Nie jesteś zalogowany.
uwierze w siebie jak powiecie mi jak zrobicie Kage bunshin no jutsu ,albo kyuu'biego
Einstein001 odpowiedz na twoje pytanie jest pare stron wstecz
Jasne nie wierzysz...zrobimy Harem no jutsu...prawda nasz slynny Naruto Natanael :D:D
uwierze w siebie jak powiecie mi jak zrobicie Kage bunshin no jutsu ,albo kyuu'biego
z kage bunshinem problemu raczej nie bedzie:P albo przebraÄ tak samo kilka osĂłb, albo nagraÄ kilka razy tÄ samÄ osobÄ i potem naĹoĹźyÄ na siebie obraz (wedĹug mnie to pierwsze rozwiÄ zanie lepsze), a liska? a przecieĹź sie przebraÄ mozna nie?:D
Teraz se tak mysle ze gorzej bedzie z chidori hmmm....ale sie cos wymysli bo rasengan to prosto a no i trza w pare kunaików zainwestowac
:D
no widzisz, masz wytlumaczone, wiec rozumiem ze juz wierzysz w siebie
Teraz se tak mysle ze gorzej bedzie z chidori hmmm....ale sie cos wymysli bo rasengan to prosto
a no i trza w pare kunaików zainwestowac
:D
heh, zawsze można wszystko robić klatka po klatce i obrabiać w "fotoszopie" lub innego typu narzędziu:D mimo, iż długo to trwa, to niezłe efekty można uzyskać:P
a powrócę jeszcze do tematu openingu no i trailera: według mnie op by sie zrobiło, nie z klipów naruto, lecz normalnie nagrało by się... to powinno dać o wiele lepszy efekt. a trailer to samo;]
Nom nom mozna by bylo A wiec co robimy jako fabule Klatwa Naruciaka 1 i 1/2 ?? tylko wtedy Orochimaru bylby potrzebny
nie no ja se nieumie wyobrazic tego jak to ma wygladac hahahaha
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-02 23:17:10)
Nom nom mozna by bylo
A wiec co robimy jako fabule Klatwa Naruciaka 1 i 1/2 ?? tylko wtedy Orochimaru bylby potrzebny
nie no ja se nieumie wyobrazic tego jak to ma wygladac hahahaha
xD mąka, ktoś z długimi włosami, w miare chudy i po sprawie:D
I dobrze jakby sie rozciągał, szczególnie język:D
hmmm...ktos tu byl na forum z dlugimi wlosami Albo moze byc ktos z krotkimi powiemy ze to Orochimaru po operacji plastycznej i z powodu skutkow ubocznych wypadly mu wlosy
Ta ta jezyk przynajmniej na 10 centymetrow
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-02 23:29:53)
eeeej!!!!!! czy przypadkiem niepowiedziales ze mamy 100% znizki
grejpfrut napisał:Everelyn napisał:Haha jeee mamy gościa od ramenu a dasz nam znizke??:D
tak, -100% zniżki
no napisałem 100% zniżki - macie za darmo... ale ja napisałem - (minus) 100% zniżki
Ja mam byc Naruto, wiec moze powiecie mi jak ja mam zrobic Kage Bushin no Jutsu?? Brata blizniaka niestety (stety (naszczescie)) nie mam.
Skoncentruj czakrę i wykonaj odpowiednie gesty
Natanael napisał:Ja mam byc Naruto, wiec moze powiecie mi jak ja mam zrobic Kage Bushin no Jutsu?? Brata blizniaka niestety (stety (naszczescie)) nie mam.
Skoncentruj czakrę i wykonaj odpowiednie gesty
Najpierw niech podwędzi hokage odpowiedni zwój
PS: naruto i kumple byli czy będą (po tych 3 latach) na integracji?
PS: naruto i kumple byli czy będą (po tych 3 latach) na integracji?
No ja myślę
no dobra wierze
Najpierw niech podwędzi hokage odpowiedni zwój
No i teraz bedzie mial latwiej bo niemamy Hokage (czytaj Tsunade) wiec i do zwoi bedzie lepszy dostep
No miejmy nadzieje, ze to prawda 5 lutegoto nie tak dlugo
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody