Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
mam taki dosc duzy problem, jak odtwarzam film na dvd na kompie to mam tylko dzwiek. Mam nagrywarke dvd LG a program dostalem power dvd, a system to windowas xp (i chyba tutaj tkwi problem). Cos pewnie trzeba zmienic ale opcje sa tak ubogie ze nic nie znalazlem. Moi znajomi tez maja ten sam problem
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
> [...] Moi znajomi tez maja ten sam problem
Z tą samą płytą DVD czy ze wszystkimi płytami DVD? To jakiś oryginał czy DVD+-R/RW?
wiec problem jest ze wszystkimi plytami dvd, a ja mam orginal i plytki i programu, i nagrywarki no tylko xp jest....jak najbardziej orginalny
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Moze nie masz zainstalowanych kodekow mpeg2?
Postaraj się o CyberLink Power DVD 6.0 (zawiera wszystko co jest potrzebne do odtwarzania filmów DVD) i odpali każdy nawet "lewy" film zgrywany z płyty dwuwarstwowej< - !chyba, że płyta jest źle wypalona, to nic nie pomoże! - >
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
wiec tak film jest orginalny, wiec raczej nie powinno byc zadnego problemu, a co do programu to wlasnie sobie zalatwilem powerdvd 6 i bylo troche lepiej ale nadal nic nie widzialem. Poradzilem sobie w nieco inny sposb. Odpalilem hama w SubEditPlayer'ze no i poszlo, tylko co 15 minut musial zaladowac kolejny plik
Ja mam windowsxp + sp2, nagryware liteon 1653S, Power DVD6. Filmy wypozyczam z wypozyczalni i je odtwarzam bez problemu, ripuje je DVD Shrinkiem i nagrywam na plyty (tylko) TDK dvd+r 1-8, acha nagrywam z predkoscia tylko 4x, i tez je spoko sie odtwarza. Kolesie na stacjonarnych nie maja problemow. Moze byc ze jakis kodek robi ci konflikt, i dlatego tak sie dzieje. Mialem kiedys troche inny problem, robilem kolesiowi filmy ( 3 filmy svcd na 1 DVD) i jak zainstalowalem CodecPack6027_allin1 (i zawarty tam kodek mpeg2) to mialem problemy z odtwarzaniem filmow rmvb. Zreszta Power DVD6 on ma w sobie wszystkie potrzebne kodeki do otwierania plyt dvd.
to moje gratulacje;)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
A przeczytaliście to co Amarthar napisał?
Bo prawdopodobnie ma racje, zważywszy że to jest 90% przyczyna tego problemu.
Strony 1