Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
wlasnie na to czekalismy....
NO ja to zassałem i lipa tzn format piosenek to jakiś .ape może ktoś wie w czym to otworzyć ?
Wyszło DVD, więc pojawiły się ładne rawy... Ja tam poczekam, jak kolega ściągnie iso, to jednak 11GB.
A możesz się podzielić namiarami na to iso?
Pomęcz tego, który znowu ciebie męczył o korektę trailerka do SSS... Chyba będziesz wiedział o kogo chodzi. Jak ci namiary się zawieruszyły, to służę pomocą... o ile go zrozumiałam to nie targa tego z winny, ale nie wiem skąd.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-11-24 16:32:46)
NO ja to zassałem i lipa tzn format piosenek to jakiś .ape może ktoś wie w czym to otworzyć ?
nie lipa tylko lossless ;] jakość jest taka sama jak na cd =]
foobar to łyka
Pomęcz tego, który znowu ciebie męczył o korektę trailerka do SSS... Chyba będziesz wiedział o kogo chodzi. Jak ci namiary się zawieruszyły, to służę pomocą... o ile go zrozumiałam to nie targa tego z winny, ale nie wiem skąd.
Raczej z Winny, a że towar chodliwy, to powinno się szybko ściąga.
Wyszło DVD, więc pojawiły się ładne rawy... Ja tam poczekam, jak kolega ściągnie iso, to jednak 11GB.
Iso to ja się zgodzę, ale chyba blue-ray oO... normalne płyty nie ważą 11 GB... to na bank Blue-ray, chyba ze film na 3 ISO... ale to nierelane .
Co do formatu ape Foobar tego nie odtwarza przynajmniej mi ja to zrobiłem tak :
Ĺciągnąłem programik dBpowerAMP dodałem do neigo kodek Monkeye audio i zmieniłem format na mp3 może się komuś to przyda
thx Zabuzasan:) po przerobieniu na mp3 cały album 83MB:) zaraz sobie na mp3 wrzóce
oja, jak wy możecie lossless źródła tak kastrować :<
Co do pluginów do Winampa do plików *.ape to żeby działało w Winampie:
klikać tu
A co do tych 11gb to są dwie płyty DVD. Jedna DVD9 z anime i DVD5 z bonusem (wywiad i coś tam jeszcze).
Edit: Ale rzeczywiście drażniące jest to, że Winamp ciągle wydaje nowe, nowsze wersje a człowiek i tak potem ciągle musi pluginować... polecem foobar, przynajmniej ma już wbudowane wszystko co mu pozwala obsługiwać "dziwne" formaty...
Ostatnio edytowany przez Fantazyn (2006-11-25 10:48:36)
Mi nie zależy na winampie tylko na mojej mp3:D tam może być gorsza jakość i nie odczuje dużejróżnicy, poza tym na moim domowym sprzęcie (radmor, jest tak stary jak ja a może i starszy:D ) widze róznice dopiero gdy wszystko nafull ustawie i podenerwóje sąsiadów:D
thx za pluginy:)
Ostatnio edytowany przez teusz (2006-11-25 10:53:57)
http://datorrents.com/download.asp?id=1 … ty.torrent
link do wersji dvd iso
Powiedźcie mi dlaczego nie moge zassać tego DVDISO?????????? Wszystko ładnie sie ładuje do Azureusa i jak zwykle robi on sobie skana no i niby wsio jest oki. Ale po skanie jak ma już zacząć pobierać, status pobierania robi sie na czerwono i niby jest błąd. Z tym, że nie ma opisu błędu :/ Czyżby chodziło o to, że jeden plik jest większy niż 4GB? Doradźcie !!!!!! Jak to obejść???
@Sataneal.
Może rzeczywiście masz ustawioną opcję natychmiastowej alokacji plików na dysku. Dopmyślam się,że masz partycje FAT32 na której chcesz ściągnąć to ISO to wystąpi błąd (FAT32 obsługuje pliki do 4GB). Jak masz XP to sformatuj (jak możesz) na system NTFS albo (najłatwiej) Partition Magic możesz zmienić system plików...
Powodzenia.
Sory za opóźnienie - obiecałem że do "jutra wieczora" (czyli do wczoraj wieczora) wrzucę.
Ale niestety w wyniku 2 krotnego zerwania połączenia, dopiero dzisiaj zauploadowałem ostatnią część.
Zapraszam do pobierania Ghost in the Shell S.A.C. Solid State Society z [URL=http://ardd.xt.pl/][/URL]
Wrzut wykonany dla wszystkich tych którym torrentami wolno się ściąga, lub mają limit tylko na sieć p2p.
PS: Żeby wejść na DirectRaws klikamy na banerek lub moją sygnaturkę - to tak na wszelki wypadek gdyby ktoś nie wiedział.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-11-26 15:49:37)
Wreszcie zrobiłem napisy do SSS Wszelkie poprawki proszę kierować do mnie na maila, na pm albo wpisywać w komentarzach.
Wersja finalna napisów ukaże się, gdy wyjdzie oficjalne angielskie tłumaczenie (najlepiej napisy plus dub), bo fansub był miejscami mocno niespójny, dlatego kilka fragmentów poddałem lekkiemu tuningowi, żeby wszystko miało jakiś ciąg przyczynowo-skutkowy. Bardzo mnie nurtuje wątek dzieci(?) Togusy, ale póki co nie mam możliwości zweryfikowania tego.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-01-05 01:11:24)
Czy wie ktos moze skad mozna do tego pobrac okladke dvd i kiedy wyjdzie SSS na dvd w innych krajach niz w Japonii?
[...] kiedy wyjdzie SSS na dvd w innych krajach niz w Japonii?
Ech, ale wy ludzie jesteście leniwi. Jak wół stoi na ANN, że 3 lipca 2007 r.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2007-03-05 15:14:49)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna