Nie jesteś zalogowany.
No jasne ze tak Everelyn-san ^_^ ..ale mate...ludzie....nie wroku szkolnym blagam!! ja se tak niemoge na wagary w samolot i do innego kraju, noooo [baka][baka]
ale tak ogolnie to jak najbardziej HONTONI HONTONI HONTONIII!!!!!!!!!!!!! <ta emotka mnie dobija
>
a w Auchanie na wagarach kto juz był? xDD
Słuchaj słuchaj, jak cos, to moge podrzucić jeszcze inne, albo porobić wersje 1:30 minutowe, akurat na ending (standardowy czas op i end zazwyczaj) a co do MOJEGO wokalu (sansiro śpiewać, bo jak nie to w łeb:D) to jutro, bo dzisiaj nikt z domu nie wychodzi, to nie chce denerwować:P
Everelyn: nie tyle co anime, jak Live Action:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-01 22:06:24)
Hatake zarabista piosenka glos troche przypomina mi jakos Gackta....hmmm....
Ja ja bylam mam blisko wiec mozna se bylo pojechac darmowym autobusikiem ale w sklepie bylo nudno bo kupa w nim bylo[baka] ale od czego sa dzialy z zabawkami zawsze sie w nim cos ciekawego znajdzie A co do piosenki to sie zaczynam uzalezniac od tego zespolu
A wiec Sansiro dajesz czadu i nagrywac tu
hahahah ciekawe co by na nasze LIVE ACTION powiedzial Kishimoto
[hehe]
o mówiłem, że dobry zespól, zapodam coś co by mi pasiło na end jeszcze, albo i op? sie pomyśli... jak co to będe edytował posta tego tutaj...
a jeszcze najważniejsze, co do fabuły... robimy ją jak już wszystkich będziemy mieli, i kto ją wymyśla? wszyscy ta?
hmmmm....no trza to ustalic, w sumie kazdy moze zapodac jakis pomysl i droga eliminacji wybierzemy najlepszy co????:D do openinga mozesz tez cos dorzucic, cos takiego rytmicznego zeby innych muzyczka tez wciagla, albo jakis remix stworzyc z roznych piosenek ciekawy efekt by wyszedl
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-01 22:31:30)
hmmmm.....a czemu nie zaakceptowac wszytkich pomyslow przecie niebedzie to jeden odcinek wiec niebeziemy musieli sie martwic ktoy pomysl wziasc a ktory nie
poprostu je polaczymy wszytkie w jedno i wyjdzie jeden wielki LiveOVA Naruto
no w sumie racja:P a fabułe sie z tego potem ułoży odpowiednią:D
ale co do muzyczki w op... jednak by lepiej było pośpiewać:D ale kto jak chce hehehehe
wybierze sie najlepsze
Yoshiku, nie no, zrobi się epizody, wygodniej dla ściągających, a większa liczba robi więszke wrażenie:D
Tylko trzeba uwazac zeby niezrobic liczbe odcinkow 200 bo beda nas posadzac o fillery Patrzcie a Sansiro sie zmył...ciekawe czy juz zaczyna spiewac
chcialabym zobaczyc nasz efekt koncowy hahha ale z ta fabula to trza poczekac troche bo zanim ludzie sie napatrza na nowy ep to troche minie zanim powroca
To jak epizody to bedzie trza wymyslec pare openinkow i endingow, zeby odzielic troche serie
Ja mam kamere cyfrowa. Ale nie jest moja tylko brata.
Hmmm...wiesz co w marcu spoko ale nasza slynna Yoshiku napewno nie bedzie....[placze][placze][placze][placze] a gdzie bedzie ten konwent?? bo jak zbyt daleko odemnie to bedzie problema (jak co to sie zwieje) dla dobra spoleczenstwa oczywiscie zaraz sie poslucha piosenki no no masz talent chlopie
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-01 23:30:43)
noo, no to gitara pa3cja:) kamera dlatego, bo nie aparat, dlaczego nie aparat, bo aparat do zdjeć:P
talent? hehe, ale to tylko kwestia 3 ucięć i 2 złączeń xD ale nie, ci pewnie chodziło jak ja pięknie śpiewam:D wiem wiem, nie trza mi mówić...
a ten konwent to chyba w warszawie? ee? nie, albo w krakowie... nie w krakowie to w wakacje chyba... kurde już nie pamietam:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-01 23:45:31)
Jak urzadzicie to w czasie roku szkolnym to normalnie zabije noo, albo inaczej...niebedzie Tenten... buu....bo ja niebede mogla[placze][placze][placze][placze][placze] ,o ale bymsie wcaale nieobrazila jakbysmy to zrobili w wakacje w krakowie heheehehehheehe w sumie to z Everelyn niemialybysmy daleko
zostala jedna z najlepszych postaci Itachi:P i Gai sensei kto ma usmiech z blyskiem na zebach:P:P[okej]
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-12-02 00:27:11)
Itachiego juz mamy
Itachiego juz mamy
Kto? a co tam gai senseja jeszcze nie ma bez iego nic nie bedzie... ten jego usmiech
kto ma fryzure jak ten mistrz taijjutsu?i brewki[szpan]
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-12-02 00:53:28)
Itachim juz jest star5555 no, tak bez Gai senseia sie nieobejdzie hahahahhahhaha no ja mam nadzieje ze ktos sie zglosi
[szpan][szpan][okej] hahahahaaha
sansiro gdzie sie twoj sensei podziewa??
Itachim juz jest star5555
no, tak bez Gai senseia sie nieobejdzie hahahahhahhaha no ja mam nadzieje ze ktos sie zglosi
[szpan][szpan][okej] hahahahaaha
sansiro gdzie sie twoj sensei podziewa??
Poszedł ćwiczyć pozy przed lustrem[baka]okey ide zrobic 4000pompek i w kimono:D
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-02 01:07:05)