Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
najlepszym rozwiązeniem będzie samurai champloo, ale bleach też może byc:D
Coś krótkiego dla zachęty w czasie 20 minut - mission impossible. Ale i tak nie jest źle, skoro połowa klasy ogląda anime (!)
Ja bym polecił Pole Cocoon.
Powodzenia z prezentacją - idź i szerz fandom.
Jak znam zycie to czesc bedzie wogole niezainteresowana(chyba ze bedzie to hentai). Na twoim miejscu zrobilbym pare krotkich filmow pilotazowych pozkazujacych wybrane, najciekawsze, najlepsze sceny z okreslinych gatunkow anime. Do tego fajna muzyka a reszta pojdzie gladko...
Wyniki mojej pracy będą w nieokreślonym czasie. Nauczyciel sie zgodził na taką lekcje mam teraz wszystko przygotować a jak bedzię jakaś luźniejsza lekcja to przedstawic. (Death note czyni cuda jeśli chodzi i zatwardziałych przeciwników anime miałem kolegę który wprost nienawidził anime , jakimś cudem pokazałem mu pierwsze dwa epki. Co tydzień przychodzi po nowy odcinek )
zapusc walke byakuya vs ichigo before hollow trans i będzie GIT
Jakbym chcial cos takiego zrobic to mysle ze wybralbym ostatni odcinek GITSA SAC, chociaz z drugiej strony potem jakby im sie spodobalo to by mnie zwyzywali ze koncowke im zapodalem
Daj im tego, czego chcą! Golden Boy(musisz, musisz, musisz[okej]), dude! ALBO!!! DOKURO-CHAAAAAN!
Mieliśmy przygotować projekt który będzie czemuś służyc na dowolny temat ja chciałem zrobic coś z anime. Nauczyciel sie zgodził ale powiedział że mam jakoś ten projekt wykożystac. Zaproponowałem lekcje pokazową. Ja bym tym odcinkiem że anime to nie bajki i że są dla ludzi w różnym wieku.
Czyli musisz im puscic cos w miare inteligentnego, z doza przemocy i ladna kreska ~~
@ wiluS proponujesz AMV'ke?
To by byl tez dobry pomysl. Skondensowana seria/e przy dobrych dzwiekach.
Powiedzmy, raz ze fajnie sie bawisz przy robieniu czegos takiego a dwa ze cenzura nie trzyma na tobie swojej tlustej lapy!
Dzis zostalem, wlasciwie moj film(ik) zostal drastycznie skrytykowaniy poniewaz nauczycielowi nie spodobało sie ze tancerki sa nadwyraz ladnie zbudowane:D Nie wiem czy sie cieszyc z tego powodu czy plakac bo praca nad filmem pochlonela troche mojego czasu...
swoja droga to chcialbym zrobic taka prezentacje(czesc wlasnie ala AMV)[okej] , ale nauczycie by sie pienili:D Juz widze ta bielizne w ecchi:P
Ostatnio edytowany przez wiluS (2006-11-28 23:02:50)
Hmmm żeby oglądać anime trza być trochę jeb***** więc trudno będzie znaleźć coś dla normalnych tak by byli zadowoleni
Ja bym proponowal Rurouni Kenshin Reminiscence (ostatni epek, gdzie sa swietne walki).
Samurai Champloo.
Humor, Akcja (i elo ziomalskie bity).
Tak samo. Też bym to wybrał
a zapomnielisice o ostatnim epku bebopa? pamiętam jeszcze jak neta nie mialem i na hyperze leciał nie widziealem co to akurat ostatni epek to był to dosłownie mnie w fotel wgniótł albo gungrave tez bylo pare fajnych epkow
Ostatnio edytowany przez szefu (2006-11-28 23:51:41)
Ja bym wybrał Black Lagoon.
A moze Elfen Lied? Wybierz taki tytul, zeby bylo widac, ze anime to nie zwykle bajki dla dzieci (bo takie wlasnie panuje wsrod ludzi szarych zdanie - starajmy sie to zmienic). Mysle ze Elfen Lied bedzie w sam raz.
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-11-29 00:15:32)
A moze Elfen Lied? Wybierz taki tytul, zeby bylo widac, ze anime to nie zwykle bajki dla dzieci (bo takie wlasnie panuje wsrod ludzi szarych zdanie - starajmy sie to zmienic). Mysle ze Elfen Lied bedzie w sam raz.
No nie wiem... te kończyny... kawał mięcha i w środku biła plama, nie za dobrze to wygląda, po za tym te latające kończyny, przecież to śmiechu warte było . Ale bardziej bym się skupił na podłożu psychologicznym, gdzie rzeczywiście były poważne treści
SPOJLER (np. Przeszłość Lucy, szkoła gdzie róweśnicy znęcają się nad jej psem)
Koniec SPOJLERA. Ale jako tako, nie wybrał bym tego anime na prezentację.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-11-29 00:32:00)
Ja tam proponuje Samurai Champloo albo... GITS'a
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna