Nie jesteś zalogowany.
Jak urzadzicie to w czasie roku szkolnym to normalnie zabije noo, albo inaczej...niebedzie Tenten... buu....bo ja niebede mogla[placze][placze][placze][placze][placze] ,o ale bymsie wcaale nieobrazila jakbysmy to zrobili w wakacje w krakowie
heheehehehheehe w sumie to z Everelyn niemialybysmy daleko
Ja tez wolalbym we wakacje... Tylko nie w Krakowie ale gdzies w centrum Polski, zeby kazdy mial taka sama odlegolsc...
Ja tez wolalbym we wakacje... Tylko nie w Krakowie ale gdzies w centrum Polski, zeby kazdy mial taka sama odlegolsc...
Oprócz tych co już mieszkają w centrum
a wiecie w którym odcinku Sasuke poraz pierwszy po latach spotyka sie z bratem???
No to ja może pomogę i zapodam opening do 1 naszej serii. Słowa wymyślone, muzyka jest od Hatake, znaczy od tej mp3, którą wrzucił , a obraz z dwóch op Naruto. Oglądałem mecz siatkarzy i postanowiłem przy okazji to zrobić. Na szybkiego robione więc ogólnie tandeta, ale mówi się trudno:).
hahaha wow ile ludu sie pojawilo na moja nieobecnosc wiecie co ja sie moge zajac np. wiecie taka okladka z tytulem naszej serii
No a co do konwentu to najlepiej tak w rownej odlegolosci od nas czyli calej zbiorowosci ANSI Live Action ^_^ ale w wakacje...hmmm....w wakacje wiekszosc osob wyjezdza
teraz sie zastanawiam nawet mnie nie bedzie
[placze]...wiec....hmmm...zobaczy sie w trakcie tworzenia
A wiec czy mamy juz twojego senseia Sansiro??? No i brakuje jescze Kiba bo wiecie mamy Akamaru a on sam nic nam nie daje no i oczywiscie Sakura kto bedzie nam o Sasuke dbał
A no i Shino tez nam brakuje teraz tak patrze bo robaczki juz sa nawet z glosem a Shino wcielo
A co do twojego teledysku YakuYe to jestem pod wrazeniem fajnie ci to wyszlo tylko przydalyby sie male poprawki i bedzie git jak uwazacie??
dla mnie najlepszy moment byl z Lee i Gai-sensei
ale co tez zauwazylam w openingu wystepuje tez np. Kimimaro a u nas nikt go jescze nie wziol
:D[okej][okej][okej]
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-02 11:51:33)
albo tayuyę ktoś by wziął, tego grupasa, albo tego spidermana, może ktoś by chciał zagrać Hanabi Hyuuge, albo ich starszych:P moge shukaku, yashamaru, kisame, zetsu, i inni z akatsuki:P
EDIT: ale to była nuta na ending!!!
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-02 12:47:10)
Skończy sie na dobrych chęciach, zobaczycie - a nimi jest piekło wybrukowane
chociaż.. moge być akamaru [hau]
PS: szlag jestem w pracy a tutaj mają starego FF bez sprawdzania pisowni XD
ANSI Live Action ^_^ ale w wakacje...
wolałbym zamienić Live=Love
EDIT: Wa, parking wrze
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-12-02 13:39:39)
Taaa ale miejsce Akamaru jest już zajete wiec jak chcesz mozesz byc Kiba
Czlowieku zobaczy sie zobaczy a narazie mamy z tego fajna zabawe...i przynajmniej jakis nowy temat na forum, a noz cos z tego wyjdzie
A co do endingu Hatake to co za problem piosenka bedzie na endingu
Hehe jak tak dalej będzie to się wszyscy gdzieś skumamy z kamerką , w strojach i nakręcimy Naruto the movie real :P tylko ja będę musiał coś wymyślic z fryzem bo mam dlugie włosy , najwyżej postawie na żel i będzie że jestem pod wpływem pieczęci (Sasuke) xD
Najlepiej byłoby się spotka w wakacje , we Wrocłwiu czy gdzie.. Całkiem fajnie się ten temacik rozkręcił
O patrz z tym Wrocławiem to nawet dobry pomysł a nie lepiej w Katowicach :D ja juz sobie wyobrazam mine ludzi ktorzy widza taka bande ludzi co kreci se Naruto (tylko zeby nikt nie prubowal chodzic po jakiejs rzece[baka] ) haha to ty masz mały problem bo ja na Temari wygladem wogole niepasuje haha ale cos by sie wykombinowalo
1. wiadomo, że nie wszyscy się zaangażują (ja na pewno)
2. no w wakacje najlepiej
3. co do openinga, to sie wymyśli, w końcu to tylko jedna propozycja dopiero:P
4. a czemu by nie i movie real, też dobre xD
5. nowy temat? fakt, to jest fajne, lepsze niż smęcenie o fillerach
Hmmm...no wiesz jeden kolo miał taki odchył, że nakleił sobie na okulary karteczki przypominające sharingana wiec wiesz zawsze jest jakis sposob
No gorzej beda mialy te Robaczki hahaha to ja juz sobie kompletnie tego niewyobrażam, ale coz wyobraźnia ludzi nie zna granic
Hatake jak śmiałeś wysłać komenta w tym samym czasie co ja
Nom co do tych tematów o fillerach to cos mi sie robilo czytajac na -nastej stronie z rzedu tylko teksty typu "kiedy sie to wreszcie skonczy"
Wystarczylaby w sumie mala garstka ludzi i bylo by fajnie
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-02 16:04:21)
myślałem że wy chcecie podkładać głos do anime taki odcinek by się zrobiło z wielu części jeden ;p a wy o real movie
Ja tez tak na poczatku o tym myslalam ale tak w trakcie to wyszlo ale tak tez mozna cos skrecic
myślałem że wy chcecie podkładać głos do anime taki odcinek by się zrobiło z wielu części jeden ;p a wy o real movie
z tym to nawet z Satoshim "lektora" robiliśmy do 179 odcinka, ale już nie mam tego na dysku;/
a śmiałem śmiałem
tak, we wrocławiu możemy się tym zająć mam kamerę jakby co, to nie będzie tylko jedna
zupki z torebki zamiast ramen xD
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-12-02 17:24:14)