Nie jesteś zalogowany.
A co tam takiego cenzurują... strupy? Otarcia? Czy bolesne upadki na rampę na krocze?
Edit: A to ecchi... o 14-o latkach xD
akurat biegają tam laseczki lat 15 wzwyż, i widać co nie co, powiedziałbym, że bardzo dużo xD, ale cenzura... jest dziewczynka 10 lat, ale ona sie nie rozbiera i nikt jej nie rozbiera, o tyle dobrze, a kolo ma 14 lat i też czasami przez przypadek pokaże swoje co nieco między innymi po to, by szybciej jechać na rolkach:D obejrz to się przekonasz o co dokładnie chodzi.
SPOILER
zdradzę imiona i wiek dziewczyn:
Ume - 10 lat
Ringo - 15 lat
Simca - ?? (daję jej na oko 16-17)
Ton - ?? (ale bardzo młoda nauczycielka, no i fajna xD)
Rika - 22 lata
Mikan - 17 lat
dwie koleżanki z klasy.
SPOILER
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-11-21 00:40:42)
Maniack widać, że nie oglądałeś:P
A co do cenzury na DVDripach to ciekawe czy ujawnią w "pełni" akcję w damskiej łaźni[slina][szpan].
Jeśli tak to napewno ściągne:D:-D.
Coś mi się zdaje, że ta cenzura była celowa i jej nie zdejmą.
A co do samego anime to imho świetne:) i te nutki:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Maniack widać, że nie oglądałeś:P
Ano nie oglądałem
Dobra Hatake, uświadomiłeś mnie
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-11-21 01:28:08)
OniiSan napisał:Maniack widać, że nie oglądałeś:P
Ano nie oglądałem
Więc napraw ten błąd:P;).
Hmm chcieliście DVDRipa? KLIK Odcinki od 1 do 8
btw. Simca rządzi Mam nawet figurkę
hm w sumie nawet nie wiedziałem, że są xD a z jakiego dvd robione? amerykańskie, japońskie, chińskie? xD jak ściągne to ma niebyć cenzury xD
watpie zeby zdjeli cenzure... chyba tylko piersi a tego na dole w zyciu...
strusic napisał:Hmm chcieliście DVDRipa? KLIK Odcinki od 1 do 8
btw. Simca rządzi Mam nawet figurkę
hm w sumie nawet nie wiedziałem, że są xD a z jakiego dvd robione? amerykańskie, japońskie, chińskie? xD jak ściągne to ma niebyć cenzury xD
Wiesz co... Nie mam pojęcia Wiem, że to jest na pewno Air Gear A jak wyjdzie w USA na DVD to się ściągnie DVDISO
Cenzura jest wprowadzona orginalnie w mandze i w anime. To nie jest hentai byś wszystko widział
troche wyobraźni:P Btw to anime jest hyba o rolkach a erotika na 2 planie;p
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-21 14:36:41)
no ta, ale tak prowokująca, że mogli by wydać bez cenzury DVD, no i np sprzedawać od 18, albo zmniejszyć choć trochę tą cenzurę, bo wrona na pół ekranu dobija...
strusic: ja jednak poczekam na DVDISO, ale Japońskie, powód? Japońskie jest nie obajerowane, a w usa, to nie wiadomo co oni robią z tym obrazem i dźwiękiem. widzieliście slayersów amerykańskich? kontrast na maxa i zadowoleni xD a dragon balla? to już masakra...
Viader: no a jak:D a Airze są nawet very hot chicks xD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-11-21 16:16:04)
Heh, wyszło szydło z worka teraz już wiemy dla czego oglądacie anime, tu nie chodzi o fabule/kreskę itp.
Tylko o hot chicks
Heh, wyszło szydło z worka teraz już wiemy dla czego oglądacie anime, tu nie chodzi o fabule/kreskę itp.
Tylko o hot chicks
Ta hot chicks (w szczególności Simca) rządzą w tym anime8-D[slina], ale ma ono też wyśmienity klimat:D, który trzyma cię przy monitorze/telewizorze do ostatniego epka8-D
Oby tylko je dokończyli, bo mam pewne obawy, że zrobią tak samo jak z Tenjou Tenge...
A więc tak, przeglądam sobie ostatnio DB i patrze a tu pisze, że kyuu wreszcie wydało ostatni ep:), sprawdziłem i prawda:D.
Miły prezent gwiazdkowy dla tych, którzy na to czekali
fajnie ze kyuu wydali ostatni epek :d anime bardzo fajne, czekam na kolejny sezon...