Nie jesteś zalogowany.
pierwsze modele to modele beta:) Pozdrawiam
ROTFL
w sumie na poczatku zawsze sa problemy z pierwszymi modelami!Ja tez poczekam sobie z roko maximum 1,5 i sobie ps3 kupie! Jak narazie Ps3 nie prezentuje zadnych ciekawych tytułów nieliczyć 2 czesci Genji! co do FF XIII i XIII versus sa ukończone w 1 % wiec co najmniej jeszcze 3 lata na to poczekamy! WII zagrywa tak jak na poczatku Game cube a potem zaczeli wydawac same maria i pokemony tak samo bedzie z WII! A co do X360 to sie nie wypowiadam ne ten temat poprostu nie lubie tej konsoli i tyle.Fakt Jak u qmpla widziałem splinter cela to grafa była cudna,ale dla mnie grafika to nie szystko! Ja wole Japońskie produkcje i jak i RPG jak i dziwadła na podstawie anime to poprosttu rządzi
a widzieliscie grafe granturismo 4 na ps3??:) normalnie tak jak na real!!!:D
a widzieliscie grafe granturismo 4 na ps3??:) normalnie tak jak na real!!!:D
GT 4----> ps2 :>
A co do GT HD to fakt graficzka jest elegancka, co zreszta normalka.
Seria GT zawsze miala wspaniala graficzke.
A to widzieliście?
http://www.youtube.com/watch?v=4CTy7Nx0oPI&eurl=
OMFG, Kisiel, ja sie dziwie ze grupka ludzi ktora tam stala za upragnionym ps3 kilka godzin, nie wyskoczyla i nie sklepala tego typka
Edit : komenty są boskie :>
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=mWAuIsQqhkI&mode=related&search=]1[/url]
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=aGiGAs4XHQM&mode=related&search=]2[/url]
Ostatnio edytowany przez Viader (2006-11-20 14:32:43)
Niedość ze w ameryce było tylko 200tys sztuk to jakis pacan kupił i roz.... Moje biedne serce o 1szt mniej
tak wszyscy narzekaja na to ps3, ale jak by nie patrzeć, na każdą konsolę wychodzą gry, dla której warto kupić daną konsolę.
widzę, że dużo się skarży że X0 to kupa i w ogóle, ale zauważcie, że jak narazie najładniejsza gra wyszła właśnie na tą konsolę no i niedługo wyjdzie( czy tam wyszedł dokładnie nie pamiętam) bardzo ładny a zaraz ponoć bardzo dobry jrpg, którego tytułu nie moge sobie przypomnieć:P ja najchętniej chciałbym wieć wszystikie trzy knsole nowej generacji, bo na każdą wyjda gry w które chciałbym zagrać, ale narazie muszę się zadowolić moim ps2:P
ps. zauważcie jeszcze, że ps3 to jak narazie najtańszy odtwarzacz płyt blue ray:)
Narzekacie na X360? Ja też myślałem, że to jest badziew, ale wystarczy sobie pograć pare dni w kilka gier i od razu zmienia się zdanie (N3: Ninety-Nine Nights, Rainbow Six Vegas, Lost Planet, DOAX2!!:P no i wiele innych....)
W PS3 fajny jest pad (SIXAXIS rlz!! Tony8 na PS3 ), bo konsola wygląda okropnie (X360 wg. mnie jest o wiele ładniejszy). Gry hmmm, to zależy co kto lubi
Będzie tak jak wcześniej > Najlepsze szutery na X'ie, a RPGi na PS. Ja z kupnem bym poczekał do momentu, aż oby 2 konsole zostaną na maxa spiracone PS2 mam dopiero parę miesięcy, więc mam w co grać
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-11-20 16:46:03)
BÄdzie tak jak wczeĹniej > Najlepsze szutery na X'ie, a RPGi na PS. Ja z kupnem bym poczekaĹ do momentu, aĹź oby 2 konsole zostanÄ na maxa spiracone PS2 mam dopiero parÄ miesiÄcy, wiÄc mam w co graÄ
A platformĂłwki i zrÄcznoĹciĂłwki na Wii
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-11-20 16:47:21)
WII bankowo wcigam ) juz widze co sie bedzie dzialo na imprezkach
A ja i tak biore Ps3 za japonski stuff, chc Wii tez biore Narazie na imprezach wystarczy mi SingStar:P
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Spoko koles co rozwalil ps3. Moja krew.
Przerobione PS3
Jakimś zapaleńcom udało się zainstalować Linuxa Fedrora Core 5 na PS3! Otwiera to wiele nowych możliwości przed użytkownikami najnowszej konsoli Sony. A oto film pokazowy:
Przerobione PS3
Jakimś zapaleńcom udało się zainstalować Linuxa Fedrora Core 5 na PS3! Otwiera to wiele nowych możliwości przed użytkownikami najnowszej konsoli Sony. A oto film pokazowy:
Sony sapalo juz dawno o tym ze bedzie mozliwosc urzywania innych systemow operacyjnych na ps3
btw. Gears of War na x360 poprostu miażdży !!!!!!
ara ara...
jak juz mial rozwalac to czemu mi nie oddal? ; x baka... ja sie przymierzam co kupic lepsze PS2 czy czekac na PS3 jak ztanieje ?:D
na dzień dzisiejszy oczywiescie że ps2 jest tyla niesamowitych gier szczegolnie z Anime ;P a ps3 z 1,5 roku sie kupi jak sie bardziej rozwinie
ino ze gry na ps2 kosztuja w pyte ;p
kup ps2 z chipem to gry sobie z sieci sciągniesz Wątpe żebyś gdzies kupił bleacha albo saint seiye orginał Dobra Japoni i Usa
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2006-11-23 13:02:45)
kup ps2 z chipem to gry sobie z sieci sciągniesz Wątpe żebyś gdzies kupił bleacha albo saint seiye orginał Dobra Japoni i Usa
no i to przyklad polskiego fanboya ps2, mam nadzieje ze niezlamia ps3 chociaz raczej to niemozliwe ale jak juz zlamia to mam nadzieje ze nie bedzie dzialala online . Zreszta najbardziej mnie wkur..... postawa psx/ps2 jest super bo mozna uzywac pirackich gier.
ara ara...