Nie jesteś zalogowany.
Witam,
...jeśli można utworzyć jakiś większy klub animo-mangowy (pisze tak dziwnie bo się niezbyt na tym znam...) w Polsce. J sam mam niewiele anime i niewiele oglądałem, gdyż żadko mam kase na odbieranie anime i wysyłanie innym, ale jeśli dałoby sie stworzyć jeden wielki klub z jakąś filia (np. w Białymstoku lub Wawie) myślę, że byłoby całkiem fajnie A mówię o tym, gdyz próbowałem juz "coś takiego" ale zazwyczaj się kończyło na "gadkach..."
Pozdrawiam Wszystkich
Oficjalnie wymieniać się pirackimi anime i reklamować to.. hmm.. o to ci chodzi? Nie wystarczy ci istniejące "Podziemie" ? Ale niestety na tym świecie wszystko się kręci wokół pieniądza. Nie masz - nie oglądasz bo w sumie jak to wygląda? Pieniądze na lepszy internet rozwiązałyby pewnie sprawę każdego (podobną do tej), również wymiana i nagrywanie innym - to też koszta, jazda na konwenty i kupowanie tam lub korzystanie z będących tam (nieoficjalnie) copy roomów
Swoją drogą szkoda, że w naszym kraju nadal niektórym ciężko dorwać w swoje ręce nowe/poszukiwane tytuły