Nie jesteś zalogowany.
bry.pytam sie kiedy zabija wreszcie Kariyę do cholery?ile to moze jeszcze trwać?[kupa]
ale gówno,szkoda tego Baunto w sluchawkach w miare byl normalny.
pzdr. ave
a ja tam wole że by jeszcze nie wracali do mangi jak pomyśle że tyle osób nie pokazują w akcji to przynajmniej w fillerach się nacieszymy nimi po za tym w ostatnim epku kreska była fascynująca hitsu normalnie super wyglądał, spojżenie Ichi wróciło do normy itp .....
Popieram cie star5555. Kreska była wyśmienita. Kiedy zabiją kariye?? Zdaje mi sie że jeszcze 2 lub 3 odcinki. Ja nie moge sie doczekać powrotu do mangi. Ichigo chyba nauczy sie obsługiwać mocą pustego. Tak tylko słyszałem bo mangi nie czytam.
hehe to już dawno temu się nauczył i zacznij czytać warto ostani chapter był fajniutki
Jeśli sie nie myle to teraz w mandze jest coś o Aizenie. Też coś takiego słyszalem. Jakby nie patrzeć temat o Aizenie w anime będzie za kilka lat. I zanim do tego dojdzie to napewno będą jeszcze jakieś filery:D
A ja nie chce, zeby powrocili do mangi tak szybko. Jak by zapychacze trzymaly dotychczasowy poziom, to moga jeszcze leciec przez dlugi czas. A jak juz by zaczeli puszczac odcinki powiazane z manga, to tylko bysmy sie napalili tym co by puszczali i znowu by musieli przerwac, tylko tym razem w samym srodku akcji.
w ostatnim epku kreska była fascynująca hitsu normalnie super wyglądał, spojżenie Ichi wróciło do normy itp .....
Wiesz, tym nie ma się co cieszyć, bo w Bleachu kreska zmienia się co odcinek.
A co do zapychaczy - nie czytałem mangi, ale jeżeli do odcinka ok. 63 fabuła była zgodna z mangą, to mam nadzieję że zapychacze jak najszybciej się skończą.
A tak wogóle - mam wrażenie że Bleach startował jako anime praktycznie bez wad - rewelacyjna kreska, świetna muzyka (zarówno opy, edy, jak i bgmy), ciekawa fabuła, efektowne walki, krótko mówiąc - seria której trudno nie polubić. A teraz? Właściwie jedyne co zostało to efektowne walki i fajny opening. Muzyka poleciała wyraźnie w dół, rysunki również, fabuła też nie jest niczym specjalnym. Obecnie oglądam serię tylko dla fajnych walk i tego że w przyszłości może znowu stać się porządna.
No bleach miał wadę w postacie patetyzmu , i pobocznych bohaterów , ale ten drugi minus zostaje w madze naprawiony w sposób rewelacyjny.
Wszystko wskazuje na to że w 108 epku (The Wailing Bount! The Last Clash) pożegnamy Baunto. A DB znowu zrobiło własny opening i ending z fragmentami filmu, na szczeście chociaż piosenki zostawiło.
Mi sie podoba nowy opening i ending jestem tylko ciekawy co to bedzie za nowa dziewczyna ... nowa laska dla Ichygo ??
Mi sie podoba nowy opening i ending jestem tylko ciekawy co to bedzie za nowa dziewczyna ... nowa laska dla Ichygo ??
Hmm...podejrzewam że to postacie z kinówki .
Podobny zabieg stosowano niedawno w Naruto gdzie w openingu i endingu były urywki z kinówki
o czym wy mówicie?
O openingu i endingu do 106 odcinka jak mniemam
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-07 23:11:58)
ahca, no ja jeszcze nie mam odc na dysku:D a co jakis nowy jest?
Muzycznie nie , wizualnie tak
Jest mnóstwo nowych postaci a między nimi pewne bardzo fajne dziewczę
czy tą dziewczynę można zobaczyć na plakacie filmu?:)
pod tym linkiem znajdziecie plakat jak cos:)
Tak , to ona
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-07 23:25:21)
a czy ten opening jest w wersji raw, czy tylko db?
to nie dattebayo, to ogólnie taki opening. Po prostu sceny wyjęte z filmu. Najpierw się przeraziłem że to kolejna seria fillerów, a potem poczytałem na Bleach7 że to sceny z filmu ;s
Nie mam nic przeciwko takim fillerom . A to dziewczę tak miło się prezentuje że szkoda jej tylko na kinówkę