Nie jesteś zalogowany.
3 ci tam są najbardziej podobni
Ja uważam że bylo by to cool
arnold skończył aktoryzować:]
Ciekawe ale nierealne - same pensje tych gwiazd jakie dostaliby za film wykarmiłyby jakiś głodujący kraj trzeciego świata.
arnold skończył aktoryzować:]
Niekoniecznie
http://film.onet.pl/0,0,1432611,wiadomosci.html
A co do filmu Tekken to w jakims 20 wiecznym psx extreme pisało że Jackie Chan miałby się za to brać ...nie wiem czy ten film powstał czy nie
...nie wiem... przy tak dużej liczbie znanych aktorów, którzy grali w całkowicie innych filmach (z różnym tempem akcji... ) - w ogóle wiele par aktorów nie widzę, by mogli z sobą zagrać... . Pewnie sam film (jego fabula) znikłby w skojarzeniach bohaterów do filmów, z których zostali "wyciągnięci"...
http://www.filmweb.pl/Film?id=123698 film web podaje,ze tekken bedzie dopiero w 2009r.szkoda ze tak pozno! A metal Gear solid jest zapowiedziany na 2008r. wystarczy tylko cierpliwie czekac ;P
według mnie by się nie udało, bo niektórych aktorów nie udałoby się nauczyć walczyć , a dawać dublera na sceny walki, to chyba by cienko wyszło
No i co dokładnie z tymi z 3 fotki ? niema kilku aktorów - tego drewnianego mógłby Rasiak zagrać , ale co dalej ?
Oczami Fana Blog ;]
Vegeta masz racje dajmy najlepszy przykład Jenifer Lopez jako Christy ! Ona i capuera Ale jakby tak pomyśleć to
Keanu Reeves jak zaczynał "matrixa" to przez pół roku ćwiczył Kung-fu z jakims tam mistrzem! wiec za opowiednią sumke i J.Lo. Nauczyli by Capuery
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2006-11-25 12:12:22)
Ale powiedzcie mi jaki sens ma film nawet z najdroższymi aktorami w którym właściwie nic sie nie dzieje... no chyba że ktoś lubi filmy typu Uliczny Wojownik czy Mortal Kombat, nie każdą grę da się przełożyć na ekran, bez względu nato ile fabuły by wniej było, a bijatyki nadmiarem tej ostatniej i tak nie grzeszą.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
do postaci Eddiego imo idealnie pasuje koleś,
który walczył w płonącej świątyni w Tom Yum Goong,
wygląd i ruchy ma identyczne jak Eddie w Teczkenach
EDIT: mowa o tym kolesiu: Lateef Crowder
jakość słaba, ale widać co kolo potrafi
Ostatnio edytowany przez fuchikoma (2006-11-25 14:59:40)
według mnie to oni specjalnie tego kolesia wykreowali go na Eddiego ( w filmie Tom Yum Goong ), albo sam się do niego upodabniał ;], ale fakt faktem, że jest bardzo podobny i nadawałby się idealnie do tej roli ;]
Co do J.Lo - to wątpię, że nauczyłaby się capuery nawet przez 2 lata ;], bo według mnie większość takich "gwiazd" jak ona, to tylko "ładnie wyglądają" i tyle, no może niektóre "gwiazdy" coś tam pokażą, ale i tak myślę, że sztuk walki by się nie nauczyły
Ale mogę się mylić ; )
Ling Xsiaoyu ( moja ulubiona postać z Tekena ) - Vicky Zhao ( Teraz jeszcze bardziej ją lubie ) - ale ciekawe co potrafi ? ;]
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-11-25 16:16:12)
Oczami Fana Blog ;]
Ling Xsiaoyu <---- tez ja lubie:D:D:D i mysle ze mogli by kogos innego wziasc niz Vicky Zhao , ale wsumie ona zła by nie była ale ciekawe czy tez by sie poruszała jak Xsiaoyu;]
hehe