Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Moze niektorzy o tym wiedza ale dla tych nie poinformowanych mam dobra wiadomosc. Pogrzebalem chwilke w internecie i znalazlem grupe ktora nie porzucila tlumaczenia Trinity Blood. W prawdzie nie idzie im to najszybciej gdyz skonczyli narazie na 7ep ale liczy sie to ze bedzie angielski hardsub.
Oto adres stronki tej grupy:
Pozdro All
zapowiada sie ciekawie, zwlaszcza ze pliczki maja po 225 MB kazdy, sciagniemy zobaczymy ale dopiero po miesiacu beda nowe bo jak zuwazylem robia dwa odcinki na miesiac
Superancko
Szybko im to nie idzie, ale cos za cos
troche szkoda ze tak dlugo im to idzie, ale mam nadzieje ze przynajmniej beda to robili na dobrym poziomie, a poza tym nie pozostaje nic innego jak wykasowanie z dysku tych epkow zrobionych przez ae i conclave i rozpoczecie zaciagania tych robionych przez mahou. Tak to juz jest jak sie chce miec cala serie zrobiona przez jedna grupe
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
dlaczego mamy zkasować poprzednie wersje niemożna zostawić ich tylko ściągać te nowe ??
ale odkrywcze tylko że oni nie wydali na wet ósmego ostatni ich ep wylazł 20 czerwca więc na nich bym nie liczyl chociaż chciałbym sie miło rozczarować;)
O TB pisałem już pare słów, Anime to mi się nie podoba i tym większy mam szacunek dla osób łumaczących.
Natomiast o grupie mahou mam bardzo dobre zdanie - ich tłumaczenia są 'prawie' bardzo dobre [tak 5-/4+]. Miejscami zdarzają się troszkę dziwne zdania. No i czasem występują błędne nazwy [Sousei no Aquarion], które zawsze korygują w kolejnych epizodach. Pojawia się notatka na górze hardsuba o zmianach. I jest wporzo.
Jak na razie kontynuują projekty które zaczynają, więc nie martwiłbym się o TB.
Kasai666
To nie tak...
Sa ludzie ze sciagaja anime tylko 1 grupy. Taki zwyczaj. I nic wiecej. Jak Ci nie przeszkadza ze masz jedno anime kilku grup to nic nie usuwaj, tylko czekaj na kolejne epki.
Pojawily sie kolejne 3 odcinki TB grupy mahou... czyli wlasnie skonczyli na 10 ep.
http://www.tdt.org.pl/pozycje.php?kategoria=10 tutaj masz 10 epek
A czy nie wiecie czy będą kolejne odcinki czy skonczy sie na 10????
raczej beda kolejne odcinki...
Piosenka początkowa.
Zdaje mi się, że od 13-14 odcinka jest zmiana w słowach.
Czy tłumaczący juz to uwzględnili, czy dopiero uwzględnią?
ja czekam aż [mahou] wypuści ep 13, bo do [S-S] za bardzo zaufania nie mam, a jak wstępnie się do tego przymierzałem to jakieśdziwne rzeczy wychodziły...
jak wyjdzie [mahou] to porównam i zastąpie obecne stare tłumaczenie...
pozdr.
Mam takie pytanie małe: Czy każdy z was jak zaczął oglądać Trinity Blood to tak do 10 odcinka wiedział o co chodzi, czy tylko ja mam takie odczucie?
Hmmmm, oglądałem ale chyba niemiałem takiego odczucia. Mam nadzieje tylko że wpłynie ono na pozytywna ocenę tego anime.
Ja to jakiś dziwny jestem, jestem przy 15 epku i troche nie kleji mi się to. Ojciec Nightroad pracuje dla jakiejs tam i cos tam dalej, a teraz nie ma żadnych wampirów ;(
Wampiry są.A Abel Nightroad pracuje dla służb specjalnych Watykanu (AX).
Póbowałem obejrzeć to anime , ale drugie Vasha bym nie zniósł. W Trigunie było go już za dużo , zrobić kolejne anime z nim jako główną postacią to przesada.
Strony 1