Nie jesteś zalogowany.
Jeżeli będzie trzymać poziom niedawnych odcinków z Kurenai i Yakumo to niech sobie będzie forever ...albo chociaż tak długo jak Dragon Ball
Dragon ball(z,gt i kinówki) nie byl taki dlugi ....:P:P ale za to fajny...:P:P
aaa naruto hmm coz powiedziec jakos mi niedaje takiej satysfakcji jak db,dbz,gt i kinówki
ost ep dbgt dawał tyle łez.....:P[papatki]zegnaj SongoGoku, przynajmniej mi tak serce sciskalo na koncu......:P:P[madrala][madrala][szpan]
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-11-17 19:23:47)
niepowiem DB mi sie podobał cały ale jesli chodzi o koncówke to Chrno Crusade byla najlepsza
chrono było dobre ale smutne dośc na końcu
ale i tak DB rządzi:)
Dragon Ball to podstawowa lektura fanatyka Anime ja od niego zaraziłem się wirusem "Anime"
Ehhh... Minęły czasy, kiedy przy Naruto się płakało i zaczęły się czasy "fillerowania". Szkoda. Naprawdę szkoda.
Yo. Wybaczcie dzisiejsze opóźnienie z napisami do 210 odcinka, bo miały już być na 19 , ale wybyłem z kolegą w miasto, aż do teraz
[baka] Na 22-23 już będą dodane.
(a co, nie mogę? xD)
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-11-17 21:59:25)
nie niemozesz ja ci nie pozwole
a co do db to jak ja to ogladałem to wtedy niewiedziałem ze to jest anime
o anime dowiedizłąem sie jak zaczołem naruto ogladac
Aizen napisał:Jeżeli będzie trzymać poziom niedawnych odcinków z Kurenai i Yakumo to niech sobie będzie forever ...albo chociaż tak długo jak Dragon Ball
Dragon ball(z,gt i kinówki) nie byl taki dlugi ....:P:P ale za to fajny...:P:P
Jakby tak zsumować odcinki ze wszystkich serii to ok 500 by się uzbierało
508 dokladnie
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-11-18 00:43:51)
508 ale bez kinówek:)
No i co najmniej tylu życzę Naruto
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-11-18 01:04:42)
bez kinówek bo kinówki to nie serie tylko kinówki:)
I jednego OVA. Aż dziw bierze, że DB się doczekało takowego - aczkolwiek całkiem niezłego.
Hatake napisał:bez kinówek bo kinówki to nie serie tylko kinówki:)
I jednego OVA. Aż dziw bierze, że DB się doczekało takowego - aczkolwiek całkiem niezłego.
Hmm...a nie dwóch? Jedna o ojcu Goku a druga o Trunksie w przyszłości , no chyba że któraś robi za kinówkę
Kisiel napisał:Hatake napisał:bez kinówek bo kinówki to nie serie tylko kinówki:)
Hmm...a nie dwóch? Jedna o ojcu Goku a druga o Trunksie w przyszłości , no chyba że któraś robi za kinówkę
To są speciale a nie OVA
OVA jest zupełnie o czymś innym dokładna nazwa: Dragon Ball Z: Gaiden - Saiya-jin Zetsumetsu Keikaku
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-11-18 03:03:26)
Witam.
Czy skonczyly sie juz fillery w Naruto? Jezeli tak to od ktorego odcinka mozna juz ogladac normalna akcje?
Witam.
Czy skonczyly sie juz fillery w Naruto? Jezeli tak to od ktorego odcinka mozna juz ogladac normalna akcje?
[roftl]
Człowieku, w co ty wierzysz...
buehehe ;p czyli niczego nie stracilem nie ogladac naruto od 40 epkow