Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Czy ktoś może wie skąd pobrać sundtrack do Solid State Society??
film świetny, trzyma klimat serii i naprawdę daje dużo do myślenia. Muzyka genialna, kreska świetna, a major jak zawsze seksowna...=)
wlasnie na to czekalismy....
mam pytanie do osób, które już oglądały.
która wersja gits sss dostępna w internecie jest najlepszej jakości??
Ja mam grupy [l33t-raws]640x360_120fps_DivX625 nie wiem jak inne wersje ale ta jest bardzo dobra.
Ja mam rawa nie wiem jakiej grupy. Zajmuje 880MB rozdzialka to 640x360 120fps. Jakość jest w "miare dobra", przyzwyczaiłem się do Gitsa na DVD
Edit
Wpadka przy podawaniu rozdziałki:P
Ostatnio edytowany przez teusz (2006-11-22 18:28:04)
na tokyo toshokan pojawił się raw od O-R i pisze że z DVD:) ściągnął bym ale nie ma seedów:(
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-11-22 23:55:24)
Hmm... może ktoś podziałke zrobi i udostępni wersję od Q-R :]... co do seedów to pewno pojawią się... niebawem... tork świeży więc luda też mało ściąga:P
Hmm... może ktoś podziałke zrobi i udostępni wersję od Q-R :]... co do seedów to pewno pojawią się... niebawem... tork świeży więc luda też mało ściąga:P
Nom tork się rozbujał 84 seedów i 112 leechów, czyli powinno iść całkiem dobrze:
No ja już zaciągłem. Przydałaby sie tylko większa rozdzielczośc tego filmu, bo jak dam "powiększ" to traci się na jakości. Dzwięk napewno 5.1.
Ostatnio edytowany przez Satanael (2006-11-23 23:51:20)
mam wersje 700mb w mkv wiadomo kiedy do tej wersji bedą suby pl???
Hyuga, suby są do gitsa, tylko musisz sobie już dopasować timing:)
myślisz ze tego nie robiłem!! z tego co wiem napisy sa robione do wersji rvmb i nie wiem nawet przesuniecie napisów nic nie daje ! przesuwam napisy a i tak w pewnym momencie stoją na jednym dialogu i kicha!:(
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2006-11-24 12:31:57)
No ja już zaciągłem. Przydałaby sie tylko większa rozdzielczośc tego filmu, bo jak dam "powiększ" to traci się na jakości. Dzwięk napewno 5.1.
A mozesz wrzucic screeny z tej wersji (z poczatkowych 5 min filmu)?
Obraz jak żyleta... xD O ile to ta wersja od Q-R? Może jednak ktoś upnie :]
Jak ściągnę, to gdzieś wrzucę. Powinienem jeszcze dzisiaj zasać, biorąc pod uwagę prędkość torrenta. To jutro do wieczora zapewne zauploaduje całość - w końcu do ponad 1 GB.
Chyba że ktoś wcześniej zauploaduje - Troche zbyt późno zauważyłem torrenta a na kanał Q-R jakoś wejść nie mogę, to jeszcze trochę zajmie mi ściąganie z obecną prędkościa z torrenta - gdzieś do 21 -22.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-11-24 15:41:06)
Wyszło DVD, więc pojawiły się ładne rawy... Ja tam poczekam, jak kolega ściągnie iso, to jednak 11GB.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-11-24 15:50:45)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna