Nie jesteś zalogowany.
W szkole na informatykę mieliśmy przygotować jakiś projekt mój tema to UWAGA UWAGA Anime . No więc wyszłem z założeniem że zrobię lekję pokazową o Anime. I tutaj mam problem bo na początku gadka szmatka przez 25min. a potem chce pokazać klasie jakiś odcinek anime zeby kogoś wciągnoc z założenia chciałem dac Death Note, ale połowa klasy już widziała
Proszę Zapodacie coś co mogę zaprezentować (moralne nauczyciel też będzie to oglądał.)[cholera]
Jak nauczyciel też będzie oglądał to puść GTO
hmm, coś co by przekonało dużo ludu powiadasz? może któryś odcinek FMA z walką homunculusów z ed'em? xD
a tak to może proponowałbym... jakąś oavkę, albo special, bo zazwyczaj one nie są zbyt długie a mają pełną fabułę (wiesz zaczyna się od początku, a kończy na końcu, tak jak kinówka, tyle, że 2 razy krótsza ;p),
z tutułów to może hanbun no tsuki ga noboru sora - romantyczne no i trzyma poziom
edit: o włąsnie, GTO xD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-11-28 21:54:42)
Może Gitsa:)?
Pokaz prawdę - Neon Genesis Evangelion
Albo Golden Boya
Najlepszym jednak wyborem byłby GTO
Twój nauczyciel odkryje nowy sens ...nauczania - girls girls girls[slina]
Jak to praktykant albo świeżo po studiach yo na pewno:D a może być jeszcze FLCL:)
Ta, odrazu zapodaj hentaja ~~
full metal panic? fumoffu
zapuść Poki to dostaniesz 6+ <joke> hmm hentai pewnie wszyscy by byli zszokowani ... ja bym anime nie wybrał jako projektu ponieważ pewnie by mnie wyśmiała głupia społecznośc mojej byłej klasy
Ostatnio edytowany przez star5555 (2006-11-28 22:08:43)
Ja bym wybrał anime[szpan] moja reputacja klasowa nie mogła być gorsza a może by się poprawiła[los]
Cóż mógłbym Ci polecić, jeśli nie moje werthers original... To znaczy GitSa, oczywiście Ale ciężko byłoby wybrać jeden epek ze środka serii w tym przypadku... To może Trigun? Na przykład ostatni odcinek, w którym występuje Wolfwood.
Puść School Rumble ale nie któryś z początkowych epów najlepiej walke klas z końca 1 sezonu albo wojne strzelecką z początku 2 sezonu...[hehe]
Ja zastanawiałem się nad jakim pierwszym epkie ale żeby się dużo działo ale było ciekawie (coś jak w death note)
lub jakiś środkowy ale żeby można było szczaic co się dzieje.
Tu zależy jakiego rodzaju anime .
Ale ja dam ci kilka przykładowych anime jakiś mugłbyś dać
Samurai Champloo
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
Full Metal Panic
hellsing
School Rumble
Elfen Lied
ale tak na serio prezentacja powinna być krótka ale wyczerpująca czyli najlepiej puścić 1 odcinkową OAV-e(tu najlepiej Hoshi No Koe lub Pale Cocoon) lub 1 odcinek jakiegoś dobrego szybkiego anime.
Jeśli tylko jeden odcinek to musi być coś mocnego, a jeśli coś mocnego to według mnie to powinien być Berserk, jednak na dodatek dochodzi kryterium moralności tak więc pozostaje ci jedynie puszczenie im Noeina, wydaje mi sie że im sie spodoba.
Ale ja dam ci kilka przykładowych anime jakiś mugłbyś dać
...
...
Elfen Lied
...
Ciekawe jak wyjaśniłby nauczycielowi sens tych pięknych fontann, albo walające się po ekranie członki ludzkich ciał
jak już będzie po wszystkim to streśc nam w szczegółach jak było
Zgrzyt napisał:Ale ja dam ci kilka przykładowych anime jakiś mugłbyś dać
...
...
Elfen Lied
...Ciekawe jak wyjaśniłby nauczycielowi sens tych pięknych fontann, albo walające się po ekranie członki ludzkich ciał
Znając polskie realia nauczyciele pewnie mają krwawsze wizje tego cy by zrobili z niektórymi uczniami. A po za tym po uj i tłumaczyć sens to mówi samo za siebie .....