Nie jesteś zalogowany.
Dziś będzie odcinek 211... Wiec prośba do txtmakerów i do ciebie Hatake: postarajcie się szybko zrobić napisy. Pozdrawiam
proponuję godzinę po wydaniu
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-11-30 17:05:28)
sansiro napisał:Dziś będzie odcinek 211... Wiec prośba do txtmakerów i do ciebie Hatake: postarajcie się szybko zrobić napisy. Pozdrawiam
nie no co ty, zrobimy jak tylko wyjdzie raw:D
nie no co ty, zrobimy jak tylko wyjdzie raw:D
No on chyba wszak o rawie pisał
Albo go źle zrozumiałem ...ale chciałoby mu się czekać na jakieśtam db?
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-11-30 17:10:41)
A nie możecie zrobić już teraz?:) W ogóle to powinniście robić napisy kilka dni przed emisją.;)
sansiro napisał:Dziś będzie odcinek 211... Wiec prośba do txtmakerów i do ciebie Hatake: postarajcie się szybko zrobić napisy. Pozdrawiam
Proponuję na bieżąco oglądać i tłumaczyć odcinek jak będzie leciał na japońskim kanale tak, żeby w chwili ukazania się raw'a były już napisy [roftl]
A nie możecie zrobić już teraz?:) W ogóle to powinniście robić napisy kilka dni przed emisją.;)
Taaak ,najlepiej jakby japończycy układali dialogi kierując się waszymi napisami podczas kręcenia odcinka
Piter to też doby pomysł , jestem pewien że kolega sansiro jest nim zachwycony
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-11-30 17:13:17)
A tak szczerze to może by ktoś zrobił napisy przed odcinkiem i wstawił.:) Jestem ciekaw reakcji.:) Mógłbym nawet pomoć w kwestii dialogów.:) Taki totalny bełkot. Coś a'la brasilian Sheakspeare.:) "Oh Naruto Twój ojciec nigdy nie zaakceptuje dziewczyny z dwoma kontami. Muszę założyć trzecie. Czy pomożesz mi Kochany." "Ależ oczywiście Skarbie. Muszę tylko nauczyć się nowej techniki zakładania kont.":)
Dambo napisał:A nie możecie zrobić już teraz?:) W ogóle to powinniście robić napisy kilka dni przed emisją.;)
Taaak ,najlepiej jakby japończycy układali dialogi kierując się waszymi napisami podczas kręcenia odcinka
Piter to też doby pomysł , jestem pewien że kolega sansiro jest nim zachwycony
tak, jutro jadę do japonii, to poproszę Kisimota, żeby mi dał scenariusze do końca 1 serii i do całej drugiej:D
A tak szczerze to może by ktoś zrobił napisy przed odcinkiem i wstawił.:) Jestem ciekaw reakcji.:) Mógłbym nawet pomoć w kwestii dialogów.:) Taki totalny bełkot. Coś a'la brasilian Sheakspeare.:) "Oh Naruto Twój ojciec nigdy nie zaakceptuje dziewczyny z dwoma kontami. Muszę założyć trzecie. Czy pomożesz mi Kochany." "Ależ oczywiście Skarbie. Muszę tylko nauczyć się nowej techniki zakładania kont.":)
swego czasu razem z Satoshim, robiliśmy sobie jajca, i udostępniliśmy naruto 198 kiedy w premierze akurat był 197 xD, a potem zrobiliśmy napisy do 324 odcinka i też dodaliśmy. niestety modkowie usunęli:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-11-30 17:21:20)
Buhahahaha PODOBA MI SIĘ , hmm....możnaby w weekend trzasnąć do 212
PS: Konto no jutsu
ej ta nowa seria ma zacząc sie po nowym roku czy na wiosne??
"Oto jest! To na co tak wiele fanów (w tym i ja ^^) czekało. To już niemal pewnie. Fillery wreszcie się zakończą!! !Od lutego 2007 roku fabuła anime ma być zgodna z fabułą mangi, kończąc jednocześnie nadmierną ilość fillerów. A to nie wszystko. Wraz z zakończeniem fillerów zmieni się tytuł anime. Naruto Shippuu-den lub Naruto: Hurricane Chronicles."
(źródło naruto.com.pl)
Ostatnio edytowany przez Laska (2006-11-30 20:00:07)
Gdzie można sciągnąc mange naruto po polsku????
"Oto jest! To na co tak wiele fanów (w tym i ja ^^) czekało. To już niemal pewnie. Fillery wreszcie się zakończą!! !Od lutego 2007 roku fabuła anime ma być zgodna z fabułą mangi, kończąc jednocześnie nadmierną ilość fillerów. A to nie wszystko. Wraz z zakończeniem fillerów zmieni się tytuł anime. Naruto Shippuu-den lub Naruto: Hurricane Chronicles."
(źródło naruto.com.pl)
Ludzie... czytajcie to, co jest pisane wcześniej. Tak samo z mangą po polsku. Szukanie nie boli, trzeba tylko nieco wysiłku.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-11-30 20:39:23)
Masterjack90 naruto można ściagnonć na :http://naruto_fan.glt.pl
dzięki, a masz linka moze do mangi od pierwszego rozdziału??
nie ma co a jak dobrze pójdzie to i giera wyjdzie równo z seria anime albo ciut później
i będą może spoilerki
nie ma co
a jak dobrze pójdzie to i giera wyjdzie równo z seria anime albo ciut później
i będą może spoilerki
a ja nie chce spojlerków:D
Co do tlumaczenia to moze...nakrecimy (tak to sie mowi??) wlasne odcinki Naruto tak zeby wszytskim dogodzic i napisów nie trzeba bedzie robić, bo po polsku będzie...:D kto się tym zajmie ?? są chetni??
Jaaaaasne Everelyn-san, dajemy czadu!!!! a co do tego NAKRECANIA anime....tooo eeeee..niebylabym pewna....bo kreci sie raczej film....a a anime.....ee tooo.....hmmm........Polska Jezyk-Trudna Jezyk
http://www.narutofan.com/downloads/down … 3trans.zip
Najnowszy odcinek mangi
UWAGA UWAGA NIEBEZPIECZNA WIADOMOŚĆ
SPOILER
Kurcze ale manga sie ostatnio rozkręciła na maksa no i Kakashi(najlepsza postać ) kozaczy
Ciekawe czy go zabił do końca bo z nimi nic nie wiadomo ? Może przeżył[shithappens]
A Naruto już prawie się nauczył nowej techniki
Kurde nie moge się już doczekać kiedy zobaczę te walki w anime
SPOILER