Nie jesteś zalogowany.
O! i moim zdaniem to jest forma, w którą polskie fansuby powinny iść :]
"Chyba cofać w rozwoju"
grejpfrut napisał:O! i moim zdaniem to jest forma, w którą polskie fansuby powinny iść :]
"Chyba cofać w rozwoju"
Co insynuujesz?
Karasu napisał:grejpfrut napisał:O! i moim zdaniem to jest forma, w którą polskie fansuby powinny iść :]
"Chyba cofać w rozwoju"
Co insynuujesz?
Ja nic nie insynuuję - tylko cytuję
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-11-18 23:23:32)
Ja nic nie insynuuję - tylko cytuję
W takim razie Co cytujesz?
grejpfrut napisał:O! i moim zdaniem to jest forma, w którą polskie fansuby powinny iść :]
"Chyba cofać w rozwoju"
Zazdrosny...? Nvm. poza tym coraz więcej grup wydaje własnie w taki sposow, vide LuPerry albo Rakuda... i jest to IMO najlepszy sposób.
Hmm obejrzalem ten odcinek i bardzo mi się spodobał. Wykonanie jest naprawde dobre i na wysokim poziomie. Licze na kontynuowanie tego tak, jak jest teraz
I będzie więcej... do 4 epa są już u Zatoichiego... na warsztacie (poprawki) 5 ep i 6 w toku... Tak więc myślę, że będa się ukazywac wmiare regularnie
Karasu napisał:grejpfrut napisał:O! i moim zdaniem to jest forma, w którą polskie fansuby powinny iść :]
"Chyba cofać w rozwoju"
Zazdrosny...? Nvm.
Hmm... a czemu miałbym być zazdrosny Virusiku? Uświadom mnie...
Karasu napisał:Ja nic nie insynuuję - tylko cytuję
W takim razie Co cytujesz?
Cytuję bo się w tym lubuję:)
Cytuję bo się w tym lubuję:)
To wszystko wyjaśnia xD ale chyba powinieneś napisać że się w tym lubujesz (-czyżbym nie zauważył, że tak napisałeś erg ) - (no, chyba, że lubisz samego siebie w cytowaniu i kiedy to robisz - to piszesz lubię )
- heh nice, śmiesznie brzmi 3A
Mi podobnie jak s0n1c'owi nie widzi się ściąganie ponownie 7 odcinków więc sorrasy, lecz niestety nie będę tego ściągać. Ale chyba od 8 już zacznę... to zależy jak szybko go wydacie.
Edit:
@Karasu - ja insynuuje? Ależ skąd ...chwila konsternacji... chyba coś przeoczyłem xD
Edit2:
Teraz jestem totalnie skołowany... e tam idę oglądać GTO ...następna chwila konsternacji... doszło do nadinterpretacji
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-11-19 00:14:56)
Karasu napisał:Cytuję bo się w tym lubuję:)
To wszystko wyjaśnia xD ale chyba powinieneś napisać że się w tym lubujesz (no, chyba, że lubisz samego siebie w cytowaniu i kiedy to robisz )
Oj Maniacku - jesteś. To chyba logiczne, że cytuje się kogoś. Teraz to ty insynuujesz
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-11-18 23:50:00)
Anime Garden, AnimePeople oraz Akatsuki mają zaszczyt udostepnic wam do pobrania 01ep Death Note w formacie MKV z polskimi napisami!
Zaczynam lubic tych gosci, IKE!!!
Jeżeli odcinki będą wychodzić w miarę regularnie, jak napisał Virus
To nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekać na następne.[respekt]
Zazdrosny...? Nvm. poza tym coraz więcej grup wydaje własnie w taki sposow, vide LuPerry albo Rakuda... i jest to IMO najlepszy sposób.
Akurat zdeka żalosne grupy. Jeszcze zadne porzadne grupy tak nie robią.
Tak czy siak inicjatywa mi sie podoba. Choć w sumie niewiele sie to rożni od obecnie stosowanych metod czyli kare+efekty hard a reszta soft. A w SnA w zasadzie tylko kara tak mam. Efekty tez juz sa soft
PS na anidb ktos dodajacy zapomnial wpisac fps - piekne 120 klateczek
....ChoÄ w sumie niewiele sie to roĹźni od obecnie stosowanych metod czyli kare+efekty hard a reszta soft...
Mmm... OgĂłlnie mogÄ siÄ pod tym dopisaÄ obiema rÄ
czkami...
Najlepsze rozwiÄ
zanie, zawsze moĹźna potem sobie jakiegoĹ innego softa wsadziÄ... :]
Tylko RAW'a teĹź raczej trza mieÄ co najmniej boskiej jakoĹci
Anime Garden, AnimePeople oraz Akatsuki mają zaszczyt udostepnic wam do pobrania 01ep Death Note w formacie MKV z polskimi napisami!
AG,AP,A mają zaszczyt goscic nas kolejnymi epkami w okresie .. ?
Virus napisał:Karasu napisał:grejpfrut napisał:O! i moim zdaniem to jest forma, w którą polskie fansuby powinny iść :]
"Chyba cofać w rozwoju"
Zazdrosny...? Nvm.
Hmm... a czemu miałbym być zazdrosny Virusiku? Uświadom mnie...
O ile mnie pamięć nie myli, twoja grupa (znaczy ta do której należysz)również robiła DN, ale z pewnych powodów, zresztą mi nie znanych;) (konkurencja wygryzła jakością...?:P - no offence;)), porzuciliście tę serię... Ale nvm, seria jest tego warta by ładnie wyglądała...
AG,AP,A mają zaszczyt goscic nas kolejnymi epkami w okresie .. ?
Pisałem już że epy 2-4 są u Zatoichiego... potem pewno przejdą Final Checking i wio tutaj... może nawet w tym tygodniu, ale to już nie ode mnie zależy (ja robie kolejne;)).
Ostatnio edytowany przez Virus (2006-11-19 02:08:52)
...porzuciliście tę serię...
hmm nie przypominam sobie aby gdzieś takowa informacja została zamieszczona...
Albo jest coś o czym nie wiem...[cojest]
A co do konkurencji tego to nigdy za mało wszak mieszkamy w polsce...
Wystarczy zjawisko iż sie nie pojawiają... i można wnioskować o porzuceniu;). No ale to nie temat na to:).
Nie mówiłem, że to źle.
Po prostu się zdziwiłem.
Mam pytanie a nie moglibyście oprócz wydawania wersji MKV wrzucać na ansi napisów w ASS tak by było o wiele wygodniej niż ściąganie całego epka w MKV i na dodatek łatwiej później poprawić jakieś błędy a nie wypuszczać np później drugą wersje co się wiąże z ponownym ściąganiem całego pliku. A tak w ogóle to świetna robota
bardzo mi się podoba (nie trzeba sie babrać z dodatkowymi plikami ). pozatym ściąga się 5 min, a jakość jest naprawde fajna.