Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Z najnowszych badań naukowców z Bangladeszu wynika, że cukier w herbacie rozpuszcza się szybciej gdy mieszamy łyżeczką nie w kółko lecz ruchem posuwisto zwrotnym (poważnie). Zainspirowani tym wspaniałym odkryciem postanowiliśmy też dokonać własnych badań i wyliczeń. Nieoznajmienie światu wyników pracy, w zaistniałych okolicznościach byłoby przejawem braku umięjętności analizy sytuacji i wyciągania wniosków w zakresie opłacalności podejmowania określonych działań. Przedstawiamy wam zatem wyniki naszej pracy:
2 * 345 - 3356log120 / (tan(54 * f + o)) * arctan (L(p)-T) - !23&45% * 7^52 / im(123r) + re(412u)e|547m+i| + [43 + max(d23 + 394) * beta] / 912347 * 371^<32789234 / 1232xi,j + xj,i * [2d + pi()]> - 127 + |-w^ei| + 3356log122 / (tan(23) + 1238) * 4 / re(412u)e|547m+i| + [43 + max(d23 + 394) * beta] / 92342347 * 343^<33434 / 3232yi,j + yj,i * [4d + pi()]> + GTW = Forum
Zapraszamy
----
Na forum możecie ocenić nasze suby, a także napisać, co byście sugerowali nam do zssubowania. A z resztą pisać możecie tam na różne tematy.
aha zainsporowało mnie to ciekawe gdzie szybciej sie ropuszci cukier w herbacie zwykłej czy w herbacie malinowej a może herbacie z cytryną:d hahahahhaha
tak na prawdę to herbata robi się słodka od mieszania, a cukier wsypuje się tylko po to by było wiadomo jak długo trzeba mieszać
A co się stanie jak ktoś użyje sztucznego słodziku?
aha, czemu na gtw połowa linków do programów nie działa od jakiegoś czasu?
Programów gdzie?
U nas w downloadzie?
Jeśli tak, to możesz podać który na przykład, to sprawdzę.
Znalazłem w waszym wzorze istotny błąd. Skoro eksperyment był przeprowadzony w religijnym państwie Bangladesz, powinniście użyć w eksperymeńcie związek chemiczny ZChN, zamiast ateistycznego GTW
tak na prawdę to herbata robi się słodka od mieszania, a cukier wsypuje się tylko po to by było wiadomo jak długo trzeba mieszać
[roftl][roftl][roftl] dobre
co wy chcecie rpzecie to powazne odkrycie:D tak jak kolo:D wchodzimy do XXII wieku[los][hehe] Joukes
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-28 10:20:40)
Znalazłem w waszym wzorze istotny błąd. Skoro eksperyment był przeprowadzony w religijnym państwie Bangladesz, powinniście użyć w eksperymeńcie związek chemiczny ZChN, zamiast ateistycznego GTW
Ale są to wyniki własnego eksperymentu GTW, przeprowadzonego w Polsce, gdzie jak wiadomo można użyć religijnego PiS, lub w sytuacji ekstremalnej - LPR, ale wtedy stanowczo zafałszowałoby to wyniki badań, więc użycie ateistycznego GTW, uważam za jak najbardziej prawidłowe.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
fillip75: dokłądnie tak jak napisała Ci to liia
Programów gdzie?
U nas w downloadzie?
Jeśli tak, to możesz podać który na przykład, to sprawdzę.
LOL, jaja sobie robisz? pierwszy z brzegu - aegisub.
monit po kliknięciu na download:
[URL=http://img243.imageshack.us/my.php?image=20061128145414gd7.png][/URL]
Do tego co? ja mam sprawdzać co wam działa a co nie? daję info tylko o tym. już przecież w waszym interesie jest to aby strona działała cacy.
Nie prosiłem o wszystkie, czy też zybyś za nas to robił.
Poprosiłem o jeden, abym mógł sprawdzić czy to ten sam o którym ty piszesz.
Dzięki.
P.S.
Poprawione.
Ostatnio edytowany przez Suchy (2006-11-28 19:19:53)
Strony 1