Nie jesteś zalogowany.
noooo nietylko wesole miasteczko, nawet ZOO mamy ladne i park
hahahaahaha a laskow kolo mojego domu niebrakuje
<tylko uwaga na towarzystwo w laskach
>
Franko napisał:Hatake napisał:Yoshiku napisał:do Szczecina??....ekhm... no niewiem, jakbysmy to zrobili we Wroclawiu to ludzie raczej z calej polski dojada, no moze sie znajdzie dwie osoby, ale jak w Szczecinie, to ludzie np, ze Slaska czy wogole z dolnej czesci Polski nieprzejada specjalnie cala Polske...
a ponoć, ci na górze (pomorza itp.) nie lubią się z tymi z dołu (śląski i inne górzyste tereny):P więc ja tam nie jade za cholere do Szczecina, nie chce mieć obitej twarzy:D
Wrocław jest trendy, Wrocław jest cool, jedziemy to Wroclaw!Mi sie zdaje czy ty masz jakieś uprzedzenia do mojego miasta?? oj bo sie do ciebie przejade
A teraz na powazniejak nie masz napisane na czole "kibicuje Wiśle, Pogoń do Brazylji" to możesz śmiało tu jechać nic ci nie grozi
hahha, taaaa, przyjade i się zdziwię:D przyjade z szalikiem: GKS Jastrzębie i się będe darł, GKS!! GKS!! to będzie coś:D macie tam jakieś dobre skrytki na ucieczkę?
Yoshiku: ............... i ty to przez cały czas ukrywałaś??!?! OŻ TY!!!!! JEDZIEMY DO CHORZOWA! Chorzów fajny, wiem, dużo razy tam byłem i nawet Wesołe Miasteczko mają xD
Chorzów, Śląsk, Kraków, ja tam wszędzie moge jechać wezme szalik Pogoni za sobą i bede śpiewał jej hymn nie boje sie, jak umre, to bede straszył pa3cje jak ty sie boisz to tym berdziej ci sie przyda taka wyprawa zahartujesz sie, zresztą nie zapominaj ze bedziesz miał obstawe nic ci nie bedzie bodzio ma wtyki w strazy miejskiej, a ja po 2 stronie wiec nikt cie nie ruszy
No to mamy: Wrocław, Szczecin, Chorzów, Śląsk i UK ja już nic nie wiem, ale zaczyna sie tu robić fajnie
Ostatnio edytowany przez Franko (2006-12-05 23:48:50)
a ja mam ojca w policji[roftl] - kiedy to prawda
a tam się boję:D, ja co tydzień mam akcje kibolskie 100 m od domu, bo tyle stoi od mojego domu stadion GKSu, przyjeżdzają jakieś 3 i 2 ligowce, a naszych do bójki nie brakuje:D a z tą obstawą to wiem, nikt nas nie ataknie, bo kogo? zobaczą 30 jakichś świrów, to sami będą uciekać:D
No to mamy: Wrocław, Szczecin, Chorzów, Ĺląsk i UK ja już nic nie wiem, ale zaczyna sie tu robić fajnie
wiesz Chorzow sie zalicza do Slaska wiec mozna skroci te liste o przedostatnia pozycje
poprostu:
Wroclaw
Szczecin
Chorzow
UK haha
to moze robimy glosowanie hahahaahhahahahahahhahahaha
a ja mam ojca w policji[roftl] - kiedy to prawda
a tam się boję:D, ja co tydzień mam akcje kibolskie 100 m od domu, bo tyle stoi od mojego domu stadion GKSu, przyjeżdzają jakieś 3 i 2 ligowce, a naszych do bójki nie brakuje:D a z tą obstawą to wiem, nikt nas nie ataknie, bo kogo? zobaczą 30 jakichś świrów, to sami będą uciekać:D
Mówisz że masz rozróby, to spoko jak jakaś bedzie to pujdziemy z twoim Ojcem rozpedzać towarzystwo(3strona)
To ja to tak widze zbieramy sie w ... (bez znaczenia) i jedziemy do Dublina, zarobimy kaske, pofazujemy nakręcimy film, a pewnie nawet w wiadomościach bedea o nas mówić
Ostatnio edytowany przez Franko (2006-12-05 23:52:40)
a moze mozna prosic jakiegos modka, zeby przeniosl ta rozmowe do oddzielnego tematu?
a z tą obstawą to wiem, nikt nas nie ataknie, bo kogo? zobaczą 30 jakichś świrów, to sami będą uciekać:D
[roftl][roftl][roftl]święte słowa...[szalony]
Jak jakiś modek to zobaczy to...
Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-12-05 23:53:57)
a moze mozna prosic jakiegos modka, zeby przeniosl ta rozmowe do oddzielnego tematu?
Nie tylko nie to (juz to chyba gdzies słyszałem), ja czekam az modkowie wykasują te wszystkie posty i na ich miejsce walną "Wie ktoś kiedy koniec fillerów", a co masz nadzieje że wejdziesz na ten topik, a tu coś o fabule Naruto bedzie, juz od jakiegoś roku tak mi sie nie trafiło. Kurde zapomnieałem że ci sie nie wolno sprzeciwiac bo w miejskim piecu napalisz, w sumie to zaczyna nabierac sensu skoro obok cmentarza mieszkasz
Juz to mówiłem, ale co wy na to:
zbieramy sie w ... (bez znaczenia) i jedziemy do Dublina, zarobimy kaske, pofazujemy nakręcimy film, a pewnie nawet w wiadomościach bedea o nas mówić. Mała szansa by wytaliło, ale jakby sie udało to[yahoo][okej] jesteśmy najlepsi
Ostatnio edytowany przez Franko (2006-12-06 00:00:50)
Nie zapominajcie o Zagłębiu, bo może większość Was mylić ze Ĺląskiem a to zupełnie dwa różne światy.
bo by mu się chciało:D
edit: ewentualnie wszyscy mogą zwalić się do Jastrzębia... nieduże miasteczko (99 tyś. mieszkańców), pełno zadupiów duży spokojny las, bez zboczeńców, piaski jakieś, park koło mojej szkoły nawet ładny jest i duży:D zapraszam, a co do noclegu, to hmm, myślę, że moja mama zgodziła by się na przenocowanie tylu osób ile by się zmieściło mi w pokoju... to gdzieś hm... myślę że 7-8 osób by weszło:) stosunkowo duży pokój, a można jeszcze krzesła powynosić, hehe, a reszta gdzie? hm, mam piwnice.. 2 osoby wejdą:D
no! chyba, że ktoś by chciał spać na balkonie, albo w salonie, gdzie moja mama jest... ale jej by sie to nie spodobało zdeczka:P chyba, że wakacje? to by nawet była możliwość, że poszła by sobie do koleżanki:P to nowe + 7 osób no i przedpokój to z 4 osoby xD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-06 00:01:09)
Nie zapominajcie o Zagłębiu, bo może większość Was mylić ze Śląskiem a to zupełnie dwa różne światy.
nooo jak dwa panstwa zawsze sie jakos mowi ze jest granica "panstwa" pomiedzy Zaglebiem a
Slaskiem
pa3cja napisał:a moze mozna prosic jakiegos modka, zeby przeniosl ta rozmowe do oddzielnego tematu?
bo by mu się chciało:D
edit: ewentualnie wszyscy mogą zwalić się do Jastrzębia... nieduże miasteczko (99 tyś. mieszkańców), pełno zadupiów duży spokojny las, bez zboczeńców, piaski jakieś, park koło mojej szkoły nawet ładny jest i duży:D zapraszam, a co do noclegu, to hmm, myślę, że moja mama zgodziła by się na przenocowanie tylu osób ile by się zmieściło mi w pokoju... to gdzieś hm... myślę że 7-8 osób by weszło:) stosunkowo duży pokój, a można jeszcze krzesła powynosić, hehe, a reszta gdzie? hm, mam piwnice.. 2 osoby wejdą:D
no! chyba, że ktoś by chciał spać na balkonie, albo w salonie, gdzie moja mama jest... ale jej by sie to nie spodobało zdeczka:P chyba, że wakacje? to by nawet była możliwość, że poszła by sobie do koleżanki:P to nowe + 7 osób no i przedpokój to z 4 osoby xD
hahahahahahhaha poboba mi sie ten pomysl hahahaha a msz strych?? to wejdzie jeszcze pare osob
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-06 00:05:01)
Skopałem wątek, myślałem że da sie to przenieść do Szczecina, ale zamiast tego teraz kazdy chce by to zorganizować u niego na podwurku nie o to mi chodziło. To ja proponuje spotkac sie nad morzem, albo w górach (świnoujści, Zakopane ki czort) bo jak teraz kazdy bedzie zapraszał do siebie do domu to naprawde do niczego nie dojdziemy.
ok, grejpfrut się znalazł:
grejpfrut tak naprawdę jest z rocznika 1990 (i to 27 grudzień ^^), mieszka w domku z ogródkiem, ma takich rodziców, że ze wszystkim będą problemy (MOŻE mi się uda ojca przekonać na 2-3 osoby, ale żadne namioty w parku nie przejdą...) więc się lokujcie u rodziny/innych znajomych/w parku... =]
aha, i jak będzie poza wrocławiem to pewno nie przyjadę :/
Ja mógłbym spać w aucie:) Bywało już tak:) Jakby zdarzył się nadmiar to podzielę się miejscem (ale może nie z facetem);)
ok, grejpfrut się znalazł:
grejpfrut tak naprawdę jest z rocznika 1990 (i to 27 grudzień ^^), mieszka w domku z ogródkiem, ma takich rodziców, że ze wszystkim będą problemy (MOŻE mi się uda ojca przekonać na 2-3 osoby, ale żadne namioty w parku nie przejdą...) więc się lokujcie u rodziny/innych znajomych/w parku... =]
aha, i jak będzie poza wrocławiem to pewno nie przyjadę :/
ieeeee a ja sie tak niebalam 8 latka hahahahahahahahahha Grejfrut jak mogles haha
grejpfrut napisał:ok, grejpfrut się znalazł:
aha, i jak będzie poza wrocławiem to pewno nie przyjadę :/ieeeee a ja sie tak niebalam 8 latka hahahahahahahahahha
Grejfrut jak mogles haha
tak, zuy jestem
btw. nieprędko się dowiecie, czy u mnie będzie na 100% miejscówka - teraz niezbyt chcę z matką o tym gadać bo się nie zgodzi ^^ pogadam z ojcem w jakimś marcu-kwietniu =]
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-12-06 00:24:44)
Ok podsumujmy mamy miliard miejs gdzie mozna sie spotkac, od UK, przez miasta w całej Polsce, po auto Dombo'a, mamy obsde która niezależnie gdzie byśmy sie nie spotkali szybko sie rozsypie gdy zapadnie decyzja (niewazne jaka), jesteśmy zgodnie newt co do tego czy gadać tu czy tworzyć nowy wątek. Tak więc jest ktoś kto to jeszcze ogarnia bo ja zastary chyba juz na to jestem
~Yoshiku : to już mozesz sie bac, dzisiaj lepiej nie idz spac :)albo moze jednak nie bede rymować(nie przepadam za hip-hopem):)
Ostatnio edytowany przez Franko (2006-12-06 00:16:28)
Ok podsumujmy mamy miliard miejs gdzie mozna sie spotkac, od UK, przez miasta w całej Polsce, po auto Dombo'a, mamy obsde która niezależnie gdzie byśmy sie nie spotkali szybko sie rozsypie gdy zapadnie decyzja (niewazne jaka), jesteśmy zgodnie newt co do tego czy gadać tu czy tworzyć nowy wątek. Tak więc jest ktoś kto to jeszcze ogarnia bo ja zastary chyba juz na to jestem
![]()
~Yoshiku : to już mozesz sie bac, dzisiaj lepiej nie idz spac :)albo moze jednak nie bede rymować(nie przepadam za hip-hopem):)
....hmm...jakby sie na tym zastanowic.....wiesz jeszcze w miare ogarniam <hahaha tak tak to tak na starosc juz Franko, a co dopiero bedzie za 10lat
looohoo
hahahaha>
a co do niepojscia spac to bedzie to dla mnie trudne bo juz czuje sie zleczka zmeczona
ok - jakoś delikatnie matkę wypytałem - nie zabroniła, czyli się wstępnie zgodziła ;] mam jeszcze w domu jeden wolny pokój (tak na 2 osoby) i u mnie będzie miejsce na 1... na mieszane płciowo zawartości pokoju moja matka się nie zgadza ;P cóż, lepsze coś takiego niż nic ;P
@down: wolę się nie wypytywać, i tak się zdziwiłem, że to już pozwoliła ;P czyli u mnie max. 2 (dobra, 3 się zmieszczą :p) dziewczyny + chłopak ;]
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-12-06 00:28:21)
mieszane płciowo nie mogą być? a koedukacyjne? dowiedz się dokładnie:)