Nie jesteś zalogowany.
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … rch=search
co o tym sadzicie imo wyglada ciekawie chociaz jeszcze nie ogladalem zadnego epa mam zamiar sobie sciagnac~~
moze ktos juz ogladal i moze podac wstepna opinie
ha , anime swietne nie ma co opisywac , po prostu trzeba ogladnac
zalezy co kto lubi
sorry...
Ostatnio edytowany przez Tion (2006-04-12 20:26:14)
Ni wiem co takiego powiedzieć o tym anime, tak watchnąłem sobie parę minut i nie widzę w tym nic ciekawego. Znów historyjka o 12 latku :/
To moje 1 wrażenie, jak obejrzę cały epek to walnę komenta jak mi się to widzi.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-04-12 20:36:54)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Mi ta seri przypadła do gustu. Mam taką zasade jak coś zaczne oglądać to musze wytrwać do końca chodzby niewiem co, ale ogulnie te anime może słurzyć jako taki miły przerywnik w oglądaniu inych seri.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Jak to! Moim zdaniem seria prześwietna!!!!!!!!!!!!! Właśnie skończyłem ostatni ep. (dzięki Hatake za suby) i jestem pod wielkim wrażeniem!!!!! Klimat jaki został oddany w ostatnim epie...... no poprostu MASARA!!!!!!!!!!!! ale..... no właśnie jedno "Ale" Ku*rwa kolejne anime na podstawie swieten mangi swietnego Oh! Greata! (pierwsza to Tenjou Tenge) które się skończyło, ale się nie skończyło:/ Znów został to jakoś urwane:/ wiek toś coś kontynuacji:/? Mange czytałęm tylko 40 chapterów a słyszałem, że potem jakoś anime odbiegło od mangi minimalnie... prawda?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Trochę inaczej poznajemy Króla elektryczności ale niema wielkich różnic i nic się nie traci. To raczej taki filler w mandze dla odmiany Manga jest świetna i anime również
Sądzę że będzie kolejna część tylko musimy poczekać, jak mam do wyboru czekać rok na kolejną cześć a oglądać coś ala Naruto wybieram czekanie. Sądzę że będzie jak z School Rumblem ale to się okaże Wydaje mi się że pokażą jak Ikki sięga niebios
A wiecie może skąd moznaby szybko ściągnąć ostatni epek?( nie ściągałem bo czekałem na kyuu, jak widać się nie doczekałem)
obejże ostatni odcinek w wolnej chwili ale z miejsca polecam nie przepadam zbytnio za rolexami ale po dwóch odcinkach wciągnęło mnie
Ostatnio edytowany przez KA88 (2006-11-20 20:50:01)
jak dla mnie anime z górnej pułki fabuła bardzo orginalna a że motyw wciąż ten sam o 14-latku który od cieniasa staje sie mistrzem to jest najbardziej napoziomie niż "super dziewczyna" lub jakis dziadek bądz kolejny suchy romans anime godne POLECANIA !!!
jak zawsze nie skonczyli tak jak powinni , powinni dalej isc za manga ^_^
Ma ktos moze namiary na wersje RAW tego anime, ewentualnie zsubowana ale o najlepszej jakosci obrazu ze wszystkich dostepnych.
Z gory thx.
narazie na siecie, jest w miarę dobra jakość DTV ripów, wydana przez darkside-raws, ale tam już praktycznie seedów nie ma, na tokyotosho gdzieś jest torrent do pierwszych dwóch odcinków DVD ripów, ale też, średnio są zripowane. jak ci działa Winny albo Share, to szukaj tam DVDISO albo ripów, a jak nie działa, to czekaj aż wyjdzie DVDISO albo jakieś dobre DVD ripy na torrencie ;] bardzo możliwe wtedy, że będzie to wersja nie ocenzurowana (oczywiście jeśli to DVD japońskie).
No bardzo fajne anime, a co do tych DVD-ripów, to część cenzury jest zdjęta
A co tam takiego cenzurują... strupy? Otarcia? Czy bolesne upadki na rampę na krocze?
Edit: A to ecchi... o 14-o latkach xD
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-11-21 00:18:51)