Nie jesteś zalogowany.
Hahahaha oki a wiec mamy juz montażyste wiekszosc ekipy, nawet mamy ludzi od podkladnia glosu w openingach po tym jak uzbieramy reszte bohaterow ( ciekawi mnie czemu nikt jeszcze nie wybral Sakury i Kiby <biedny Akamaru został pożucony
>[cojest]) to zajmiemy sie fabula
pozniej zostanie nam tylko "skonstruowanie" odcinka i bedzie git
ta wszystko fajnie pięknie, ale teraz kto tak naprawdę weźmie w tym udział?
zauważyłem 2 problemy:
1)Jeżeli to ma być jeden odcinek to nie ma jak wsadzić tam wszystkich bohaterów za 1ym razem.
Chyba, że to bedzie kilka odcinków to spoko... mam nadzieje ze wybierze(cie/my) odcinki gdzie jest najwiecej Lee:P
2)Może być za mało użytkowników zainteresowanych podkładem głosu
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-01 20:29:53)
Ej ale to trza bedzie jescze jakis wlasny opening i ending wymyslec co nie?? to sie mowi "kto ma chec do "nakrecenia" wspanialego polskiego wydania Naruto...zapisy przyjmujemy do dnia tego i tego roku" hahaha
[hehe]
Sansiro spoko maroko odcinków mozemy zrobic wiecej albo jeden podzielony na pare czesci jak to sie czesto w naruto zdarza, a ludzi sie znajdzie ( a jak nie to silą )
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-01 20:32:44)
woooooooow ludzie!! jak tu sie tlumno zrobilo pod moja nieobecnosc hahahahaha oki czas na update wiec:
Temari- Everelyn
Tenten- Yoshiku
Lee- sansiro
Jiraiya- gogi19
Akamaru & robaczki od Shino- namd2m
Hinata- Dambo
Gaara- pa3cja
Neji- Hilf
Naruto- Natanael
Kakashi- Wrona
Itachi- star5555
Neji- kazik1990
Chouji- saper_2
Kankuro- masterjack90
Sasuke- Dranzeer
Konohamaru- wasileq
Shikamaru- Laska
Kyuubi- lugar
Kabuto- Hatake
Czwarty Hokage- sebastianx
gosc od ramenu- grejpfrut
EXTRAS:
glos do openingow- sansiro & Hatake
montaz- Hatake
uf, uf...mam nadzieje ze o nikim niezapomnialam ^_^
Te, ale wiecie co?? to by niebylo glupie zeby sie tak spotkac i zrobic naprawde cos takiego hahahahahahahahahahha [kombinuje][kombinuje]
Sansiro spookojnie, wszytko by sie zorganizowalo napewno niebylby to jeden odcinek, albo zawsze mozemy stworzyc takiego OVA
hahhahahahahah i wtedy niebedzie problemu bo mozemy wykorzystac wszytkich
a co do malej ilosci osob podkladajacych glos...to....w sumie mamy juz sporo..i jeszcze czekamy wiec..kto wie...moze uzbieramy wszytkich
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-01 21:13:32)
w openingach i endingach też mogę śpiewać jak chcecie, nagrac wam op i end też mogę zgłaszam się na to (mam czasami niewyjęte pomysły xD)
a co do Yoshiku, mnie pominęłaś, w sensie, że będe grał Kabuto:P
sansiro: co do problemów, nic na szybko, to chyba oczywiste, że zrobi się wszystko, by je zlikwidować.
EDIT: a kto ma kamerę cyfrową?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-01 21:10:45)
To ty taki wokalny jestes moze zrobimy takiego mini idola ??:D:D nagraj i podeslij demo to ocenimy twoje zdolnosci wokalne
Hatake w poprzednim comencie zle napisales moja ksywke ale to tak na marginesie
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-01 21:15:05)
Buhahahahaha... dobry pomysł i zapodaj na forum link do tego przeboju xD
hahahahahahahaha wybacz Hatake ze o tobie zapomnialam mam nadzieje ze reszta jest na liscie
haha, pamiętam jak w radio sobie śpiewałem:D wszyscy mnie z tego tam znali:D a co mam wam zaśpiewać? wiecie, jak chce to umie, ale to też nie zawsze, bo za wysokie tony to uuuu:D ale o to przecież chodzi nie?
pytanie again: kto ma kamerę cyfrową?
PS: DODAĹEM NAPISY DO NARUTO 211!!! tylko nie rzucać się jak poganie xD
Tylko Sansiro pamietaj o jakis wlasnych tekstach piosenek ^_^ A co do twojej piosenki Hatake toooooo hmmm....kto ma jakis pomysl?? <najlepiej cos operowego[kombinuje]>
Ps: Hatake czy kolo na twoim avatarku do wokalista z Dir En Grey czy ja juz zle widze??:D
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-01 21:22:08)
hmmmm, powiem ci, że sam nie wiem... tego zespołu co wymieniłaś NIE ZNAM, ale do czasu;P wbiłem w google po prostu hasło "girugamesh" taki zespół jakby kto nie wiedział bardzo fajny według mnie, i znalazłem to... więc myśle może z tego zespołu akurat i se dałem:P fajny, nie?
co do śpiewania, nie no nie dam wam próbek publicznie:D większa brechta będzie jak już wszystko będzie zmontowane i gotowe, hehehe, a jak już mam wam dawać próbki, to sansiro też niech da, a co:P
EDIT: o mam pomysł... można by zaśpiewać jakiś opening z naruto z własnymi słowami, w końcu od czego są w singlach off vocale:P z endingiem można to samo
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-01 21:32:19)
Ta twoja skromnosc fajny fajny avatarek i jestem prawie pewna ze to jednak Dir En Grey a jak nie znasz to polecam
ale wracajc do tematku tooo mozesz kazdemu jakos wyslac tak troche mniej publicznie rozumisz <ozz..nie umie tlumaczyc>
no no dobry pomysl tylko wiesz niektorzy moga se zaspiewac z samymi slowami typu lalala albo na na na
hmmmm.....a moze zaspiewasz cos w stylu: "byla sobie zabka mala re re kum kum re re kum kum i Naruto sie nazywala re re kum kum bec" hahaahahhahahahahahaaha
Ta twoja skromnosc
fajny fajny avatarek i jestem prawie pewna ze to jednak Dir En Grey a jak nie znasz to polecam
ale wracajc do tematku tooo mozesz kazdemu jakos wyslac tak troche mniej publicznie rozumisz <ozz..nie umie tlumaczyc>
no no dobry pomysl tylko wiesz niektorzy moga se zaspiewac z samymi slowami typu lalala albo na na na
ale nieeeee, za kogo ty mnie masz? xD napiszę słowa, ale nie takie na na na na za mądry na to jestem:P
aha dać tak mniej publicznie, to tak bardziej prościej ta?
EDIT: jak co, to endingu nie trza śpiewać, chyba, że ktoś chce, ale ja mam od girugamesha na ending fajną propozycję... dać?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-01 21:49:59)
niemoge się doczekać[okej]:D
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-01 21:50:34)
Ta ta....tak bardziej prosciej <i wszystko jasne haha >
Nie miales tak tego odebrac...tylko dalam taki przyklad moze zle sformułowałam...<tak to sie pisze?? zle dzisiaj ze mna[baka]> tamto zdanie
Ale wiesz nadal czekamy na twoje nagrania
Hmmm...a tak wogole to cos ucichł nasz nabor do naszego Naruto...ludzie pamietajcie jescze zostalo pare waznych posad do obstawienia np. Sakura, Kiba, Orochimaru !!
Co to endingu to mozesz dac kazda propozycja sie liczy
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-01 21:54:26)
eee, do Sakury to może koleżankę namówię:P a Oro? może mój kolega, jak bedzie chciał, ale to by mu długie włosy trza dorobić:P
tak poza tym, ja wiem, że to wielka podnietka, takie coś zrobić, ale mam nadzieje, że wszyscy Honto Honto? w końcu fajny happening:P ja takie coś chętnie zrobię, bo lubie odjechane rzeczy robić.:P jak naprzykład pojechać na wagary do innego miasta, gdzie po drodze mnie jeszcze kanar spisał, a ja z tego się cieszyłem jak głupi <lol>:D
EDIT: LINK
EDIT2: a nabór ucichł bo... wszycy albo oglądają, albo skończyli już oglądać Naruto 211!!
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-01 21:59:08)
a ja bym mogla kumpla na Hokage namowic ale wtedy musial by sie stac kobieta oo albo popytam sie o Kibe
zawsze cos sie da wykombinowac
nie no dla mnie spoko pomysl, ale nie ma jak ze zwyklego żartu stworzyc tak intersujacy pomysl hahaha
Yoshiku moja droga ty dolaczasz do nas co niem?? (bo jak nie to wiesz przyjde do ciebie i )
Oooo zaraz se poslucham piosenki
Nie no to najlepsze jest chodzenie na wagary do Silesii haahaha wielkie centrum handlowe pelno straznikow i tylko zlapali inna grupke a nas w spokoju zostawili
Ludzie Narutek poczeka rozumiem ze napisy juz sa ale my tu chcemy anime krecic...albo i nie patrzcie sie moze wena tworcza was najdzie [hehe]
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-01 22:05:10)