Nie jesteś zalogowany.
A wiec korzystajac z mojego prawa do glosu chcialabym serdecznie zachecic do ogladania Sumomo momomo,poniewaz jest warta sikania w majtki.A tak serio serio,to faktycznie niewiele obejrzalam komedii,ktore mialyby tak prosta fabule i potrafily tak mocno czlowieka rozsmieszyc.Pierwsze slowa openingu "zrobmy sobie dziecko" mogly odstraszyc niektorych byc moze,ale spokojnie oddychamy gleboko,to sie nie dzieje naprawde:)Bo jakby tak bylo,to zycie na pewno nabraloby barw:)
Hai hai... dalej jest jeszcze ciekawiej... ale to trzeba zobaczyc samemu... ogólnie fajna seryjka na luzie... taki poprawiacz humoru xD
Narazie widziałem tylko trzy odcinki i baaardzo mi się podoba!! Dawno nie widziałem tak dobrej komedii... Bo ostatnim czasem zalewano Nas nudnymi komediami anime... od School Rumble po Host Club.
Jak dotąd najbardziej mnie rozwalają te komputerowe smoczki i hasła: "Dziś stanę się kobietą"
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Iveliosie nie podobalo ci sie school rumble?O kurcze a ja tak ladnie wychwalilam to anime:(jestem szczerze zmartwiona
no prosze, a ja sie zastanawialem czy tylko mnie sie tak bardzo ta seria podoba :DJuz nie pamietam, ale chyba 4 odcinek powalil mnie na kolana. Niestety LuPerry dopiero dzisiaj wydala 7 odcinek, wiec tlumaczenie bedzie pewnie dopiero na wtorek-sroda [uczelnia]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Bardzo fajne anime:D bardzo mi sie podoba początek endingu (muza i te ręce+ki), niestety muszę zauważyć że, choć może to być moje subiektywne odczucie, dalsze odcinki 4,5,6 są jak by troszke gorsze od klimatu z pierwszych 3 odcinków, po prostu nie podoba mi sie to że anime tj. podąża w stronę zwyczajnej haremówki(mimo iż lubie ten gatunek).
smoczki the best:D
Ostatnio edytowany przez radziocd (2006-12-03 21:26:14)
Dziękuje za tytuł , oczywiście dla ludzi takich jak ja , będzie jak znalazł xD btw: School Rumble ma coś w sobie, a postać Harimy poprostu ubustwiam ^^
ale o Gustach sie nie dyskutuję
Ale to bylo do przewidzenia,ze bedzie podazalo w strone haremowki,w koncu Sumomo nie moze miec tak dobrze - jakby sama ostala sie na polu boju,to seria chyba zanudzilaby mnie po jakims czasie,poniewaz zaczelyby sie powtarzac pewnw kanony.Zreszta Sumomo jest strasznie ietypowa bohaterka.W sytuacjach,gdzie inna kobitka leb by ukrecila drugiej za przystawianie sie do faceta,ktory ma zostac jej przyszlym mezem,a przynajmniej z ktorym chce miec dziecko i do tego dazy usilnie,ona po prostu wzdycha,strzela glupa i leci za cieniem ukochanego.Co wiecej nawet zaprzyjaznia sie z rywalem.Nie mozna jej nazwac glupia tak po prostu,Ja nazwalabym ja raczej pyzata mocno roztargniona niewiasta:)
Cóż do tej serii nie mam żadnych "ale". Z wyjatkiem, ze walki powinny być lekko podobne do tych z Ikkitousen (czytaj: wszystkie ciuchy walczących dziewczyn w strzępki), przy zachowaniu smoczków itd.
Country in your eyes
Cóż do tej serii nie mam żadnych "ale". Z wyjatkiem, ze walki powinny być lekko podobne do tych z Ikkitousen (czytaj: wszystkie ciuchy walczących dziewczyn w strzępki), przy zachowaniu smoczków itd.
ledwo trzy epki oglądał i się mądrzy:D
kuzynie ty to chyba chcesz z tego zrobić takie tentacle tylko, że ze smoczkami zamiast macek w "czułych" miejscach[okej]
Ostatnio edytowany przez radziocd (2006-12-04 19:32:25)
ivelios napisał:Cóż do tej serii nie mam żadnych "ale". Z wyjatkiem, ze walki powinny być lekko podobne do tych z Ikkitousen (czytaj: wszystkie ciuchy walczących dziewczyn w strzępki), przy zachowaniu smoczków itd.
ledwo trzy epki oglądał i się mądrzy:D
kuzynie ty to chyba chcesz z tego zrobić takie tentacle tylko, że ze smoczkami zamiast macek w "czułych" miejscach[okej]
Phi... mówi to ten co na "Bible Black" wymiękł...:P
Co do tentacla w "Sumomo Momomo" to nie taki głupi pomysł![yahoo]
Country in your eyes
Ja chociaż oglądałem kilka epków, a ty co??
Co do tentacla w "Sumomo Momomo" to nie taki głupi pomysł![yahoo]
Buehehehe!!! Jak można na BB wymięc... hmm... nvm.
kurczaki co to za kuzynowskie sprzeczki tutaj widze.Do Lodzi pojechalam i juz tu jakies tematy boble blacka sie pojawiaja.Chlopaki - jestescie najgorsi:)a tak na marginesie na czym w bible black mozna wymiec,bo obejrzalam i wrazeia na mnie nie zrobilo.A co do ciuszkow w strzepki,to Sumomo w trakcie jednego odcineczka i tak sporo pokazuje:)
kurczaki co to za kuzynowskie sprzeczki tutaj widze.Do Lodzi pojechalam i juz tu jakies tematy boble blacka sie pojawiaja.Chlopaki - jestescie najgorsi:)a tak na marginesie na czym w bible black mozna wymiec,bo obejrzalam i wrazeia na mnie nie zrobilo.A co do ciuszkow w strzepki,to Sumomo w trakcie jednego odcineczka i tak sporo pokazuje:)
to on to tak nazwał, w BB nie podobała mi się przede wszystkim długość, hentai dłuższy niż 2 epki to za długi hentai, miałem lepsze rzeczy do ściągania. Ive z kolei nie może przejść Ourana bo ponoć pedalskie (ja tak nie uważam no ale on jest dziwny). Anime o którym mogę powiedzieć ewentualnie że wymiękłem jest Gravitation.
Ostatnio edytowany przez radziocd (2006-12-06 01:16:16)
Jestem wlasnie po pierwszym epku i przecietnie wypada ta seria. Kreska slaba, nie jest tez za bardzo smieszne. Ogolnie przecietne, moze po nastepnych odcinkach zmienie zdanie.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-12-06 01:21:45)
Kreska faktycznie nie jest mocna strona tego anime,ale w sumie jakby byla lepsza,to widz moglby sie skupic nie na tym,co trzeba.jak powiedzialam wczesniej albo i nie - to seria latwa,prosta i przyjemna.taki odchamiacz
dla mnie bomba, niektore sceny sa masakrycznie absurdalne :D
fakt ze głupota wylewa sie z monitora ale o to chodziło i jest to plus:]
ja mam takie pytanie, czy są osoby, które ściągają sumomo od Luperry w wersji hdtv? jeśli tak, to mogłaby jakaś osoba wgrać na megaupload bądź gigeshare 12 odcinek bo niestety torrent nie działa na stronie luperry:/