Nie jesteś zalogowany.
Tylko niech żaden admin mu Bana nie daje, rozśmieszył mnie kolo więc darujcie mu... może jeszcze coś wymyśli
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Dobre, naprawdę dobre
ja mieszkam we japoni i jusz ogladalem calego Naruto i wiem jk sie skoncy!!! ale niemogl powiediec bo sprawia mi to trudno
widać, że to dziecko lat 7 max 10:D[cholera]skończ podstawówkę i wtedy odwiedzaj fora[bzdura][los][los][los][los][los][los][los][los]
Hahaha co za koleś, co dalej xD :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zaraz nam powie, kiedy koniec fillerów...
Nie ma co
[roftl][roftl] Spłakałem się
No dobra przyznać się kto się specjalnie zarejestrował i napisał tego posta :D - dla niego gratulacje
:D za humor!
Tu 1 skan w więszker rozdzielczości + 2 nowy.
01
02
-----------------------------
EDIt jednak fillery to już przeszłosć
Została potwierdzona zosatął nazwa i to, że naruto ukaże się na wiosne 2 seria będzie nosiła nazwe "Naruto: Hurricane Chronicles!", możecie mi wierzyć czy nie ale to już jest pewne Mam nadzieje, że teraz już większość uświadomiłęm, że to koniec męki
Pełna Wiadomość Z Leaf ninja
Caution, some manga spoilers follow! To everyone's joy this weeks Jump does indeed confirm that the fillers will end this Spring and the series gets a brand new name! Here's more from Pazuzu!:
Naruto's going for a brand new start in February, with a new title for its new part: ナルト:疾風伝 / Naruto Shippuu-den, or Naruto: Hurricane Chronicles.
The new title apparently coincides with Naruto being a Wind Element user. In addition next Summers movie will be a timeskip movie under this new "Hurricane Chronicles" banner.
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-11-24 09:30:42)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
ja mieszkam we japoni i jusz ogladalem calego Naruto i wiem jk sie skoncy!!! ale niemogl powiediec bo sprawia mi to trudno
wahahahahahahahahaha LoL:-D:-D:-D, co za dżony[okej]
widać, że to dziecko lat 7 max 10:D[cholera]skończ podstawówkę i wtedy odwiedzaj fora[bzdura][los][los][los][los][los][los][los][los]
wahahahahahahahahaha x2:-D:-D:-D i kto to mówi[okej]
EDIT: dobra, to skoro kończą się fillery, to ile osób zaczyna robić napisy do naruto od wiosny 2007?[los]
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-11-24 09:58:31)
Dattebayo wycofało się z subowania Naruto i zajęło się nową serią Pokemon ;/ Jaka inna grupa zajmuje się subowaniem odc. Naruto?
Dattebayo wycofało się z subowania Naruto i zajęło się nową serią Pokemon ;/ Jaka inna grupa zajmuje się subowaniem odc. Naruto?
AnimeOne
To pewnie ich forma protestu przeciw zapowiadanemu zakończeniu fillerów...ech rozumiem ich
Fillery maja sie skonczyc na poczatku wiosny przynajmniej tak pisze w najnowszym chapterze mangi Naruto 332
Przynajmniej jest smieszny ten ProCypo. Respect
To jest żart. Na dole mają komentarz *YHBT. To w ich stylu.
Pozdrawiam.
fajnie ze skoncza sie te zapychacze .. nie moge sie doczekac zeby zobaczyc SPOILER Gaare jako Kazekage SPOILER i wlasnie.. ponawiam swoje pytanie.. czy w fillerach pojawil sie kiedys rondel? (rondel- Gaara)
Nie przypominam sobie Gaary w fillerach
Sasuke był za to raz
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-11-24 17:06:04)
Misaki (Misaki-Sasuke) z Orochimaru byl?
tak
To była historia o wodnych potworach i przeszłości Anko .
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-11-24 17:19:50)
ale skoro juz wiem ze rondla w fillerach nie ma, to nie bede ich dalej ogladac Naruto bez rondla, to nie Naruto
Jeżeli się pojawi w fillerach to dam Ci znać