Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
witam
potrzebuje napisow do wersji [darkside-raws]Akira_(DVD_704x396_WMV9_5.1ch_AC3).[B42A0A3B]
poprawiam napisy zeby pasowaly w sub-edit, na poacztku jest dobrze a pozniej juz czas jest zly
mam wersje dvd ale tez chce miec w avi
moze ktos ma napisy do tej wersji
pozdrawiam i czekam na pomoc
a nie mozesz poprostu sam zrobic timingu w subedicie??
w faq masz napisane jak to zrobic
odejmowalem, dodawalem sekundy ale pozniej sie niezgadza
temat do zamkniecia
to po co było go zakładać, skoro nierozwiązany problem i temat do zamknięcia?
czyżby nie chciało się faq przeczytać?
juz mam napisy
A ja przypomnę, że "Akira" jest U NAS zlicencjonowana , więc tym bardziej temacik należałoby wy********ć.
A ja przypomnę, że "Akira" jest U NAS zlicencjonowana , więc tym bardziej temacik należałoby wy********ć.
a ja przypomnę, że wg słów autora tematu chodzi o "kopię zapasową" (chyba że to dvd, to też nielegal)
inną sprawą jest to, że ~Solar mógłby gdzieś wrzucić te napisy i podać linka,
bo może komuś się to kiedyś przyda.
a jak na razie istnienie całego tego tematu jest bezsensowne
Ostatnio edytowany przez fuchikoma (2006-12-01 23:55:20)
ja to uwazam ze tematy tego typu wogole sa bez sensu.... wystarczy chwile pobawic sie subeditem i praktycznie kazde napisy da sie dopasowac do odpowiedniej wersji.... jak nie mozesz dopasowac formatu klatkowego to zmien na format czasowy... brak slow...
pozdro
Aj aj aj, nie zawsze tak prosto da rade, czasem wymaga to wiekszej zabawy z timingiem (reklamy itp.). Mowie tutaj ogolnie, nie tylko w sprawie Akiry. Czesto ktos chce obejrzec dany tytul "TERAZ ZARAZ" i nie chodzi tu o lenistwo, a raczej o brak czasu na synchro napisow. Dlatego takie tematy sa dla mnie zrozumiale. Sam nie posiadam tych napisow, chcialem jedynie wtracic cos ogolnie.
Czesto ktos chce obejrzec dany tytul "TERAZ ZARAZ" i nie chodzi tu o lenistwo, a raczej o brak czasu na synchro napisow. Dlatego takie tematy sa dla mnie zrozumiale.
jak ktos chce obejzec dany tytul "TERAZ ZARAZ" to zpewnoscia szybciej sam synchro zrobi i ogladnie niz mialby czekac ,po napisaniu takiego tematu na forum, az ktos sie zglosi ze ma i mu wysle itp. Synchro robi sie od okolo 2 do 10 minut, czasem zdarza sie ze w trakcie ogladania trzeba walnac poprawke, ale resztra to banal Oczywiscie trzeba wiedziec jak to zrobic, a nauczyc sie mozna naprawde bardzo szybko i tu wlasnie jest to lenistwo, jak sie komus niechce nauczyc to pozniej zasypuje forum takimi tematami
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2006-12-02 04:14:45)
ara ara...
Czy oprócz ~MistrzaSztuki nikt nie dostrzega tego, iż Akira jest u nas zlicencjonowana!? Przynajmniej te tytuły (w porównaniu z masą innych) nie powinny być poruszane w kwestii dopasowania napisów do DVDRipów.
Te 20 zł to aż taka wygórowana cena?
Dzięki takim akcjom jak ta, ktoś może się doczepić do ANSI jako źródła piractwa, a wtedy może się skończyć to tak... .
Czy oprócz ~MistrzaSztuki nikt nie dostrzega tego, iż Akira jest u nas zlicencjonowana!? Przynajmniej te tytuły (w porównaniu z masą innych) nie powinny być poruszane w kwestii dopasowania napisów do DVDRipów.
Te 20 zł to aż taka wygórowana cena?
Dzięki takim akcjom jak ta, ktoś może się doczepić do ANSI jako źródła piractwa, a wtedy może się skończyć to tak... .
czytanie ze zrozumieniem się kłania:
[cytuj]
mam wersje dvd ale tez chce miec w avi
Tak to każdy może sobie napisać, mam oryginalną grę/film/anime ale chce sobie ściągnąć kopie zapasową, może ktoś zapodać link?
Zresztą po co mu druga wersja avi, zwłaszcza ze to DVDrip. Gdyby byłby do rip z HDTV, to można byłoby to zrozumieć. Chociaż biorąc pod uwagę że akira jest starszą produkcja to i tak na pewno zbyt dobrze w wersji HDTV nie wyglądałaby - gdyż przecież niebyła tworzona z myślą o HDTV. Ale DVDrip, przecież jakość jest gorsza od DVD a na pewno niczym się nie różni. A powodem na pewno nie jest możliwość oglądania na kompie, bo na kompie może sobie odpalić DVD.
A wypowiedź ~Beavis dotyczyła zapewne tego że Solar udostępnił dopasowane napisy na ANSI i tym samym ułatwił innym decyzję: Czy ściągnąć z neta sobie za darmo? Czy kupić oryginał? - Wynik rozmyślań po co przepłacać, lepiej ściągnąć z neta. Chociaż i tak jest dużo innych wersji napisów dostępnych ale przynajmniej nowych nikt nie powinien udostępniać.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-12-02 11:17:04)
ale Wy robicie problem
po prostu lubie miec wersje dvd i dvdripa wiec koniec tematu
ale Wy robicie problem
po prostu lubie miec wersje dvd i dvdripa wiec koniec tematu
To sobie mniej, ale nie udostępniaj napisów na forum do wersji, którą każdy może ściągnąć.
Poza tym trzeba było zrobić sobie kopię DVD 1:1 skoro boisz się o zniszczenie oryginału (o ile takowy posiadasz ).
czytanie ze zrozumieniem się kłania
W Twoim przypadku to raczej na inteligencję . Kopie wykonuje się z oryginału, a nie ściąga DVDRipa. Czy to takie wielkie rzeczy zrobić sobie samemu DVDRipa? A takie tłumaczenie sprawy, to żadne tłumaczenie!
Czy to takie wielkie rzeczy zrobić sobie samemu DVDRipa?
zależy od łącza - część ludzi szybciej zassa to z netu niż nawet tylko skopiuje z dvd pliki...
z mojej strony eot :]
Strony 1