Nie jesteś zalogowany.
To ja wciąż ponawiam prośbę o OST z Mobile Fighter G Gundam Onegai !!
Nie wiem czy tutaj byla juz ta stronka ale zapodam, moze ktos znajdzie cos dla siebie:
anime ost
Ja może troszke nie na temat ale od jakiegoś czasu poszukuje OST z filmu Police Story czyli opowieśćpolicyjna
Głównie chodzi mi o piosenke tytułową. Jak ktoś wie to prosze o odzew.
A żeby nie było że offtop to daje wam link do stronki z OST z anime całkiem sporo tego mają :
Anime ost
Odświeże temacik jeżeli ma ktośnamiary na opening z bleacha w pełnym wydaniu lub nie to poprosiłbym bede wdzięczny .
opening z bleacha jezeli chodzi o ten nowy czyli o moja piekna i cudowna YUI to niestety ona jeszcze niewydala tego krazka z tym utworem ale ma sie pojawic na przelomie 2006 2007 wiec juz niedlugo a tak pozatym posciagajcie sobie jej muze bo wymiata
EDIT a jezeli chodzi o niepelny wymiar czyli op z bleacha to oczywiscie odsylam na gendou.com
Ostatnio edytowany przez kafej666 (2006-11-19 01:51:59)
Dzięki za info i link a powiedz jeszcze jaki typ muzyki preferuje ta artystka i czy wszystkie utwory są w tych klimatach.
Mam mała prosbę, mianowicie poszukuje dwóch utworów: openingu z Flag, niestety nie mogłem nigdzie go znaleśc. Drugi utwór to opening z Bakumatsu Kikansetsu Irohaniho - FictionJunction - Kouya Ruten pełna wersja, co prawda jest on na gendou ale jego jakość jest nienajlepsza (PV-rip), więc gdyby ktos miał ten utwór lub linka do przyzwoitej wersji to prosiłbym o kontakt.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
opcy: Fiction Junction- Kouya Ruten
btjunkie.org/torrent?do=stat&id=37954c575434be1ed2c4c25ec29d1acc02e5dc5a8424
sprobuj tego torrenta, ale niobiecuje bo sama niesciagalam.
A tak na marginesie...MUZA Z FMA RULEZZ!!
Ja polecam cały ost z Hajime No Ippo ale najbardziej to drugi opening ,,Shocking Lemon - Inner Light" napewno jest na Gendou
Opening z Bleacha (Yui - Rolling Star) jest już w wersji pełnej również na gendou, wie ktoś kiedy będzie wersja pełna openingu Naruto (Hearts Grow - Yura Yura) ?
Ktos zna tytul engingu z anime Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto?
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-12-05 01:46:54)
opening z bleacha jezeli chodzi o ten nowy czyli o moja piekna i cudowna YUI to niestety ona jeszcze niewydala tego krazka z tym utworem ale ma sie pojawic na przelomie 2006 2007 wiec juz niedlugo a tak pozatym posciagajcie sobie jej muze bo wymiata
EDIT a jezeli chodzi o niepelny wymiar czyli op z bleacha to oczywiscie odsylam na gendou.com
Przejrzyj wątek z Bleacha , tam ktoś podał link do jakiejś ponad 3 minutowej wersji
Ktos zna tytau engingu z anime Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto?
"Ai no Tsurugi (愛の剣 ) " by TAKAKO & THE CRAZY BOYS
Znajdziesz na Gendou
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-12-05 01:37:16)
A więc wreszcie znalazłem porządnego linka(dzięki Maniackowi:D) do Endinga z Demonbane(Modern Rose).
Jest on prześliczny i naprawde polecam , polecam i jeszcze raz polecam !!
Tu macie linka, więc ściągać. Piosenka ma tylko 5Mb, więc nie jest duża, ale naprawdę warta świeczki:):D
Ja szukam openingu do Shounen Onmyouji. Poratuje ktoś??
Dziękuję ślicznie
Aizeninik ale to sa ripki z tv a krazek wyjdzie na poczatku stycznia albo pod koniec grudnia ale zapewniam ze jeszcze go niema
Oj op i ed z anime jest bardzo duĹźo dobrych.
Rewelacyjny klimatyczny op z SEL (w wykonaniu Duvet), czy teĹź Ĺwietny op z GTO (w wykonaniu L'Arc-en-Ciel).
Ĺwietny gĹos the Indigo w ed do Ai Yori Aoshi i Somedays Dreamers. I jeszcze wiele innych.
Najlepszego dlatego nie jestem w stanie wyĹoniÄ.
Swietne Opy z anime: Green Green (Guri Guri), Ergo Proxy (Kiri), GTO (Driver's High), D.Gray-man (Innocent Sorrow), Gunslinger Girl (This Light Before We Land), a z Busou Renkin miazdzy, ale nie znam tytulu Z ED bardzo fajny jest z Black Blood Brothers i FMA...
Mam takie pytanko troche po czesci zwiazane z tematem... Czy wyszlo w ogole OST do Shuffle! bo normalnie muzyka wymiata, a nigdzie nie znalazlem samego OST tylko jakies dodatki pierdoly komentarze, gdzies tam wyszukalem, ze ponoc nie ma go w ogole, ale chce sie upewnic...
Jesli chodzi o muze z anime to jest ... bez op/ed i wlasnie z komentarzami.
Opening jest na gendou.com, czy ending tez? - nie wiem.