Nie jesteś zalogowany.
me too
o grejpfrut, fajno, im wiecej kamerek tym lepiej:P będzie można ciekawsze efekty uzyskać.
okey ide zrobic 4000pompek i w kimono:D
Sansiro to sie nazywa poswiecenie tak trzymac
[okej][okej]
ale w wakacje...hmmm....w wakacje wiekszosc osob wyjezdza teraz sie zastanawiam nawet mnie nie bedzie
Jak cie kopne!! Everelyn...jak wypali nasze Naruto to ja przyjezdzam i najwyzej przylecisz razem ze mna po nakreceniu Naruto
wiec.. niemartw sie
hahhahahahaha co do "przypominania bohaterow" to eee....hahahahaha widzieliscie Tenten w dosc dlugich blond wlosach?? hahahahahahahahaha
myślałem że wy chcecie podkładać głos do anime taki odcinek by się zrobiło z wielu części jeden ;p a wy o real movie
ja jakos od poczadku myslalam o real move heheehhehehe
zupki z torebki zamiast ramen xD
taa alewiesz te z Vifona, zielone!!
Wroclaw powiadacie......eee...... hmm....co tam!! cza sie poswiecac
Do wrocławia mam daleko:P Mieszkam na pomorzu:P
PS.Moje nowe AMV http://www.youtube.com/watch?v=ZqbwPBq80Ps
Jak mi zrobicie miejsce w jakiejs piaskownicy, to postaram sie przyjechac jak bedziemy krecic (W koncu Pustynny Gaara nie?
)
tia ja przywiozę zabe i cie wykoncze, a co mi tam, strzeż sie piach-----woda zobaczy sie co wygra
boże jak ja kocham mange
a tak po 3 piwach i pól litra powiem wam ze ten wasz ostatni wątek o filmie to masakra dajcie spokój wcześniej jakoś nie miałem odwagi sorki jesli urazilem
okey ide zrobic 4000pompek i w kimono:D
ej ej zapomniales tekstu chyba jak nie zrobisz 4000 pompek bedziesz musial zrobic 10000 przysiadow a jesli tego nie zrobisz to 30000 uderzen nogami a jesli tego nie zrobisz bedziesz musial zrobic 50000 uderzen rekoma a jesli tego nie zrobisz to gai sensei ci
zafunduje guza na glowie (glas ducha)Pamietajjjjjj......[rip]
a co do ramen juz raz takie jadlem zrobilem sam oto skladniki
-1 gotowane jajko
-1 plasterek cielenciny gotowany smazony kto jak lubi
- przyprawy
-i zupka chinska- no jak ktos ma te ciasteczka rybne ,,naruto'' to tez moze dodac:P
do duzej miski (poj0.5l{bez skojarzen:P})wsypac zawartosc opakowania i nalac tyle wdy zeby makaroj troche wystawal na powierzchni dodoac przyprawy jajko przekroic na pol dac do miski wraz z plasterkiem miesa i jesc paleczkami (np w tesco do kupienia)
i ramen la sebastianx gotowy :P az
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-12-02 21:11:08)
Sansiro no wlasnie i ciekawe czy czasami nie zapomniałes swojego slynnego blysku zebów bo to tez jest wazne. No i pamietaj w przerwie pomiedzy treningami dla dobra ludzkosci pomysl nad swoimi piosenkami najlepiej jakies karaoke zarzuc :D
Pa3cja: Oczywiście ze znjadzie sie dla ciebie jakas piaskownica...bedziesz miala prywatna piaskownice a jak nie to...too..to cos sie wymysli :D
Yoshiku: No wiesz a nie lepiej z tymi zupkami to z Knorra ser w ziołach mniamiiii
Sebastianx to u ciebie w tesco tez sa paleczki haha a ja myslalam ze tylko moje tesco sie tak rozwinelo i nawet miseczki do ryzu sprzedaja Ale trza sprubowac ten twoj przepis
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-02 21:16:38)
real movie nie wypali ,lepiej zdubingujmy naruto
ajc zglodniałem idę na dól a i jeszcze jedno gdzie jest ten cio mówił ze zapychajcze gooood cos chce mu powiedziec... zaraz sprawdze kto to
ooooo znalazłem aizen...... to ty nie siej mi tu ziarna bo dziś omal 4 razy nie usnąłem wiem ze i tak celowo tak piszesz ale mnie to drazni kurde zaraz tu walne spopile4ra na całą strone bo manga jest super fajna a spopilery sucks
eeee tam... torche wiary i checi a wszystko sie da
a co do ramen juz raz takie jadlem zrobilem sam oto skladniki
-1 gotowane jajko
-1 plasterek cielenciny gotowany smazony kto jak lubi
- przyprawy
-i zupka chinska- no jak ktos ma te ciasteczka rybne ,,naruto'' to tez moze dodac
do duzej miski (poj0.5l{bez skojarzen})wsypac zawartosc opakowania i nalac tyle wdy zeby makaroj troche wystawal na powierzchni dodoac przyprawy jajko przekroic na pol dac do miski wraz z plasterkiem miesa i jesc paleczkami (np w tesco do kupienia)
i ramen la sebastianx gotowy
mmmm...brzmi zachecajaco ^_^ no widzisz grejfrut masz juz co wsadzic na swoja karte menu
widzieliście to?
>> http://www.youtube.com/watch?v=sil-km2PYNc <<
całkiem fajnie mu to wyszło
widzieliście to?
>> http://www.youtube.com/watch?v=sil-km2PYNc <<
całkiem fajnie mu to wyszło
To wyglada jak trailer jakiegos horroru... Ale jest nawet niezle.
nie wierzysz w siebie, to daleko nie zajdziesz:P
No jasne patrzcie zrobimy The Grudge 1 i 1/2 hahahaha co wy na to trailer juz mamy ???:D:D :D tylko biedny Naruto chyba kto go usmiercił w tym trailerze
Trza wierzyć w kupie ekhm...grupie sila !!
[okej]
Heh mam Big prośbe do kolegów fanów naruto dalibyście mi dobry download do "ah my goddess"?? Może być torrent tylko szybki może być tez link dokładny na jakąś page:P sorry za offtop!!! Ale to bardzo ważne. Pozdrawiam
http://www.tokyotosho.com/search.php tutaj powinienes znalezc :D ozz...<trza sie nauczyc wklejac linki
[baka]>
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-02 21:55:38)
mmmm...brzmi zachecajaco ^_^ no widzisz grejfrut masz juz co wsadzic na swoja karte menu
tak. ale was nie będzie na to stać
eeeej!!!!!! czy przypadkiem niepowiedziales ze mamy 100% znizki
Everelyn napisał:Haha jeee mamy gościa od ramenu a dasz nam znizke??:D
tak, -100% zniżki
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-02 22:27:59)
Dobra.. Nie czytałem całego wątku.(za duży )
Więc nie wiem czy to pytanie już padło.
KIEDY SIÄ SKOĹCZÄ TE CHOLERNE FILLERY ?!?!