Nie jesteś zalogowany.
Haha Natanael nie martw sie pomozemy ci
ale patrzcie przynajmniej bedziemy mieli co jesc
jaaasne jak nam wogole cos zjadliwego z tego wyjdzie hahahaahaha:D:D:D:D
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-04 20:57:12)
Hehe .. sporo się napisaliście hmmm.. to jak dziewczyny ..? macie jakiś pomysł na chmurki ?
Ciekawe czy będzie w naszej paczce ktoś podobny do Anko Mitarashi , albo Yuuhi Kurenai
Hmm... będę musiał wymyślic jak sobie skombinowac struj Sasuke..., tylko który.. ? ten cały czarny , czy też z ten początkowy... hmm.? Sądzę że zaczniemy od samego początku.., więc... ten pierwszy strój (niebieska podkoszulka i białe spodenki.... )
Za pewne ekstremalne scenki będziemy robic .. (Naruto dostaje bęcki od Sakury[hehe]) więc apeluje do wszystkich każdy niech weźmie się za siebie i cwiczy sumiennie żeby był w dobrej formie
No dobrze by było żebny to nie wypadło w tym samym czasie co Woodstock i regge dub festival
Zapowiada się świetna zabawa w te wakacje
hmmm.. to jak dziewczyny ..? macie jakiś pomysł na chmurki ?
ha ha ha.... nieboj sieee...cos sie wymysli
Za pewne ekstremalne scenki będziemy robic .. (Naruto dostaje bęcki od Sakury[hehe])
jaaasne tylko ze jest taki maly problem....niemamy Sakury
hmm...tylko tak sie zastanawiam w ktorej czesci wakacjii....(mnie to tam by najlepiej pasowalo w drogiej polowie sierpnia, ...a nieiwem...mam tylko nadzieje ze dostane urlop i ze mama mnie pusci bo mam z leczka nadopiekuncza [baka][baka][baka])
Ciężko będzie z terminem tak żeby każdy mógł byc... ale coś się wymyśli też jestem za 2 połową sierpnia
Będę dobrej myśli (że nie wymyślicie chmurek[hehe])
No.. wiem co to znaczy też mam nad opiekuńczą mame... ale już nie jest w stanie mnie utrzymac w domu
mi termin dowolny pasuje w wakacje oczywiście
btw. wiecie, jaki później będzie przez lata obciach na ulicy się pokazać?
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-12-04 22:52:49)
mi termin dowolny pasuje
w wakacje oczywiście
![]()
btw. wiecie, jaki później będzie przez lata obciach na ulicy się pokazać?
hahaahhaha jaaak mi przykro ze mieszkasz we Wroclawiu hahahahahahaha, nieprzejmuj sie grejfrut popatrz na to z dobrych stron........eeee.....bedziesz mial blisko do domu.....iii...eee..hmmm.....hahahahahahaha ..chyba na tym sie konczy [baka]
No.. wiem co to znaczy też mam nad opiekuńczą mame...[baka] ale już nie jest w stanie mnie utrzymac w domu
taaaaa i te wszytkie komentarze i wypominania....juz mam to przed oczami...[baka][baka][baka][baka]alee coo tam kto by sie tym przemowal...napewno nie ja :D:D
ej, ej, wszystko ładnie pięknie, ale gdzie będziemy spać? Oo bo na 1 dzień to raczej się nie kali jechać:D grejpfrut, udostępnisz nam trochę podłogi w domu, prawda? może kisiel też się skusi xD
PS: mi w wakacje dowolny termin pasuje
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-04 23:25:37)
hahahahahahaha no wlasnie, my z Everelyn co prawda az tak daleko niemieszkamy od Wroclawia no ale niemam zamiaru jezdzic codziennie tam i z powrotem
grejfrut poswiec sie dla dobra ludzkosci troche
uuuuuuuu pieknie!! to moze jednak wyjdzie na to ze wszytkim bedzie pasowalo w drugiej polowie sierpnia :D
hahahahahahaha no wlasnie, my z Everelyn co prawda az tak daleko niemieszkamy od Wroclawia no ale niemam zamiaru jezdzic codziennie tam i z powrotem
![]()
![]()
uuuuuuuu pieknie!! to moze jednak wyjdzie na to ze wszytkim bedzie pasowalo w drugiej polowie sierpnia
:D
Nie pasuje! o tej porze lecze kaca!:(Btw. Na poważnie to o tej porze jade za granice[baka]
ksaaaaa....sansiro.. ech no trudno:).....hmmmm a na poczadku sierpnia??
bo jak w lipcu to tak jakos glupio mi sie wszytko pomiesza [baka]
Yoshiku napisał:hahahahahahaha no wlasnie, my z Everelyn co prawda az tak daleko niemieszkamy od Wroclawia no ale niemam zamiaru jezdzic codziennie tam i z powrotem
![]()
![]()
uuuuuuuu pieknie!! to moze jednak wyjdzie na to ze wszytkim bedzie pasowalo w drugiej polowie sierpnia
:D
Nie pasuje! o tej porze lecze kaca!:(Btw. Na poważnie to o tej porze jade za granice[baka]
no to pecha masz i tyle^^.
ej bez przesady, nie będziemy terminu przesuwać z powodu JEDNEJ osoby, chyba, że znajdzie się więcej takich, ale mi i tak to windows, bo mi całe wakacje pasują:D
no to pecha masz i tyle^^.
hahahahaha Hatake jaki ty jestes szczery hahaha:D
dobra to zostawiamy jak narazie sierpien...tylko cza sie zdecydowac ktora polowa
Sansiro a wiesz dokladnie kiedy jedziesz czy to jest tak ogolnie ze w polowie sierpnia? <wybacz ze pytam>
hahahahaha Hatake jaki ty jestes szczery hahaha:D
hehe, aż do bólu co? taka moja natura, nic nie poradzę:D
Więc, dyplomujcie się, konwersujcie, omawiajcie itp. kiedy dokładny zbiór ludzi i gdzie nocleg:P mi to rybka kiedy, bo całe wakacje mam frii, a u kogo będe spać to mi też rybka, ważne, żeby pospać:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-05 00:27:36)
Więc, dyplomujcie się, konwersujcie, omawiajcie itp. kiedy dokładny zbiór ludzi i gdzie nocleg:P mi to rybka kiedy, bo całe wakacje mam frii, a u kogo będe spać to mi też rybka, ważne, żeby pospać:P
a jak sie grejfrut niezgodzi to zrobimy se domek na drzewie pod jego oknem
W te Wakacje bede jechał do Dani albo Włoch... Nie wiem kiedy myśle, że tak ok 10 sierpnia na 2 tyg. Hatake masz pecha i kwaśno w ustach:P. Pozdrawiam
Hatake napisał:Więc, dyplomujcie się, konwersujcie, omawiajcie itp. kiedy dokładny zbiór ludzi i gdzie nocleg:P mi to rybka kiedy, bo całe wakacje mam frii, a u kogo będe spać to mi też rybka, ważne, żeby pospać:P
a jak sie grejfrut niezgodzi to zrobimy se domek na drzewie pod jego oknem
jest jeszcze Kisiel:P ale jakby to w ogóle wygldało, taka ekipa 20-30 osób wbija na chatę, "mamo, koledzy z internetu przyszli, mogę ich przenocować, na 2-3 dni?" - gorzej niż u mnie na sylwestra:D
sansiro: no ja tam nie mam pecha, bo wakacje mam friiiii, a to mnie cieszy, a w ustach to mam słodko akurat, bo wsuwam takie dobre ciasteczka, moje ulubione, ale drogie jak cholera;/
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-05 00:49:56)
jest jeszcze Kisiel:P ale jakby to w ogóle wygldało, taka ekipa 20-30 osób wbija na chatę, "mamo, koledzy z internetu przyszli, mogę ich przenocować, na 2-3 dni?" - gorzej niż u mnie na sylwestra:D
hahahahahahahahahahahahaha ja se tego nawet niewyobrazam hahahahahahhahaha :-D
sansiro: no ja tam nie mam pecha, bo wakacje mam friiiii, a to mnie cieszy, a w ustach to mam słodko akurat, bo wsuwam takie dobre ciasteczka, moje ulubione, ale drogie jak cholera;/
Smacznego Hatake ....ale no wiesz co, podzielilbys sie
czy to jest temat o Naruto?? xDxD
edit. ups ...jak sie posta kasuje xDxDxDxD
Ostatnio edytowany przez Pawa (2006-12-05 11:03:11)
czy to jest temat o Naruto?? xDxD