Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jak wiadomo wczoraj był ważny dzień o którym nikt nie wspomniał, otóż 1 Grudnia jest światowy dzień walki z AIDS/HIV , jak by tego mało to jeszcze były urodziny od Harima Kenji. wicie co takie ważne wydarzenia a wy nic.[ostrzezenie]
NP. ja wczoraj na znak walki z AIDS nosiłem czerwony szalik z przypiętymi kondonami
Kondomami chyba. EOT?
można i tak ....................Ale to ważna kwestia bo Lekarstwa na AIDS nie docierają do najbardziej potrzebujących, po za tym co klika minut jakaś osoba zarażona tym wirusem umiera :/
Ale zdajesz sobie sprawę, że niemal codziennie jest jakiś dzień walki z głodem, dzień chorych na raka, na cukrzycę, na chorobę alzheimera, na stwardnienie rozsiane, dzien ofiar wypadków, dzien ofiar zgwałcenia itd, do których nie docierają leki, jedzenie, wsparcie, którzy umierają w każdej sekundzie, prawda? To wszystko są bardzo poważne sprawy, ale o czym wg Ciebie mamy tutaj rozmawiać?
O niczym jako sam miłośnik sexu chciałem tylko zastrzec że trza uważać
A-ha.
No lepiej jako miłośnik seksu, niż miłośnik (sic!) przykładowo dożylnych wlewek heroinowych. Anyway, EOT chyba, bo miała być ponoć poważna sprawa, ale zaraz zamieni się w żarty.
Sex jest powazna sprawą a raczej to co sie stanie jak zrobiż to z nowo poznałą osoba ktura ma AIDS/HIV a ty nie masz gumki. Pozatym niekture osoby mogą być zarażone nie wiedząc o tym przez co są zagrożeniem dla niektórych :/( w Polsce może być ok. 20tys. nieświadomych osób)
Nasze szacowne media będą nam niedługo lansować tzw watykańską ruletkę (czyli kalendarzyk z dniami bezpłodnymi), zamiast gumek , to nie żart , Religa coś tam o tym wspominał
Ba już widze jak się ludzie dostosowują...........
Większość mam nadzieję się nie dostosuje ...ale przekonamy się
Ale prezes zapobiega zarażeniu się ADIDASEM a kalendarzyk raczej niee więc lepiej inwestować w swoje zdrowie 3-4 plny niż byś śmiertelnie choryJ
Ale, ponoć każdy z nas jest śmiertelnie chory , bo "Ĺťycie to śmiertelna choroba, przekazywana drogą płciową"
A co do AIDS, to ja jestem za seksem tylko z wybraną osobą ( 1 partnerka życiowa ) , jedno razowe badanie i po strachu , ale być może jestem " staroświecki "
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-12-02 17:05:17)
Oczami Fana Blog ;]
Co tam szanuje twoją postawę Prince_Vegeta ale ja jestem plogamistą i z jedną było by mi trudno :/
Co tam szanuje twoją postawę Prince_Vegeta ale ja jestem plogamistą i z jedną było by mi trudno :/
nudzisz sie tym samym xD to samo co moj ojciec, i chyba ta tez to po nim mam... w sumie i lepiej.
A co do AIDS, to ja jestem za seksem tylko z wybraną osobą ( 1 partnerka życiowa ) , jedno razowe badanie i po strachu , ale być może jestem " staroświecki "
AIDS/HIV przenosi sie nie tylko droga płciowa
ara ara...
Jako przedstawicielka płci pięknej mogę rzec jedynie: LOL. No ale co kto lubi. Jednym zależy na uczuciu, innym na seksie. Tylko dlaczego jak dziewczyna z jednym nie wytrzyma, to mówią, że się puszcza?
Wypadałoby przeprosić za OT, ale ten topic to jeden wielki OT.
Jak szlo to powiedzenie?
"Przy jednej dziurze, to i kot zdechnie"
A co do "puszczalskich" panienek... To chyba jest jakis przesad, ze dziewczyny sa porzadne, cnotliwe i nigdy nie mysla o seksie (Oddaja sie tylko po slubie). Yeah, right...
A wracajac do tematu.
Bylo swieto i nie ma. Kto uzywa plaszczykow/spiworkow/bawelnianej skarpeteczki by nie dostac AIDS to jego sprawa.
Edit: Co to jest "pologamista"
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2006-12-02 21:39:55)
Strony 1