Nie jesteś zalogowany.
Hmm... ja będę się cieszył jak będziemy kręcili scene z techniką Naruto Harem no jutsu w której pewno udział wezmą ~Yoshiku i ~Everelyn i inne ochotniczki
No o integracji nie można zapomniec
To kto będzie Tsunade-sama ?
A ja sie wam wetne z offtopem i zapytam sie ( nie chce mi sie szukac )
co ile i w ktory dzien tyg wychodzi naruto ? z gory thx ^^
A ciężko zajrzeć na stronę dattebayo i zobaczyć co ile wychodzi odcinek? ;o
Co tydzień, w czwartek.
Wiem jak zrobic Kage Bushin no Jutsu!! mozna pobawic sie lustrami
Tak tak tylko gorzej jak bedziesz robil taju kage bunshina to tam trza troche wiecej tych luster jak co to zrobimy zbiorke luster :D albo pojdzie sie krecic w jakims sklepie
Hmm...ja będę się cieszył jak będziemy kręcili scene z techniką Naruto Harem no jutsu w której pewno udział wezmą ~Yoshiku i ~Everelyn i inne ochotniczki
Haha tylko pamietaj ze my sobie zainwestujemy w chmurki wiec juz sie tak nie ciesz
Natanael napisał:Wiem jak zrobic Kage Bushin no Jutsu!! mozna pobawic sie lustrami
Tak tak tylko gorzej jak bedziesz robil taju kage bunshina to tam trza troche wiecej tych luster jak co to zrobimy zbiorke luster
:D albo pojdzie sie krecic w jakims sklepie
To jest jeszcze pryszcz teraz zastanawiam sie jak zrobic rasengana ;P[szpan]
A ciężko zajrzeć na stronę dattebayo i zobaczyć co ile wychodzi odcinek? ;o
Co tydzień, w czwartek.
piątek.
RAW w czwartek
Ostatnio edytowany przez namd2m (2006-12-03 16:57:19)
Ludzie brakuje nam jeszcze pare postaci miedzy innymi TSUNADE-SAMA OROCHIMARU SAKURA SHINO i KIBA!!! kto jest chetny na te role a wiec jaka mamy fabule naszego live action ??:D
Dranzeer napisał:Hmm...ja będę się cieszył jak będziemy kręcili scene z techniką Naruto Harem no jutsu w której pewno udział wezmą ~Yoshiku i ~Everelyn i inne ochotniczki
Haha tylko pamietaj ze my sobie zainwestujemy w chmurki wiec juz sie tak nie ciesz
hahahaahahahahaahahahahhahhahaahaha tak tak i to w duuuzo chmurek :P[szpan][szpan]
no napisałem 100% zniżki - macie za darmo... ale ja napisałem - (minus) 100% zniżki
hmm......jak dla mnie to na jedno wychodzi bo jak masz jakas cene np. 100zl -100%zniszki...to nieplacisz nic.........tak mi sie przynajmnie wydje....jesetm pewna na 99,9%:D
Yoshiku: Taa...tylko sie teraz tak zatanawiam z kad my te chmurki wezmiemy [baka]
A co do znizki to zgadzam sie z toba w 99,5% hahahaha No i patrzcie nikt nie chce sie juz zglosic do naszego Naruto
[placze][placze]
Haha ja sie pisze na Kibe ( mam nawet pieska), co wy na to ??
Jeeeeeeeej mamy Kibe, nareszcie Witaj w druzynie
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-03 20:28:37)
Haha juuuuuuu Akamaru juz jest wiec wiesz
teraz pamietaj musisz sie dogadac ze swoim pieskiem czyli Namd2m
[hehe]
Zapomnieliśmy jeszcze o tej świńce:D Jak dobrze pamiętam to chyba nazywała sie tonton.
A tak to TONTON a wiec Namd2m kolejna rola dla ciebie :D
Yoshiku jk przyleziesz na forum to napisz liste wszytkich uczestnikow naszego Real Movie albo Live Action :D
Nie bedzie mnie przez jakies dwa dni wiec Yoshi dopilnuj wszystkiego pod moja nieobecnosc...[papatki][papatki][papatki][papatki]
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-03 20:49:03)
Ja bym sie chętnie pisał, ale mi troche daleko, a z tego co widze niektorzy traktują to poważnie więc nie bede robił ściemy, jak coś wam z tego wyjdzie chętnie obejrze efekt, na miejscu pewnie bedzie zabawnie więc az szkoda że nie dam rady. Harem no jutsu w grudniu choćby dla tego bym chętnie wzioł udzieł,no ale .... ale.
Hahahaha a jednak jest nadzieja jeśli nie będziecie miały z kąd wziąc te chmurki
Ano właśnie ~Franko już nie moge się doczekac tego Harem no jutsu
Wracaj szybko i bez chmurek `Everelyn
Hai, hai Everelyn-saaaan ^_^ ej.....chwila.....JAKIE DWA DNI!!!!!????? mowilas ze idziesz gdzies tylko na jeden dzien!! [ej][ej][ej]
oki a wiec o to lista:
Temari- Everelyn
Tenten- Yoshiku
Lee- sansiro
Jiraiya- gogi19
Akamaru & robaczki od Shino & Tonton- namd2m
Hinata- Dambo
Gaara- pa3cja
Neji- Hilf
Naruto- Natanael
Kakashi- Wrona
Itachi- star5555
Shino- kazik1990
Chouji- saper_2
Kankuro- masterjack90
Sasuke- Dranzeer
Konohamaru- wasileq
Shikamaru- Laska
Kyuubi- lugar
Kabuto- Hatake
Kiba- GhostofOrion
Orochimaru- Jubei
Czwarty Hokage- sebastianx
gosc od ramenu- grejpfrut
EXTRAS:
muzyka, montaz itp.- Hatake, sansiro, yakuYE
Franko...czy ty mowisz ze masz daleko?? z informacjii ktore podales o sobie to wywnioskowuje ze jestes ze Szczecina.... a sansiro jest ze Slopska a on sie pojawi (prawda sansiro
)....wiec...jakby tak popatrezec na mape...to ty ma blizej
no niebadz taki nooo
to kim chcesz byc?
a tak teraz sie skaplam ze mamy jakims cudem dwuch Neji...hmm...Hilf i kazik1990 dogadajcie sie jakos
Ej no chlopaki co wyscie sie tak uwzieli na ten harem hahahahahahahaha, juz my z Everelym sie postaramy zeby byly chmurki
<wybaczcie za brak polskich liter[baka]>
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-04 14:30:57)