Nie jesteś zalogowany.
Witam
Chciałbym zaoferować pracę jednemu lub więcej osobom na stronę o Recenzjach Anime...W skrócie powiem ze szukam recenzentów Anime...
Jeśli chciałbyś zostać jednym, nic trudnego..Odezwij się na GG ( 5961101 ) oraz musisz spełniać poniższe warunki :
-Znajomość od 5-do 25 anime(mile widziana większa kolekcja anime)
-Oczywiście znajomości języka polskiego(ortografia)
-Umiejętność pisania bardzo dobrych, długich i przekonujących fanów do anime recenzji
Wszelakie informacje pod numerem GG : 5961101
Ostatnio edytowany przez Alden (2006-11-18 16:56:31)
Recenzentów
tak przy okazji zapytam, czy wie ktoś co się stało z anime.tanuki.pl bo mi pokazuje ze "strona została zablokowana" ?
tak przy okazji zapytam, czy wie ktoś co się stało z anime.tanuki.pl bo mi pokazuje ze "strona została zablokowana" ?
Pewnie nie opłacili rachunków. Ale to nie temat na to. EOT.
Ja tam nie wiem, czy znajdziesz recenz>>A<<ntĂłw. Polecam FireFox'a 2.0 - atakuje bĹÄdy czerwonÄ liniÄ .
A ile placisz??
pĹaci orzechami...[respekt]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-18 23:57:14)
A ile placisz??
MistrzSztuki dzięki tej informacji znalazłem już 2 recenzentów....
Co do firefoxa to używam go i chyba ma wbudowanego worda..POdkreśla błędy
MistrzSztuki dzięki tej informacji znalazłem już 2 recenzentów....
Nie wiem, o co ci chodzi...[cojest]
A o czym to ja niby napisałem? Przeczytaj dokładnie mojego posta. Poza tym... tylko żartowałem... tzn. chodziło mi o literówkę w samym temacie RECENZ>>AAA<<NCI[papa] Jeez...
Nie bierz tego do siebie
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-19 01:02:07)
Spoko..Ja znam się na żartach....Może ktoś jeszcze jest chętny ?
możesz podać www na której owy Recenzentant będzie pracował ?xE
-Oczywiście znajomości języka polskiego(ortografia)
LoL, recenzanci
no nieźle, ja nie mam wbudowanego worda i podkreśla,
to może ma wbudowanego mikrosofta?
PO... -> to jakaś kryptoreklama ?
No a jak :)Heh po prostu mi się pomyliło
no nieźle, ja nie mam wbudowanego worda i podkreśla,
to może ma wbudowanego mikrosofta?
PO... -> to jakaś kryptoreklama ?
Sorka za wyjście poza temat(czyt. sorry za offtop) ale to się nadaje do "Coś wesołego". Dobre ~fuchikoma[szalony]hy hy hyhyhyhyhy hyhy hy dobre hyhy hy hyhy hyhy hy
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-19 01:04:52)
pomylilo mu sie i zrobil literowke, a wy ciagle mu o tym piszecie I jak tu czlowiek ma czesciej nas odwiedzac, skoro takie niemile powitanie go spotkalo? :D
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-11-19 10:52:52)
pomylilo mu sie i zrobil literowke, a wy ciagle mu o tym piszecie I jak tu czlowiek ma czesciej nas odwiedzac, skoro takie niemile powitanie go spotkalo? :D
No właśnie, ile razy można mu to wytykać, a tu każdy następny user o tym samym, o recenzantach.
Dlaczego Alden nie poprosisz jakiegoś moda, żeby ci poprawił tą literówkę? Wtedy wszystko było by spox.
Co do twojej propozycji, gdybym miał czas i nie był bym aż tak bardzo leniwy, to może bym jakieś tam recenzje sobie popisał... ale zważywszy na to, że raczej nie pałam chęcią pisania żadnych recenzji a strony takie jak http://anime.tanuki.pl/ czy http://azunime.net/anime/ w zupełności mi wystarczą. No ale jak może ktoś będzie twoja propozycją zainteresowany.
P.S. edit.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-11-19 13:16:15)