote]
bo dałeś nie tą wersję, w NFSC jest wersja "Initialowa"
MR2
[cytuj]Wy się nie znacie. Najlepszy to był Need For Speed Porsche. Nic nie przebije tej części.[/quote]
dobrze prawi, polać mu
Wedlug mnie najfajniejszy byl pierwszy Hot Pursuit...
nooo rzekłbym, że na równi z Porsche,
ale właśnie dziagam w nfs:hp na knockout expert tournament
i cholera mnie bierze, żeby nie wygodniutki pad od plejka to już dawno
bym to odinstalował
W NFS Porche grałem tylko na PSX i wg. mnie gorszej gry nie mogli zrobić
a słyszałem, że i grafika gorsza i fizyka też gorsza,
dlatego jakoś nie mam ochoty jej próbować, skoro mam wersję PC
ja mam na Psp imusze powiedziec ze jest srednie ale na ps2 napewno lepsze ale i tak wole Midnight Cluba 3[okej]