Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam pierwszy raz na forum. Nie wiem czy w dobrym miejscu piszczę ale nie wiedziałem gdzie napisać (szukałem!). Więc tak widziałem ostatnio film u kolegi najprawdopodobniej jakiś azjatycki (nie ma tytułu napisanego) Wyglądało to mnie więcej taki (wdziałem fragmenty) gościu poszukiwał jakiegoś słonia nie chodziło chyba o zwierze tylko o jakąś figurę czy coś (tak mi się zdaje) tym co dobrze cechowało ten film była akcja film trwał chyba 1:17 minut i wciąż się tam okładali w BARDZO efektownym stylu (popisy kaskaderskie masakra) praktyczny brak dialogów. Główny bohater walczył z wieloma przeciwnikami i podczas walki potrafił nauczyć się stylu przeciwnika i go pokonać ( chodzi tu o scene gdy walczył z typkiem którym genialnie umiał capoeire i pokonywał głownego bohater a ten w parę chwil nauczył się tego stylu i go pokonał jego bronią) i była jeszcze jedna charakterystyczna postać wielki biały człowiek WIELGACHNY. ponad 2m i wydawał się maszyną do zabijania. (była tam scena w której głównemu bohaterowi udało mu się rozwalić czoło i poleciała mu krew a ten typ się tak wkurzy że hoho) więcej nie pamiętam mam nadzieję że ktoś po tym niezbyt dobrym opisie pomoże mi znaleść tytuł tego filmu. Serdecznie pozdrawiam
Jesli o poszukiwaniu slonia to Tom Yum Goong , jesli o figurce to Ong-Bak
Tom Yum Goong to jest właśnie to jednak trochę źle sprecyzowałem ale udało się wielkie dzięki pozdrawiam serdecznie
Może Ong Bak, ale z opisu to wnioskuję, że to jakiś film z onetu
Uczył się stylów ?!? to chyba jakieś Naruto live action
Strony 1