Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Miło mi jest poinformować, że właśnie ruszyła zupełnie nowa strona NANO-DA Productions.
Nie wszyscy zapewne wiedzą czym jest NDP, więc już wyjaśniam: jest to grupa dwóch osób (AceMan & Kreton),
zajmujących się amatorsko tworzeniem teledysków anime, tzw. AMV (ang. Anime Music Videos).
Na stronie znajdziecie wiele, myślę znanych już, teledysków, a także takie, które z różnych powodów nie mogły się gdzie indziej ukazać.
Strona została napisana zupełnie od nowa, wprowadzono kilka nowych rzeczy, z których najważniejszą jest możliwość obejrzenia wszystkich klipów online (wymagana jest obsługa Flash 8 w przeglądarce)
Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z naszymi skromnymi pracami
super mam nadzieje, że będą dochodziły nowe teledyski
Fajne to^^
Fajne teledyski, fajne piosenki w tle (prosty tekst, łatwy do zapamiętania) <lol2> Oby stronka była coraz to bardziej rozbudowana:D
Ĺohoho, stronka ciekawa, nie powiem. Do tego jeszcze widzę że Kreton zajął się czymś innym niż tylko DDRem No nic, powodzenia
"Skazany na zajebistość"
nowa? przecież adres jest ten sam tylko wreszcie jest design. Przez jakiś czas przecież można było pobierać stamtąd jak z ftp a poprzednia wersja strony moim zdaniem była nie najlepsza. Teraz jest zdecydowanie lepiej.
Wracając do grupy, jeśli mnie pamięć nie myli to było was 3 a nie dwóch
Aha, szczerze najnowszy mi się nie podoba, nie przepadam za taką muzyką a i sceny wybrane takie jakieś wydają mi sie schematyczne, do tego napisy (efekty) wyglądają jak kiepski skrypt ass.
Ĺťeby nie zakĹadaÄ nowego tematu, to spytam tutaj...
MĂłgĹby ktoĹ wrzuciÄ na jakiĹ server jednÄ AMV'kÄ Kretona, pt. "Karaoke - Sing Along!" - niestety tutajwyskakuje bĹÄ d Ĺźe nie ma go na serverze, czy coĹ... a tylko tego mi brakuje... z gĂłry dziÄki.
Strony 1