Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Ĺadne to co sie komu podoba. Ok ide sobie ~~
Wątpię że jest jakiekolwiek anime ładniejsze graficznie od I"S Pure.
Lecz gdy takie obejrzę i bardziej mi się spodoba to na pewno to napiszę.
Tylko oceniając kreskę nie zawsze chodzi tylko o jakość bo również chodzi o styl kreski.
Wątpię że jest jakiekolwiek anime ładniejsze graficznie od I"S Pure.
Lecz gdy takie obejrzę i bardziej mi się spodoba to na pewno to napiszę.
Jesteś tego pewien?
to na pewno to napiszę.
proszę, zostań przy swoim stwierdzeniu i nie racz nas kolejnymi cudownymi informacjami...
tom_21 napisał:to na pewno to napiszę.
proszę, zostań przy swoim stwierdzeniu i nie racz nas kolejnymi cudownymi informacjami...
Yup, niechętnie, ale muszę się z tym zgodzić.
Nienawidzę którzy piszą takie posty jak wy.
Nie mając nic do powiedzenia a z nudów piszą takie bzdury.
Trzeba z tym skończyć na tym forum.
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-12-03 12:49:24)
Nienawidzę którzy piszą takie posty jak wy.
Nie mając nic do powiedzenia a z nudów piszą takie bzdury.
Trzeba z tym skończyć na tym forum.
]
Kurde już siebie opisałeś i stwierdziłeś co musisz z sobą zrobić....
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-12-03 12:50:10)
NienawidzÄ ktĂłrzy piszÄ takie posty jak wy.
Nie majÄ c nic do powiedzenia a z nudĂłw piszÄ takie bzdury.
Trzeba z tym skoĹczyÄ na tym forum.
zamieĹ miejscami w ostatnim zdaniu 'z' i 'na'. proszÄ.
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-12-03 12:49:57)
Swoja droga odnosze lekkie wrazenie, ze Toma21 nikt nie lubi ... (a on na przeciez taki ladny avatar)
Wracajac do tematu, I''S Pure bardzo mi sie podobalo. Naprawde dobra kreska i fabula. Po obejrzeniu calosci naprawde sie wzruszylem. Ciezko dopatrzec mi sie jakis minusow, ale z pewnoscia ktos ich znajdzie cala mase (nie chcialo mi sie czytac wszystkich wczesniejszych postow).
Polecam wszystkim, ktorzy lubia anime z kategorii drama,comedy.
Planeta dzięki za normalny post.Bo patrząc na wcześniejszych to mam wrażenie że piszą mi specjalnie na złość aczkolwiek jeśli dzięki temu poczują się lepiej to proszę bardzo.
ludzie tacy jak Zgrzyt,grejpfrut i im podobni osobnicy są na wszystkich forach więc na tym też muszą być.
Jeszcze odnośnie I"s Pure to jedynie co do fabuły mógłbym się delikatnie przyczepić lecz to tylko streszczenie mangi więc chyba lepiej nie mogło to wyjść z taką małą ilością odcinków.
Tylko co ciekawe to co niby miało być śmieszne(np to bieganie z miotłą w I odc) dla mnie było akurat głupie i nieśmieszne.
Mod: top_21 nie szastaj tak epitetami
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-12-03 12:47:25)
Hmmm człowieku obarczając mnie i grejpfruta mianem głupca (świra spoko, psychola spoko ale nie głupca) ściągnąłeś na siebie gniew pod którym bogowie się uginają teraz to nic jak tylko poszczuć cię constans(em)73 Buahahahahaha(zacznij się modlić)
a wiecie może gdzie moge dostać mange po polsku?? oglądałem już anime i mi się bardzo spodobało, teraz chciałbym sobie przeczytać mange ale nie moge jej znaleźć.
Było na forum, poszukać nie łaska...
I"S
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-12-02 20:13:59)
Głupi ludzie tacy jak Zgrzyt,grejpfrut i im podobni osobnicy są na wszystkich forach więc na tym też muszą być.
stary hamuj się trochę, to że wypracowałeś sobie tu taką a nie inną opinię u ludzi, którzy w większości znają się jedynie przez "szkiełko" to wyłącznie Twoja zasługa. Równie dobrze można powiedzieć, że tacy ludzie jak Ty mający takiego "zeza", że nie widzą nic tylko "czubek własnego nosa" zawsze się znajdą na forum.
Przepraszam Pierszy Sekretarzu, ale po prostu nie wiem po jasny gwint zakładasz kolejne tematy w których próbujesz udowodnić (chociaż może źle powiedziałem), raczej narzucić swoje własne nieomylne zdanie.
Nie jesteśmy centralnie sterowani a Ty nie jesteś Wielkim Bratem.
Tomusso, czegoś takiego jeszcze nie widziałem, to wygląda jak "malowane" kadry filmowe.
Ostatnio edytowany przez Cain (2006-12-02 21:16:38)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Sam nie wiesz co piszesz.Nigdy nie tworzę tematu żeby narzucić swoje zdanie.Lecz nie znoszę jak ktoś np TY pisze kompletnie nie na temat a dodatku bzdury.
Nie twórzcie offtopu to będzie OK.
Sam nie wiesz co piszesz.Nigdy nie tworzę tematu żeby narzucić swoje zdanie.
(cóż, ta emotikona wystarczy imho.)
i''s to ja mange czytalem, byla swietna, suepr emucje wywolywala, potem chcialem anime obejzec obejzalem 10 minut wy wywalilem, nie ma to jak manga, w anime wogle nie bylo mysli bohatera ktore byly komiczne.
ps.
Przykładowy Shinkai, żeby głupot więcej nie pisać...
http:// img292.imageshack.us/img292/9264/shinkaivc7.png
Nie wiem, po co w ogóle go tu wklejam
podaj tytul tego ;o super krecha!
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna