Nie jesteś zalogowany.
Pierwszym wydanym przeze mnie releasem było Shin Hokuto no Ken składajace sie z trzech OVA. Przyszedl czas na przedstawienie drugiego projektu, ktorym jest nienajnowsze juz anime (co nie znaczy, ze gorsze) Riding Bean.
W przyszlosci na pewno jeszcze cos zostanie wypuszczone z moich rak, wiec dlatego zalozylem ten watek.
1. Shin Hokuto no Ken OVA 01-03
INFO
Linki do GS
Shin Hokuto no Ken OVA 01
Shin Hokuto no Ken OVA 02
Shin Hokuto no Ken OVA 03
2. Riding Bean OVA
INFO
Torrent
Linki do MU
Riding Bean part1
Riding Bean part2
Riding Bean part3
3. Hokuto no Ken - Raoh Gaiden Junai-hen
INFO
Torrent
Linki do BigUpload
Hokuto no Ken - Raoh Gaiden Junai-hen part1
Hokuto no Ken - Raoh Gaiden Junai-hen part2
Linki do BigUpload
Bio Hunter part1
Bio Hunter part2
Linki do GS
Vampire Wars
6. Hokuto no Ken - Yuria Densetsu
INFO
Torrent
Linki do GS
Hokuto no Ken - Yuria Densetsu
Linki do GS
Hokuto no Ken
Linki do BigUpload
Sin part1
Sin part2
Sin part3
9. Devil May Cry
INFO
DMC 01-12 - Torrent
DMC 12 patch
Linki do BigUpload
DMC 01
DMC 02
DMC 04
DMC 06
10. Hokuto no Ken - Legend Of Heroes
INFO
Torrent
11. Shigurui
INFO
Shigurui 01 - Torrent
Shigurui 01-06 - Torrent
Shigurui 07-12 - Torrent
Linki do Diino
Shigurui 02
Shigurui 03
Shigurui 04
Shigurui 05
Shigurui 06
Shigurui 07
Shigurui 08
Shigurui 09
Shigurui 10
Shigurui 11
12. Hokuto no Ken - Raoh Gaiden Gekitou no Shou
INFO
Torrent
13. Hokuto no Ken - Legend Of Kenshiro
INFO
Torrent
14. Hokuto no Ken - Legend Of Toki
INFO
KARAOKE
1. Hokuto no Ken - "Heart of Madness"
2. Hokuto no Ken - Toki Densetsu - "Hanamori No Oka"
3. Human Crossing - "Revenge ~Asu e no Chigai~" (opening theme)
4. Human Crossing - "Believing" (ending theme)
5. Requiem from the Darkness - "The Flame" (opening theme)
6. Requiem from the Darkness - "The Moment of Love" (ending theme)
7. Devil May Cry - "I'll Be Your Home" (ending theme)
8. Shin Hokuto no Ken - "Luna" (opening theme)
9. Shin Hokuto no Ken - "Oasis" (ending theme)
Ostatnio edytowany przez songoku (2011-06-09 22:39:19)
Ja miałem przyjemność oglądać Basiliska z subami twoimi i Wingeda. Mam nadzieję że inne twoje projekty są równie dobre
"Skazany na zajebistość"
Sprawdz i przekonaj sie
ok sciagnołem a suby sa odrazu w odcinku ??
Tak to jest mkv z wmuxowanym softsubem.
Edit:
Ĺciągnąłeś to mam nadzieje, że seedujesz
Ostatnio edytowany przez songoku (2006-11-30 01:08:47)
znaczys ie sciagam torrenta naarzie sciagnołem :d i mam jzu 1 %
2. Riding Bean OVA
Torrent
W pytę, właśnie sprawdziłem co to jest. Jak zobaczyłem mordę Beana od razu powiedziałem sobie że ściągam Gunsmith Cats rules
EDIT
Kufa, link nie działa, ani w Fire Foxie ani w IE
Ostatnio edytowany przez Quithe (2006-11-30 03:12:31)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Hmm, akurat sprawdzalem i u mnie na IE ten link dziala. No ale nic wyslalem juz ci torrent na maila.
Hmm, akurat sprawdzalem i u mnie na IE ten link dziala. No ale nic wyslalem juz ci torrent na maila.
Wielkie dzięki
Ĺťeby seedować wystarczy ściągnięty plik zostawić w torrencie? Jeżeli tak, to masz kolejny seed, gdy się ściągnie.;)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
ja zawsze z miesiac po sciagnieci gdzies dopiero usuwam
Ok. fajnie, dzieki
21:21 przecinek
21:25 lepiej by wyglądało Road...buster...
28:44 Ale...
Tyle takich moich małych uwag. Generalnie świetna robota. A same anime całkiem w pyte xD
Dzieki za opinie. W sumie masz racje (z tym 21:21 tylko nie czaje, w ktorym miejscu przecinek), ale raczej z wprowadzania korekty zrezygnuje, gdyz na nowo to rozpowszechniac :/ ... Nie chcialoby mi sie Dobrze, ze zadnych ortow nikt sie nie doszukal (cale szczescie), bo wtedy pewnie pokusilbym sie o poprawienie, w smie sprawdzalem dwa razy, ale nigdy nic nie wiadomo...
Między przywitaniem, a imieniem w pierwszym wersie linijki
Ponoć można zrobić patcha, ale ja się nie znam xD Rzeczywiście drobnostki, ale zawsze lepiej zwrócić uwagę na nie
Moze powiesz ~Quithe, ze jestem leniwy, ale mysle, ze nie sa to az tak razace bledy, zeby tego patcha robic.
Jezeli masz ochote to zawsze mozesz wyciagnac skrypt i je poprawic (zajmie ci to pewnie z 5 min.), tylko mnie z creditsow nie wykasowuj
Dobrze, ze zwracasz uwage na na "drobnostki" o to mi chodzilo, gdy zakladalem ten temat.
Tymczasem linki do MU:
Riding Bean part1
Riding Bean part2
Riding Bean part3
Szkoda, że wygasły już linki do Shin HNK 2-3 nie ma też źródeł do wersji HoM, ale dobrze, że pasują Twoje napisy do ASS
A co byś powiedział o wspólnej pracy nad Souten no Ken? O ile seria się rozkręci, bo jak na razie widziałem tylko pierwszy epek i mam mieszane uczucia
Tez widzialem pierwszy epek i mam podobne odczucie. Co do wspolpracy, to raczej musze odmowic, poniewaz cierpie na niedobor czasu, a poza tym mam jeszcze dwa rozgrzebane - niedokonczone projekty. Ale w sumie nigdy nic nie wiadomo... moze kiedys cos by sie wykombinowalo
~songoku, luz maria, wspomniałem o patchach tylko dlatego, że wiem, że są (vide 3A Death Note xD). Te "byki" nie są warte tej zabawy, większości i tak nie rzucą się w oczy
Co tam jeszcze planujesz? :> z chęcią się z tym zapoznam
Swoją drogą też jestem leniwy i u siebie nie będę poprawiał I tak nawet nie wiem jak poprawiony skrypt wsadzić z powrotem do kontenera
Ostatnio edytowany przez Quithe (2006-12-05 00:30:19)
Teraz przyjdzie czas na druga OVA Fatal Fury, ale to bedzie tylko soft sub w pliku tekstowym.
czy ktoś seeduje Riding Bean ?? bo idzie jak krew z nosa