Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
ja ściągam na bearshare i idzie znakomicie:-D i jest nawet sporo źródeł wiec myśle że "miśkiem" bedzie najszybciej[madrala]
a tak ode mnie to czy ktos moglby mi podac jakiegos torrenta albo directa do Triguna
http://kaa.animeconnection.net/torrentpage/ z tad mozesz ciagnac najlepsza werscje Triguna, sam ja mam:)
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2006-02-27 23:56:41)
Oj miśki miśki [szpan]wy naprawde nie wiecie gdzie można dorwać dobrą jakość, polecam: http://lib.verycd.com/2005/05/10/0000050038.html
trzeba zassać na Emule ep po 320 MB DVDrip RAW mam całą serię
moze i racja jakość jest ważna ale chyba nie do tego tytłu[kombinuje] a poza tym jest sporo źródeł w "miśku" i można w miare szybko ściągnąć:P
no Kilgur pare osób napewno bedzie wdzieczne w tym i ja choc korzystam z linku m(e)sta[baka]:P a co do ciebie AnimMan dzieki wierze ze jakosc jest... zachwycajaca co ja gadam wrecz poleruje galki oczne ale te 320MB na epka to chyba nieco przesada nie bede sie tu wypowiadal co o tym sadze ale moj modem wyglada jakby mial lekka niestrawnosc:P:D
Ostatnio edytowany przez white_diem (2006-03-05 01:37:33)
Ostatnio sobie obejrzałem Triguna i jest za^%$^#& !!![yahoo]
A "Love and Peace" rządzi[respekt].
Tylko że oglądałem w słabej jakości:(.
Mógłby ktoś polecić mi jakąś dobrej jakości hardke??;)
ja tam trigun'a mam w jakoĹci 233MB na odcinek [KAA] i zassaĹem najzwyczajniej w Ĺwiecie z torrenta =)
Ostatnio edytowany przez FranzKafka (2006-11-21 09:22:35)
szkoda ze to anime nie mialo wiekszego budzetu, bo na to zasluguje (przez to wyglada troche bidnie w porownianiu z taki Cowboy Bebop z tego samego okresu)
szkoda ze to anime nie mialo wiekszego budzetu, bo na to zasluguje (przez to wyglada troche bidnie w porownianiu z taki Cowboy Bebop z tego samego okresu)
niezgodze sie z tym oba anime wygldaja podobnie a roznica niejest az tak wielka na niekozysc triguna
ara ara...
Chciałem wciągnąć Triguna, ale jakoś kreska mnie odrzuca.
Anime Trigun jest boskie a manga jeszcze lepsza polecam!
Jestem na 10 epku i jak narazie nic ciekawego.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-11-21 18:09:17)
Jestem na 10 epku i jak narazie nic ciekawego.
I to nie zmieni się do końca serii. Pozycja raczej przeciętna.
Właśnie, że się zmieni, pozycja raczej wybitna Psychopata, oglądaj dalej, właśnie jesteś w momencie, w którym następuje zupełna zmiana klimatu serii, poznajemy Wolfwooda, Guns Ho Gun i czemu "trigun". Teraz już będzie coraz lepiej (nie, żeby na początku było gorzej - po prostu w coraz większym stopniu będzie położony nacisk na główną linię fabularną). Jak dla mnie Trigun to ścisła czołówka
Popieram Freeman , Psychipata oglądaj do końca Triguna, tez dopiero poczujesz prawdziwy klimat pojedynków, rodem z dzikiego zachodu.
Jak dla mnie przeciętne anime.W 6 stopniowej skali dałbym 3.
... i czemu "trigun"...
Czemu "Trigun"????
Ostatnio edytowany przez white_diem (2006-11-21 19:48:26)
R4Zi3L napisał:szkoda ze to anime nie mialo wiekszego budzetu, bo na to zasluguje (przez to wyglada troche bidnie w porownianiu z taki Cowboy Bebop z tego samego okresu)
niezgodze sie z tym oba anime wygldaja podobnie a roznica niejest az tak wielka na niekozysc triguna
No nie wiem... moze daltego ze CB jest bardziej "żywszy" ale mi sie wydaje ze jest troche lepsza animacja a do tego sa efekty komputerowe... BTW jestem na 25 epku i nie moge sie doczekac finału
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna